kaanpalaz
Üye
1 yıl çok zor kullandım çok net söyleyeyimBen 720 kullandım arkadaşımda 1020 mi ne vardı 6 ay mı 7 ay mı ne kullandı pişman hatta bende 720 den pişmanım gerçekten çok berbat bir cihaz
1 yıl çok zor kullandım çok net söyleyeyimBen 720 kullandım arkadaşımda 1020 mi ne vardı 6 ay mı 7 ay mı ne kullandı pişman hatta bende 720 den pişmanım gerçekten çok berbat bir cihaz
Nexus4pardon n4 nedir cahilim de bu konuda![]()
Gmd2 hakkında ne düşünüyorsun?Nexus 4 ama zor bulursun![]()
Optimus G bak.
Çıktı yaklaşık 1 ay kadar falan oluyor çift sim versyonu 888 tek sim+sd kart çıkmtımı veya ne kadar bilmiyorumValla eskisi kadar takip etmiyorum. Satışa çıktı mı? Fiyatı ne kadar?

Güncelleme konusunda katılıyorım ama pek bir sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum1 Çıktığında da demiştim güncelleme almaz diye gördük güncelleme destekleri. Alırsanız boş yere güncelleme beklemeyin. Gelirse de geç gelir. Önce bunda net olun.
8 çekirdekli işlemcinin durumu ne bilmiyorum(çabuk ısınır mı, performansı nasıl, şarjı nasıl etkiler vs araştırmak gerek) ama genel olarak özellikler 900 lira için iyi duruyor. Yine de ben olsam 900 ona vereceğime ya 600'e moto g alır 300 cebimde bırakırdım ya da bir 300 daha ekler nexus 5 zorlardım. Hatta yakında 6 gelince daha da düşer, pek piyasada yok ama temizinden bulunursa falan hoş olur.