Gmd kullanan tanıdıklarım var ama gmd2 nasıldır gerçekten bilmiyorum inceleme fırsatım hiç olmadı.ben gmd nin malzeme kalitesine güvenemiyorum
Al 1320 kafan rahatlasın. Wp mağazası iş görecek kadar oyun ve uygulamaya sahip. 1 gb ram olduğu için bizim 512 mb telefonlar gibi kısıtlamayada takılmazsınaslında evet pil önemli üstelik wp market hala çok eksik diyolar ama bakıyorum markete aslında yeterince oyun gelmiş bence yeterli![]()

Çok rahat söylüyorum android daha iyidir.doğru söyledin kardeşim konu fazla uzadı neyse lumia hakkındaki yorumlarınız neler androidden eksiği var mı yoksa daha mı iyi ?![]()
dediğine göre android savunacaksam android forumuna giderim laağn çok kararsızım amadoğru söyledin kardeşim konu fazla uzadı neyse lumia hakkındaki yorumlarınız neler androidden eksiği var mı yoksa daha mı iyi ?![]()

Valla bende öyle oldu bu yüzdende telefondan soğudum resmen, lumia 620nin şarjı su gibi giderdi zamanla buda ona donduyani güncellemeyle batırdılar mı diyosun
Kendim de kullandım arkadaşım da kullandı aynen dediğin gibi şarz da büyük bir sıkıntıValla bende öyle oldu bu yüzdende telefondan soğudum resmen, lumia 620nin şarjı su gibi giderdi zamanla buda ona dondu