Tavsiye Lumia 1320 (şarj flex soketi) ?

Sponsorlu Bağlantılar

leeshore

leeshore

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 1320 (şarj flex soketi) ?
Arkadaşlar telefonunuzda aşırı ısınma ve buna bağlı olarak kapanma sorunu var mı? Diğer modelleri kullanan arkadaşlarda kendi cihazları için cevap verirse sevinirim.

Bu sorunu çözmenin bir yolu var mıdır ayrıca ? Teknik servise vermek istemiyorum.

Wp 8.0 da da aynı sıkıntıyı yaşıyordum. 8.1 de de yaşıyorum.

Telefonu NSU gibi programlarla sıfırlamak işe yarar mı ?

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Ben de olmadı 520 Kullanıyorum Aşırı ısınıyor ama hiç Dediğiniz gibi bir şey ile karşılaşmadım

• Beğen
Tepkiler: jasonwie ve MixRadio
leeshore

leeshore

Üye
    Konu Sahibi
Yarım saatten fazla oyun oynayamıyorum aşırı derecede ısınıyor. Aynı şekilde 3g açıkken çok fazla internete giremiyorum. Şarja takılıyken çok uzun süre kullanamıyorum. Ya reset atıyor ya da tamamen kapanıyor sıcaklıktan.

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Başka yorumlarda gormuştum sizin Yaşadığınız sorunu yaşayan kişilerden bilemiyorum ki

Invoke

Invoke

Üye
8.0 de değil de 8.1 de dondu geçen gün. 8.1'in sorunudur diye geçtim. Öyledir de zaten. Öyle aşırı bir ısınma da yoktu. 8.0'de ısındığı zamanları biliyorum. Uzun süre asphalt 8 oynayınca ısınmıştı, ısınır da zaten her cihaz ısınır. Reset falan olmamıştı.
Yarım saatten fazla oyun oynayamıyorum aşırı derecede ısınıyor. Aynı şekilde 3g açıkken çok fazla internete giremiyorum. Şarja takılıyken çok uzun süre kullanamıyorum. Ya reset atıyor ya da tamamen kapanıyor sıcaklıktan.

Bence garantiye verin. :/

leeshore

leeshore

Üye
    Konu Sahibi
Kullandığı işlemci modelinden mi kaynaklanıyor acaba ? Yoksa yazılımsal bir sorun mu çözemedim. Örneğin Zello uygulamasını kullanamıyorum 10 dakika sonra aşırı ısınıp kapanıyor cihaz.

Invoke

Invoke

Üye
İşlemci de sorun olsa o işlemciyi kullanan tüm cihazlarda sorun olurdu.

Invoke

Invoke

Üye
Denemeden bilemezsin ama dediğine göre 8'de de varmış 8.1'de de. O zaman işe yaramaması lazım. :/ Aldığınızdan beri var mı bu sorun?

leeshore

leeshore

Üye
    Konu Sahibi
Evet aldığımdan beri var. Hatta ilk başlarda daha sık oluyordu son güncellemelerden sonra biraz kendini toparladı gibi.
Bu arada uzun süre normal telefon görüşmesi yaptığımda hiç ısınma olmuyor. Sadece oyunlarda uygulamalarda,şarjda ve özellikle 3g açıkken oluyor.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Flash Atıp Dene Sonra Servise Verirsin Olmazsa Tabi 8.1 Çıkınca Ver

leeshore

leeshore

Üye
    Konu Sahibi
Isınma sorununu anlarım. Her telefon ısınır ama reset yada kapanma sorunu önemli.
Nokia Software Recovery Tool programı ile yazılımı tekrar kurmam yeterli midir? Yoksa öncesinde bütün uygulamaları kaldırıp fabrika ayarlarına dönmem gerekiyor mu ?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Herşeyi Siler Zaten NSU Sen Tekrar Dene Yüklediklerine Dikkat Et Hatta Biraz Program Yüklemeden Donan Zamanlarında Nasıl Donuyorsa O Anlari Tekrarla Bak Donucakmi

leeshore

leeshore

Üye
    Konu Sahibi
Peki. İşlemleri uygulayıp sonucu buradan yazarım.

sefaturut

Üye
Spider man 2 ve Gta san andreasta dokunulayacak derecede ısınıyo oyundan cıktımmı 2 dk sonra hemen soğuyo öyle kapanma reset gibi sorunum yok. O dediğim oyunlarında optimizasyon sorunu olduğunu düşünüyorum güncelleme ile giderilir. Hem 8.1 kullanıyoruz olağan şeyler bunlar.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
620de ısınıyor ama öyle çok değil. belki yuklediğiniz bir programdan kaynaklanıyor olabilir. telefonu sıfırlayın. sonra istediğiniz porogram yada oyunları sıra ile kurun. sorunu tespit ederseniz o uygulamayı yada oyunu kurmayın

leeshore

leeshore

Üye
    Konu Sahibi
Evet son çare olarak telefonu sıfırlamak kalıyor. 5 gb uygulama yüklü artık tek tek deneyerek kurucam.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Kapanma Sorunu varsa ver servise benim telefonda ısınıyor ama kapanmıyor ...

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Büyük boyutlu oyunları oynarken telefonun sağ arka kısmında ısınma oluyor.Fakat 3g açıkken yada telefon konuşması gibi normal durumlarda ısınma yok.Bendede 1320 var ve 8.1 yüklü.Resetleme sorunu varsa bence telefonu garantiye yollayın.8.1 yüklü iken garanti sorun çıkarabilir 8.0 'a çevirin ( 8.1 yüklü iken garantiye yolladım fakat sorun çıkmadı ama her ihtimale karşı yapabilirsiniz )

Invoke

Invoke

Üye
microsoftun yayınladığı sürüm sonuçta. Bir şey olmaz. 8.1 8.0 fark etmez garantide.