İpucu Lumia 1320 ile aralıksız 4 film izledim, Sabahtan beri batarya hala bitmedi.

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 1320 ile aralıksız 4 film izledim, Sabahtan beri batarya hala bitmedi.
Merhaba arkadaşlar, bugün full boştum. sacım sıkıldı, internetten Amerikan gençlik filmlerine baktım, 4 tane en az 1:30 saatli film izledim. İzlerken mesajlaştım. Arama yaptım.

9:00 da telefonu kullanmaya başladım. Biliyorsunuz ki telefonunuzun bataryası %100 iken, bazen saatlerce kullanmanıza rağmen batarya hep %100 de kalır ama sonra aniden inmeye başlar. Ben emin olmak için bataryanın %99 olmasını bekledim. Oldu ve filmi başlattım. resimde gördüğünüz gibi 1:00 dan itibaren açtım filmi, 22:30 a kadar 4 tane film izledim. Tabi boşluklar var. 4. filmin sonunda batarya %23. Bu telefonun bataryasını bir günde bitirene helal olsun....

Yönetici tarafından düzenlendi:

beats

beats

Üye
Dört mü film ? Hacı ne yaptın sen... Bari ne izlediğini de yazaydın çözünürlükleri neydi ? Telefonu bilmem ama kendini bu teste ayırman takdirlik. :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
dücane

dücane

Üye
Batarya iyi dayanmis :)

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, drangela61, hajkhanx33 ve 5 diğerleri
BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Dört mü film ? Hacı ne yaptın sen... Bari ne izlediğini de yazaydın çözünürlükleri neydi ? Telefonu bilmem ama kendini bu teste ayırman takdirlik. :)
Adlarını bile hatırlamıyorum neredeyse ama en son izlediğim ateşli gençlik. Ondan önce kötü kızlar mı neydi, diğerlerinin adını hatırlamıyorum :D

braayn

braayn

Üye
inanılmaz batarya :alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis

dakamon

dakamon

Üye
Kuzenim alacaktı bu telefonu pil performansını merak ediyordu güzel bir paylaşım olmuş. Helal olsun 1320 ye :) teşekkürler.

messevim

messevim

Üye
Peki filmleri internet üzerinden mi izledin yoksa telefonun hafızasına atıp öyle mi izledin ?

dakamon

dakamon

Üye
Peki filmleri internet üzerinden mi izledin yoksa telefonun hafızasına atıp öyle mi izledin ?

Bence telefon hafızasından izlemiştir öteki turlu dayanmazdı bu kadar

Tost Makinası ile gönderildi.

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Güzel paylaşım :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
İnternet explorerden izledim. Tam ekran desteği yok, bende yan yatırıp yakınlaştırarak izledim

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Söz konusu 1320nin bataryası ide her şey mümkün

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dakamon

dakamon

Üye
İnternet explorerden izledim. Tam ekran desteği yok, bende yan yatırıp yakınlaştırarak izledim

İnternetten izlediğini bilmiyordum bu performansın daha da iyi olduğunu ortaya koyar. Boyle bir telefon lazım. İnşallah şu 1820 idda edildiği gibi 3400mah pil ile gelir.

Tost Makinası ile gönderildi.

PureFood

PureFood

Üye
Batarya değil akü mübarek :D

• Beğen
Tepkiler: Krnl386, Invoke, maydinmaydin ve 1 kişi daha
İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Batarya yakıyor :alkis:

{°≥°}

Invoke

Invoke

Üye
Yorumlarında 1 günde bitirene helal olsun diyen arkadaşlara sesleniyorum: "Asphalt 8 (ya da benzeri oyunlar) oynayın, gayet bitiyor batarya.". :D

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Güzel sonuç :good:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Konuyla ilgisiz kısımlar ve mesaj içerikleri düzenlenmiştir.

evensan

Üye
Ben 2 dakika oyun oynuom bitiyo :s

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

StartTheGame

StartTheGame

Üye
NL 920 de ilk başlarda öyleydi ben 4 tane değil hızlı öfkeli 1-2-3-4-5-6 serisini bitirmiştim bitmemişti ilk aldığım gün :D en son %8 deydi şimdi bir oyun açsam şarj hemen %3 düşüyor

Üst Alt