ilk olarak geçenlerde aynı bir vidyo vardı dik çekiilmişti ve 1440p diye görüyordu o büyük ihtimal dik olmasından ve bende bir feribotla martıları çekmiştim youtubeye kuyp deniyeyi mbende merak ettim şimdi![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kardeşim bak bunu açıyor izledim 4k çözünürlüğünde ama bu video her yerde 720 p duruyor![]()
İşteyim şu anda pc yok teldeyim yorumda koyduğun şeyide göremiyorum kardeşim eve geçince bakarım artık.
Çağrı Abi senin attığın video bende 720 p gözüküyor en yüksek ama ben 4K video larıda oynatıyorum
2160P dede izleyebiliyorum ama seninki 720 p Gözüküyor nedeni ne olabilir

Bilgisayarla ilgisi var mıdır bilmiyorum fakat ilk yorumlarda biri ekran kartım kaldırmadı yazmış belki ondan dır pek fikrim yok internet hızından da olabilir![]()
ekran led hemde
yanitelefondamı ? lumia 1,200,020 mi o :SADAabi en son attığım fotodaki videoyu kesintisiz izledim diyebilirim telefon da 16 gb ram 2 gb ekran kartı var kaldırmaması olanaksızekran led hemde
yani
abi en son attığım fotodaki videoyu kesintisiz izledim diyebilirim telefon da 16 gb ram 2 gb ekran kartı var kaldırmaması olanaksızekran led hemde
yani
Bekliyorumyan çekip youtubeye atıcam en yakın zamanda bakalım bizde durumlar nasıl olucak
Dikey çekdiğim içinmükemmel ama ekran neden ufak büyükdeğil
1080 HD eyvallah fakat 30 fps faktörü ve kamera kalitesi sebebiyle bence böyle oluyorTutteliyançek (Tut Teli Yan Çek) :P Bir çinli mahalle muhtarı :P
Şaka bi yana Telefon 1080p maksimum çekiyor. Az bir farkla biraz üst veya alt olabilir. Işık, renk, hareketlilik ve obje çeşitliliği durumu etkiler. Ancak tartışmasız 1020 nin kamerası şuan en üstün kamera.

evet arakdaşım yan tutulduğu için yanlış okuyor büyük ihitmal buyrun linkBekliyorum
Dikey çekdiğim için
1080 HD eyvallah fakat 30 fps faktörü ve kamera kalitesi sebebiyle bence böyle oluyor![]()

Olay çözülmüştürevet arakdaşım yan tutulduğu için yanlış okuyor büyük ihitmal buyrun link
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızvidyoda lenovanında reklamını yaptık bakalım maşımız ne zaman yatacak![]()

TTNET'e küfür edenler aylık 10 liraya sınırsız internet kullanıyor üdeme düşük beklenti büyükBu arada ttneti kötüleyen arkadaşlar ben bu videoyu 4k ile kesintisiz izledim![]()

TTNET'e küfür edenler aylık 10 liraya sınırsız internet kullanıyor üdeme düşük beklenti büyük![]()