ahmetdamar
Üye
Tuşlu Telefon Tavsiyesi Bekliyorum
Merhaba arkadaşlar. Annem için bir tuşlu telefon arıyorum. En çok ihtiyacımız olan, bir tuşa basılı tutarak otomatik arama yapabilmesidir (Örneğin 1'e basılı tuttuğunda beni arayacak). Kısacası favori listesi olmalı. Şu an kullandığı telefonda bu özellik olmadığından arama yapamıyor. Sadece gelen aramalara cevap verebiliyor.
Kamera vs başka hiç bir şey gerekmiyor. Ses gidiş gelişi temiz olmalı. Bu önemli. Bazı telefonlara baktım, bu konuda sıkıntılı olanlar var.
Tavsiye ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim. Olumlu ya da olumsuz görüşlerinizi lütfen yazın.
EK:
Nokia 210 16 MB Duos Tuşlu Cep Telefonu (İthalatçı Garantili)
Sipariş verdim. Zil sesi biraz düşük deniyor. Onun dışında umarım memnun kalırız. 9 Aralık 2022
Kamera vs başka hiç bir şey gerekmiyor. Ses gidiş gelişi temiz olmalı. Bu önemli. Bazı telefonlara baktım, bu konuda sıkıntılı olanlar var.
Tavsiye ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim. Olumlu ya da olumsuz görüşlerinizi lütfen yazın.
EK:
Nokia 210 16 MB Duos Tuşlu Cep Telefonu (İthalatçı Garantili)
Sipariş verdim. Zil sesi biraz düşük deniyor. Onun dışında umarım memnun kalırız. 9 Aralık 2022
Son düzenleme: