Haber Lumia 1020 Video Çözünürlük ?

Sponsorlu Bağlantılar

esmeran3

esmeran3

Üye

kardeşim bak bunu açıyor izledim 4k çözünürlüğünde ama bu video her yerde 720 p duruyor :(

Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
ilk olarak geçenlerde aynı bir vidyo vardı dik çekiilmişti ve 1440p diye görüyordu o büyük ihtimal dik olmasından ve bende bir feribotla martıları çekmiştim youtubeye kuyp deniyeyi mbende merak ettim şimdi :)

video dik çekildiği için bile olsa almış olduğum şu fotoğrafın haber değeri vardır sanırım forumlar için paylaşmış olduk :)

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi

kardeşim bak bunu açıyor izledim 4k çözünürlüğünde ama bu video her yerde 720 p duruyor :(

İşteyim şu anda pc yok teldeyim yorumda koyduğun şeyide göremiyorum kardeşim eve geçince bakarım artık.

esmeran3

esmeran3

Üye
İşteyim şu anda pc yok teldeyim yorumda koyduğun şeyide göremiyorum kardeşim eve geçince bakarım artık.

Çağrı Abi senin attığın video bende 720 p gözüküyor en yüksek ama ben 4K video larıda oynatıyorum
2160P dede izleyebiliyorum ama seninki 720 p Gözüküyor nedeni ne olabilir

Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
Çağrı Abi senin attığın video bende 720 p gözüküyor en yüksek ama ben 4K video larıda oynatıyorum
2160P dede izleyebiliyorum ama seninki 720 p Gözüküyor nedeni ne olabilir

Bilgisayarla ilgisi var mıdır bilmiyorum fakat ilk yorumlarda biri ekran kartım kaldırmadı yazmış belki ondan dır pek fikrim yok internet hızından da olabilir :(

esmeran3

esmeran3

Üye
Bilgisayarla ilgisi var mıdır bilmiyorum fakat ilk yorumlarda biri ekran kartım kaldırmadı yazmış belki ondan dır pek fikrim yok internet hızından da olabilir :(

abi en son attığım fotodaki videoyu kesintisiz izledim diyebilirim telefon da 16 gb ram 2 gb ekran kartı var kaldırmaması olanaksız :) ekran led hemde :) yani

slmrt

slmrt

Üye
abi en son attığım fotodaki videoyu kesintisiz izledim diyebilirim telefon da 16 gb ram 2 gb ekran kartı var kaldırmaması olanaksız :) ekran led hemde :) yani
telefondamı ? lumia 1,200,020 mi o :SADA

Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi

ben bilgisayar da nasıl bu çözünürlük de görüyorum ki o zaman alla alla

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Vav :aha: :aha: tek kelimeyle süper ya bir kez daha 1020 ye bir kez daha hayran oldum ya süpersin 1020 :oke: :icelim::sukur:

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
4MaGuS

4MaGuS

Üye
yan çekip youtubeye atıcam en yakın zamanda bakalım bizde durumlar nasıl olucak

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Tutteliyançek (Tut Teli Yan Çek) :P Bir çinli mahalle muhtarı :P
Şaka bi yana Telefon 1080p maksimum çekiyor. Az bir farkla biraz üst veya alt olabilir. Işık, renk, hareketlilik ve obje çeşitliliği durumu etkiler. Ancak tartışmasız 1020 nin kamerası şuan en üstün kamera :).

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
mükemmel ama ekran neden ufak büyükdeğil

Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
yan çekip youtubeye atıcam en yakın zamanda bakalım bizde durumlar nasıl olucak
Bekliyorum :)
mükemmel ama ekran neden ufak büyükdeğil
Dikey çekdiğim için :)
Tutteliyançek (Tut Teli Yan Çek) :P Bir çinli mahalle muhtarı :P
Şaka bi yana Telefon 1080p maksimum çekiyor. Az bir farkla biraz üst veya alt olabilir. Işık, renk, hareketlilik ve obje çeşitliliği durumu etkiler. Ancak tartışmasız 1020 nin kamerası şuan en üstün kamera :).
1080 HD eyvallah fakat 30 fps faktörü ve kamera kalitesi sebebiyle bence böyle oluyor :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bekliyorum :)
Dikey çekdiğim için :)
1080 HD eyvallah fakat 30 fps faktörü ve kamera kalitesi sebebiyle bence böyle oluyor :)
evet arakdaşım yan tutulduğu için yanlış okuyor büyük ihitmal buyrun link
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
vidyoda lenovanında reklamını yaptık bakalım maşımız ne zaman yatacak :)

cyborg78

cyborg78

Üye
evt 2160 4k demekki dik çekmek lazım :oke:

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
evet arakdaşım yan tutulduğu için yanlış okuyor büyük ihitmal buyrun link
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
vidyoda lenovanında reklamını yaptık bakalım maşımız ne zaman yatacak :)
Olay çözülmüştür :D

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
Bu arada ttneti kötüleyen arkadaşlar ben bu videoyu 4k ile kesintisiz izledim :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada ttneti kötüleyen arkadaşlar ben bu videoyu 4k ile kesintisiz izledim :)
TTNET'e küfür edenler aylık 10 liraya sınırsız internet kullanıyor üdeme düşük beklenti büyük :)

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
TTNET'e küfür edenler aylık 10 liraya sınırsız internet kullanıyor üdeme düşük beklenti büyük :)

valla ben 50 veriyorum aylık şu ana kadar ne yavaşladı ne etti :)
Tutupda 5 lira az vermek için okumadan nasıl olsa sınırsız diye paket alırlarsa böyle olur

Üst Alt