evet, 8.1'de Akıllı Depolama'dan taşıyabilirsiniz.gözümden kaçmış olmalı hayırlısıyla lumia 1320 alacağımpeki son bir sorum malum wp 8.1 final gelmiş artık uygulamaları ve oyunları sd karta taşıyabiliyoruz değil mi ?
gözümden kaçmış olmalı hayırlısıyla lumia 1320 alacağımpeki son bir sorum malum wp 8.1 final gelmiş artık uygulamaları ve oyunları sd karta taşıyabiliyoruz değil mi ?
sağolun artık lumia almamam için bir sebep yoklucksleven eğer lumia 1320 kullanıyosan bi söyler misin telefonda aşırı ısınma sorunu varmı
ne diyelim dualarla gusüllerimizi alıp almaya gideriz artıkkutunun içerisinde ekran koruyucu var mı ? Ayrıca kaç gb sd kart önerirsin ?
şimdi gold un sitesine baktım lumia 1320 çoğu karta 9 ve 5 ay taksiti var o ne iş acaba ?
hah sonunda krnl386 kardeşim kaç dakikadır senin cevap yazmanı bekliyodum yüreğime su serptin valla![]()
Vallahi kardeşim, telefonum olmayınca (6600) kullanıyorum. İş yerinden ara sıra yazma fırsatım oluyor.Mağazalara baktım burada, en iyi fiyat çeken Mediamark. Gold' a gittim, biz artık nokia satmıyoruz dediler. Dedim hayırdır, telefonun piyasası ölü diyorlar. Teknosa da biraz yüksek fiyat verdiler.