Karşılaştırma Lumia 1320 ya da başka telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bozokluht

bozokluht

Üye
Kardeşim hindistanda mı ne bir adama silah ile ateş etmişler adamın gömlek cebinde samsung model bir telefon vardı adam telefon sayesinde yaşıyor şuan bir de bizim bahsettiğimiz dokunmatik sağlamlık değil.

Not. Kırılmayacak telefon söyle koşa koşa alayım diyorsun ya ıphone6 al resmini at bakalım safir ekran cam çekiçle bile kırılmıyor :)

Dip not. Büyük ihtimal eldivenle okumasının sebebi ısıya duyarlı okuma özelliği olmasıdır(var mı yok mu bilmiyorum) başka türlü özel eldiven olmadıkça okumaz hiç bir şekilde.
İphone 6'da safir ekran çıkmadı :)

kaanpalaz

kaanpalaz

Üye
İphone 6'da safir ekran çıkmadı :)
İncelemeler var dostum adamlar çekiçle vuruyor ekrana videolar gerçekmidir bilemem ben gördüğümü söylüyorum adamlar ciddi ciddi çekiçle vuruyor cama

technicker

technicker

Üye
İncelemeler var dostum adamlar çekiçle vuruyor ekrana videolar gerçekmidir bilemem ben gördüğümü söylüyorum adamlar ciddi ciddi çekiçle vuruyor cama

Adamları bilemem ama sen bayağı ciddisin

bozokluht

bozokluht

Üye
Videolar ne kadar güvenilir bilemem zamanında 920 için çivi çakma videoları vardı. İphone 6 Plus için ise bükülme sorunları bolca meşgul ediyor gündemi şu aralar , vel hasıl kelam sağlam telefon istiyorsan 3310'da şaşmıycan :ehe

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve kaanpalaz
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Dostum asphalt 8 çoğu telefonda sorunsuz açılır ama sen gider 500mb ram li 800mhz li (benim eski telefonum gibi) bi tel alırsan telefon çalıştırmaz çalıştırmadığı gibi resmen çöker android için asphalt8 de kasan telefon sayısı az.
S3 - S4 diyorum diyorum. 512 mb telefon demiyorum..
Birincisi 17 yaşındayım ikincisi G3 kullanıyorum nokia ile kesinlikle işim olmaz. Bir de dokunmatik hikayesi uydurma olduğunu sanmıyorum kullanan tanıdıklarım var bir süre sonra dokunmatik zayıflamaya başlıyor diyorlar. Market konusunda kesinlikle katılıyorum. Zaten lumia alan birisi(wp kullanmak isteyen birisi) kesinlikle almadan önce 2 kez düşünmeli çünkü wp kesinlikle ofis telefonudur oyun falan filan hikaye..
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz. Ofis telefonu diye sana bilgi veren arkadaşına ufak bir hediyem var.
Dokunmatik bana mısın demiyor. Israrla kullanmadığın bir cihaza b.k atmaya devam ediyorsun. Kulaktan dolma bilgi ve haberler ile konuşma.
Dostum 900 TL ye kadar alabileceğin en iyi fiyat/performans telefonu gmd2 eğer daha yüksek bi fiyatta telefon alabilcek olsaydın daha güzel performans telefonları var ama gerçekten lumia önermem.

Ancak gm telefonlarda sorunlar gerçekten can sıkabiliyor ama sana o fiyattan söyleyebileceğim en iyi telefon odur. Nexus4 iyi telefon ama gmd2 performans konusunda gerçekten kağıt üzerinde ondan daha iyi birkaç inceleme videosu izledim gmd2 ile ilgili ancak inceleme fırsatım hiç olmadı.

Not:Fanboy olduğumu düşünecekler illaki olacaktır ancak şunu söyleyeyim yaklaşık 3,5-4 yıldır böyle teknolojik konularla (pc parçası/pc/mobil/televizyon vs vs)

Ofisi Amerikan, Menşei Çin , Montaj bandı Gebze olan plastik harikası , Ölü pixel ve şarj soketi sorunu olan gmd mi!
Gmd alacağıma 3310 alırım daha iyi:)

F/p telefonu isterseniz moto g ye bakacaksın. Gmd ye değil;)

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, haci.baba, emz ve 1 kişi daha
Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
lumia 1320 ye yine sıcak gözle bakmaya başladım zamanında xperia sp düşündüm ama oyunları sd karta taşımama sorunu var tek çözüm sanırım rom atmakmış bende roma falan güvenemem arkadaş :D

emz

emz

Üye
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz. Ofis telefonu diye sana bilgi veren arkadaşına ufak bir hediyem var.
Dokunmatik bana mısın demiyor. Israrla kullanmadığın bir cihaza b.k atmaya devam ediyorsun. Kulaktan dolma bilgi ve haberler ile konuşma.

Ofisi Amerikan, Menşei Çin , Montaj bandı Gebze olan plastik harikası , Ölü pixel ve şarj soketi sorunu olan gmd mi!

Abi döktürmüşsün yine. Biraz ağır gelmiş olabilir :ehe Bende de bir sürü oyun vardı ama sildim ders yapmak için :) Ne de olsa son senem.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
emz kardeş Allah size zihin açıklığı versin bizim daha 4 senemiz var :D

• Beğen
Tepkiler: emz
kaanpalaz

kaanpalaz

Üye

Araştırıp bakmadan konuşma kardeşim benim amcam annem kardeşim kuzenim daha bir çok tanıdığım kullanıyor hiç birinde böyle bir sorun çıkmadı insan gibi kullanmazsan 3310 da bozulur sen kendi telefonun şarzından başka bir şarz cihazı kullanırsan elbet sıkıntı çıkar. Pixel sorunu tamamen uydurmaca.

Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
ips ekran diye tft ekran vermelerini nasıl açıklıyacaksın bazıları ips bazıları tft çıkıyor

luckysleven

luckysleven

Üye
Araştırıp bakmadan konuşma kardeşim benim amcam annem kardeşim kuzenim daha bir çok tanıdığım kullanıyor hiç birinde böyle bir sorun çıkmadı insan gibi kullanmazsan 3310 da bozulur sen kendi telefonun şarzından başka bir şarz cihazı kullanırsan elbet sıkıntı çıkar. Pixel sorunu tamamen uydurmaca.

dostum tamam uzatmanin pek anlami yok bu kadar ss ve aciklama uzerine hala lumia hakkinda olumsuz dusuncelerin varsa ve anlamsiz saldirilarda bulunacaksan forumun baska bolumlerinde devam etmeni kendi adima rica ederim.. Bu bolume hafta iki uc kisi gelir senin gibi saga sola sallar gider hepinize kapimiz acik ama mantikli gelin anlasttik mi

kaanpalaz

kaanpalaz

Üye
dostum tamam uzatmanin pek anlami yok bu kadar ss ve aciklama uzerine hala lumia hakkinda olumsuz dusuncelerin varsa ve anlamsiz saldirilarda bulunacaksan forumun baska bolumlerinde devam etmeni kendi adima rica ederim.. Bu bolume hafta iki uc kisi gelir senin gibi saga sola sallar gider hepinize kapimiz acik ama mantikli gelin anlasttik mi
Dostum ben de lumia 720 kullandım inan bana bu kadar sıkıntılı telefon görmedim bir de ofis telefonu değil falan filan diyen bir arkadaş vardı kullandım biliyorum oyun denen şeyden eser yok.

kaanpalaz

kaanpalaz

Üye

S3 ve S4 de asphalt8 in kastığına şahit olmadım kardeşim ve bir de gmd fanboyu falan değilim gm nin çin de üretilip abd patentli olup türkiyede birleştirildiğini biliyorum. Iphone da çin de yapılıyor? Telefonun nerede veya nasıl yapıldığı çok bir çey etki etmez. Kullanabiliyormusun! Güzel mi güzel sıkıntı varmı? Yok.
lumia 1320 ye yine sıcak gözle bakmaya başladım zamanında xperia sp düşündüm ama oyunları sd karta taşımama sorunu var tek çözüm sanırım rom atmakmış bende roma falan güvenemem arkadaş :D

Dostum xperia olabilir ama lumia kesinlikle önermiyorum.

Son düzenleme:
Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
sağol aslında lg optimus 4x hd de güzel telefon be

• Beğen
Tepkiler: kaanpalaz
Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
g pro çok pahalı ama :(

Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
ben baktım 1200 tl civarında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt