Karşılaştırma Lumia 1320 ya da başka telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaanpalaz

kaanpalaz

Üye
Ben 720 kullandım arkadaşımda 1020 mi ne vardı 6 ay mı 7 ay mı ne kullandı pişman hatta bende 720 den pişmanım gerçekten çok berbat bir cihaz
1 yıl çok zor kullandım çok net söyleyeyim

Üstad-ı Hacker

Üstad-ı Hacker

Üye
asus zenfone 6

Invoke

Invoke

Üye
Uzun bir muhabbet dönmüş hepsini okumadım ama,
4x hd yok l90 yok sp falan boş ver. Yardımcı olmak için ve tanımayanlar wp fanı demesin diye belirteyim nexus 5 kullanıyorum, wp değil. Ama alınabilecek android sayısı 5 ise çöp Android sayısı 500 dür. Bir sürü lüzumsuz cihaz var. SP mesela, aslında güzel de cihazdır, vaktinde önerdim de S4 miniye karşı ama şuan önermem. Çünkü daha mantıklı seçenekler olduğunu düşünüyorum.
Bu arada yaşın küçükmüş, 1320 boyut olarak büyük gelmesin sakın. Ne yapacaksın o kadar telefonu? Nerede taşıyacan? Bence absürd.

Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
aslında boyutun büyük geleceğinin farkında olduğum için lumia 920 de düşünüyorum

Invoke

Invoke

Üye
Bak şimdi ben öneri de bulunmadım önceki mesajda çünkü bir oyun oynama isteğin olduğu açık. 920 falan iş görür ama n4 alsan her oyunu oynarsın, daha fazla seçenek olur, daha kolay yüklersin korsan ve daha iyi performans alırsın ama direk n4 al demiyorum neden? 920 ye göre kamerası düşüktür 1320ye göre şarjı daha az gider. İşte faktörlerden hangisi senin için ağır basıyorsa ona göre karar ver. sd kart desteği de yok, bu arada.

Invoke

Invoke

Üye
Bak optimus g yi şimdi hatırladım. G2 den önceki cihaz. Bu saatten sonra güncelleme almaz ama senin için kayıp olmaz. Bulabilirsen hem ekranı hem kamerası hem oyun performansı yeterince iyidir. Sd desteği de olabilir tam hatırlamıyorum

Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
pardon n4 nedir cahilim de bu konuda :)

Invoke

Invoke

Üye
Nexus 4 ama zor bulursun :D
Optimus G bak.

Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
hee sanırım nexus 4 dedin

Invoke

Invoke

Üye
Valla eskisi kadar takip etmiyorum. Satışa çıktı mı? Fiyatı ne kadar?

Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
aynen ben de tam onu sorcaktımfiyat 899 civarında

kaanpalaz

kaanpalaz

Üye
Valla eskisi kadar takip etmiyorum. Satışa çıktı mı? Fiyatı ne kadar?
Çıktı yaklaşık 1 ay kadar falan oluyor çift sim versyonu 888 tek sim+sd kart çıkmtımı veya ne kadar bilmiyorum

Invoke

Invoke

Üye
1 Çıktığında da demiştim güncelleme almaz diye gördük güncelleme destekleri. Alırsanız boş yere güncelleme beklemeyin. Gelirse de geç gelir. Önce bunda net olun. :D

8 çekirdekli işlemcinin durumu ne bilmiyorum(çabuk ısınır mı, performansı nasıl, şarjı nasıl etkiler vs araştırmak gerek) ama genel olarak özellikler 900 lira için iyi duruyor. Yine de ben olsam 900 ona vereceğime ya 600'e moto g alır 300 cebimde bırakırdım ya da bir 300 daha ekler nexus 5 zorlardım. Hatta yakında 6 gelince daha da düşer, pek piyasada yok ama temizinden bulunursa falan hoş olur.

kaanpalaz

kaanpalaz

Üye
1 Çıktığında da demiştim güncelleme almaz diye gördük güncelleme destekleri. Alırsanız boş yere güncelleme beklemeyin. Gelirse de geç gelir. Önce bunda net olun. :D

8 çekirdekli işlemcinin durumu ne bilmiyorum(çabuk ısınır mı, performansı nasıl, şarjı nasıl etkiler vs araştırmak gerek) ama genel olarak özellikler 900 lira için iyi duruyor. Yine de ben olsam 900 ona vereceğime ya 600'e moto g alır 300 cebimde bırakırdım ya da bir 300 daha ekler nexus 5 zorlardım. Hatta yakında 6 gelince daha da düşer, pek piyasada yok ama temizinden bulunursa falan hoş olur.
Güncelleme konusunda katılıyorım ama pek bir sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum

Invoke

Invoke

Üye
Diyorum ya 900 liraya gayet alınır gibi duruyor ama ben olsam almazdım. :D Cihazı görmedim bile kötü bu almayın desem yalan söylemiş olurum ancak.

bountykiller

bountykiller

Üye
general mobile in usb girişi ve kulaklık girişi ile ilgili üç arkadaşımda sıkıntı oldu. Usb girişi bozuk olan cihazları garantiden çıkarttılar. Nette biraz araştırma yaparsan bu sorunun ortak bi problem olduğunu görürsün. Nexus4 iyi bir tavsiye yada onun yerine asus zen.6 da bakabilirsin. Ama tabiki esas tavsiyem windows phone kullanman yönünde olurda yine de istiyorsan o cihazlara bakabilirsin...

Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
yani ?

Invoke

Invoke

Üye
Yani fazla kasma. Beğendiğini al geç. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt