Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
* 69. Evdeki su bardaklarından bir tanesinin üstünü streç film ile kapla. Ev sakinlerinden birinin o bardaktan su içmesini sağla. * 79. Eve gelen misafirlere “bugün kapalıyız” diyerek onları içeri alma.
* 80. Bir iki arkadaşınla kağıda “Cezalıyız” yaz, göğsünüze yapıştır. Yol kenarında bir süre tek ayak üzerinde durun. * 92. Arka kapısından indiğin otobüsün koşarak ön kapısına git ve şoföre yanlış durakta indiğini söyleyerek tekrar bin. Bunu birkaç durakta tekrarla.
* 6. Bir mağazada, almak için denediğin pantalonu üzerindekini çıkarmadan giy, görevlilere “bu bana dar, bir büyük beden alabilir miyim” de. * 19. Yolda gördüğün ilk ağaca sarıl ve global ısınmadan dolayı insanlık adına özür dile. * 23. 20 arkadaşını topla, aile büyüklerinden birinin elini öpmeye götür. * 25. Yağmurlu bir havada tanımadığın birinin şemsiyesinin altına gir, “biraz da ben tutayım” de.
* 27. Çocuk doktoruna git, içinde hala bir çocuk olduğunu ve on* 43. Bir dilencinin yanına gidip “kredi kartı geçiyor mu?” diye sor.
* 44. Yolda gördüğün insanlara “saçınız peruk galiba ama çok yakışmış” de.
u tedavi ettirmek istediğini söyle.
* 32. Sevgiline/arkadaşına 10 tane balon al, tam ona verecekken birden havaya bırak
* 31. Sakızla yapabileceğin en büyük balonu yapmaya çalış.
merak etme şoka giriyolar. biraz zamanın kalıyo kaçmak için :P
Bu arada nickine bayıldım.mitolojide hayran olduklarımdan biridir.Adı Xerxes biliyosundur tabi.benimkide laf :S