Karşılaştırma Lumia 1320 ya da başka telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
luckysleven

luckysleven

Üye
gold zaten uzak durulmasi gereken bir firma. satis elemani diye 3-5 tane zibidiyi koymuslar iceriye dunyadan haberleri yok zir cahil tipler. ayrica gold ikinci el ve geri iade atrixleri sifir diye satmasiyla meshurdur. ( maslak gold ) tecrube ile sabittir.. satis oncesi ve sonrasi sorunludur. boyle bir firmada varsin nokia satmasin : )

• Beğen
Tepkiler: Krnl386

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
gold zaten uzak durulmasi gereken bir firma. satis elemani diye 3-5 tane zibidiyi koymuslar iceriye dunyadan haberleri yok zir cahil tipler. ayrica gold ikinci el ve geri iade atrixleri sifir diye satmasiyla meshurdur. ( maslak gold ) tecrube ile sabittir.. satis oncesi ve sonrasi sorunludur. boyle bir firmada varsin nokia satmasin : )
demek ki Gold'dan bir tek ben memnun kalmışım :)

kaanpalaz

kaanpalaz

Üye
Kardeşim alabiliyorsan o fiyat için kesinlikle GM discovery 2 al derim tabi performans önemliyse ama yok çok önemli değil dersen T50 düşün derim.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
Bende bir Windows Phone kullanıcısı olarak android almanı isterim yemişim donmasını, mağaza kaplumbağa hızında gelişiyor, vakit geçirmek için bi tane oyun bulamıyorum delirmek üzereyim kısacası alma bence pişman olursun

kaanpalaz

kaanpalaz

Üye
Nokia Lumia ların dokunmatiği çok çabuk bozuluyor diye yorumlar da var yani alırsan lumia 1 seneyi çok zor çıkartırsın

Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
naptınız arkadaşlar beni bu lisenin ilk yıllarında yeni bir arayışa itmeyiniz :)

• Beğen
Tepkiler: kaanpalaz ve Krnl386
Heimdalll

Heimdalll

Üye
Nokia Lumia ların dokunmatiği çok çabuk bozuluyor diye yorumlar da var yani alırsan lumia 1 seneyi çok zor çıkartırsın
Dokunmatiklerde sıkıntı yok o uydurmasyon bir şey ama mağazası cidden hayattan soğutuyor, benden sana kardeş tavsiyesi heleki bu yaşta bulaşma bence en güzel yıllarını arkadaşlarına özenmekle geçirirsin, Windows Phone un daha en az 1 senesi var alamak için

kaanpalaz

kaanpalaz

Üye
Dokunmatiklerde sıkıntı yok o uydurmasyon bir şey ama mağazası cidden hayattan soğutuyor, benden sana kardeş tavsiyesi heleki bu yaşta bulaşma bence en güzel yıllarını arkadaşlarına özenmekle geçirirsin, Windows Phone un daha en az 1 senesi var alamak için
Birincisi 17 yaşındayım ikincisi G3 kullanıyorum nokia ile kesinlikle işim olmaz. Bir de dokunmatik hikayesi uydurma olduğunu sanmıyorum kullanan tanıdıklarım var bir süre sonra dokunmatik zayıflamaya başlıyor diyorlar. Market konusunda kesinlikle katılıyorum. Zaten lumia alan birisi(wp kullanmak isteyen birisi) kesinlikle almadan önce 2 kez düşünmeli çünkü wp kesinlikle ofis telefonudur oyun falan filan hikaye..

Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
o zaman 900 tl sınırında performansı size göre en iyi telefon hangisilütfen general mobile önermeyin :)

bozokluht

bozokluht

Üye
Birincisi 17 yaşındayım ikincisi G3 kullanıyorum nokia ile kesinlikle işim olmaz. Bir de dokunmatik hikayesi uydurma olduğunu sanmıyorum kullanan tanıdıklarım var bir süre sonra dokunmatik zayıflamaya başlıyor diyorlar. Market konusunda kesinlikle katılıyorum. Zaten lumia alan birisi(wp kullanmak isteyen birisi) kesinlikle almadan önce 2 kez düşünmeli çünkü wp kesinlikle ofis telefonudur oyun falan filan hikaye..
Sağdan soldan duyma şeylerle koca bi markayı çöpe attın resmen. Ekran dediğin bileşeni firmalar çoğunlukla dışarıdan alır (lg sarp benzeri firmalardan) çoğu markanın ekran tedarikçileri benzerdir. Nokia nereden tedarik ediyor bilmiyorum ama bütün modellerde aynı sorun var demek abes kaçar :)

Not: Dokunmatik hassasiyeti azalan lumia duymadım çevremde :)

luckysleven

luckysleven

Üye
dokunmatik cabuk bozuluyor ve lumia ile 1 seneyi zor cikarmak : ) bakin bu iyidi aksam aksam : ) tabi lumiaya karsi gm tavsiyeside iyidi hak yememek lazim forumlarin vaz gecilmez tavsiye telefonu : ) her forumda mutlak gm tavsiyeleri olmali artik hayatimizin parcasi haline geldi

bozokluht

bozokluht

Üye
o zaman 900 tl sınırında performansı size göre en iyi telefon hangisilütfen general mobile önermeyin :)
Xperia Sp var adreno 320 oyunlarda daha iyi performans verir ama ekranı pek iç açıcı değil. En iyi telefon diyemem ama 925'i Sp'ye tercih ederdim ben olsam :) 1320 ile 925'nin performansı arasında da hissedilecek bi fark olduğunu zannetmiyorum. Tasarım , ekran , kamera farkı var. Büyük ekran istiyorsan 1320, kamera istiyorsan 925 derim ben :)

Heimdalll

Heimdalll

Üye
Ben yaş olayını alacak arkadaşa söylemiştim, ayrıca 17de buyuk bir yaş değilNexus almaya çalış bence yanlış bilmiyorsam saf android kullanıyor nexus 4 bulursun o fiyata ama onlarda hafıza kartı takılmıyor diye biliyorum

kaanpalaz

kaanpalaz

Üye
Büyüklük görecelidir dostum :)

kaanpalaz

kaanpalaz

Üye
Sağdan soldan duyma şeylerle koca bi markayı çöpe attın resmen. Ekran dediğin bileşeni firmalar çoğunlukla dışarıdan alır (lg sarp benzeri firmalardan) çoğu markanın ekran tedarikçileri benzerdir. Nokia nereden tedarik ediyor bilmiyorum ama bütün modellerde aynı sorun var demek abes kaçar :)

Not: Dokunmatik hassasiyeti azalan lumia duymadım çevremde :)
Lumia kullanan tüm tanıdıklarımın küçük de olsa sorunları var ancak dokunmatik sıkıntısı gerçekten var sırf dokunmatik ve market yüzünden 1 yıl içerisinde telefon değiştiren tanıdıklarım da var ancak her telefonda çıkan bir sorun olmayabilir yine de çevremde bu cihazı kullananlardan duyduğum bir sorun.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
Hepsiburada da nexus 4 890 tl bi incele istersen şimdiki aklım olsa bu bütçeyle alırdım gerçekten 80 tl de hediye çeki var

kaanpalaz

kaanpalaz

Üye
Dostum 900 TL ye kadar alabileceğin en iyi fiyat/performans telefonu gmd2 eğer daha yüksek bi fiyatta telefon alabilcek olsaydın daha güzel performans telefonları var ama gerçekten lumia önermem.

Ancak gm telefonlarda sorunlar gerçekten can sıkabiliyor ama sana o fiyattan söyleyebileceğim en iyi telefon odur. Nexus4 iyi telefon ama gmd2 performans konusunda gerçekten kağıt üzerinde ondan daha iyi birkaç inceleme videosu izledim gmd2 ile ilgili ancak inceleme fırsatım hiç olmadı.

Not:Fanboy olduğumu düşünecekler illaki olacaktır ancak şunu söyleyeyim yaklaşık 3,5-4 yıldır böyle teknolojik konularla (pc parçası/pc/mobil/televizyon vs vs)

Son düzenleme:
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
bakın ben fotoğrafla falan pek ilgilenmiyorum tek istediğim şey performans :D varsın 5 megapixel olsun kamera farketmez benim için asıl sorun iyi oyunlarda tekleme yapar mı ?
Lumia 620 gibi bir üvey evlat telefon kullanıcısıyım. O kadar oyun ve uygulama yüklü daha kasmayı başaramadım. Performans olarak bu haliyle her işimi görürken 1 gb ram ve büyük ekran ile 1320 pişmanlık vermez.

Edit : Benim arkadaşımda var. Asphalt 8 gibi androidde kasılan oyunu çatır çatır oynuyor. Kasma ve donma yaşamıyor. Kaldı ki o arkadaşım koyu android ve samsung fanıydı. Zorla kafasına vura vura 1320 yi aldırttım. Son durum şu
a ) Kendisi 1320 kullanıcısı
b ) Kardeşi 820 kullanıcısı
c ) Kız kardeşi 1320 kullanıcısı
d ) Halası 920 kullanıcısı
Hiç biriside oyun manyağı değil. Facebook ve twitter kullanırlar. Bu haliyle fazlasıyla yeterli geliyor onlara.
:)
Düşme sert darbe vs vs dokunmatik +ekran kırılmayan bir telefon söyle o telefonu koşa koşa alacağım.
Kulaktan dolma hurafeler ile konuşmayın derim. Eldivenle bile kullanabilirsiniz lumiaları. Kaldı ki parçası da ucuz.
Kendimden örnek: 620 dokunmatik panel orijinal + servis işçilik 100 tl civarında.
S3 dokunmatik: 300 tl !!!

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
kaanpalaz

kaanpalaz

Üye
Lumia 620 gibi bir üvey evlat telefon kullanıcısıyım. O kadar oyun ve uygulama yüklü daha kasmayı başaramadım. Performans olarak bu haliyle her işimi görürken 1 gb ram ve büyük ekran ile 1320 pişmanlık vermez.

Edit : Benim arkadaşımda var. Asphalt 8 gibi androidde kasılan oyunu çatır çatır oynuyor. Kasma ve donma yaşamıyor. Kaldı ki o arkadaşım koyu android ve samsung fanıydı. Zorla kafasına vura vura 1320 yi aldırttım. Son durum şu
a ) Kendisi 1320 kullanıcısı
b ) Kardeşi 820 kullanıcısı
c ) Kız kardeşi 1320 kullanıcısı
d ) Halası 920 kullanıcısı
Hiç biriside oyun manyağı değil. Facebook ve twitter kullanırlar. Bu haliyle fazlasıyla yeterli geliyor onlara.
:)
Dostum asphalt 8 çoğu telefonda sorunsuz açılır ama sen gider 500mb ram li 800mhz li (benim eski telefonum gibi) bi tel alırsan telefon çalıştırmaz çalıştırmadığı gibi resmen çöker android için asphalt8 de kasan telefon sayısı az.

kaanpalaz

kaanpalaz

Üye
Kardeşim hindistanda mı ne bir adama silah ile ateş etmişler adamın gömlek cebinde samsung model bir telefon vardı adam telefon sayesinde yaşıyor şuan bir de bizim bahsettiğimiz dokunmatik sağlamlık değil.

Not. Kırılmayacak telefon söyle koşa koşa alayım diyorsun ya ıphone6 al resmini at bakalım safir ekran cam çekiçle bile kırılmıyor :)

Dip not. Büyük ihtimal eldivenle okumasının sebebi ısıya duyarlı okuma özelliği olmasıdır(var mı yok mu bilmiyorum) başka türlü özel eldiven olmadıkça okumaz hiç bir şekilde.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt