Haber Lumia 1020 Video Çözünürlük ?

Sponsorlu Bağlantılar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 1020 Video Çözünürlük ?
Merhaba Arkadaşlar; Feribotta yaşadığım bir olay için konuyu açma gereği duydum. Feribotta martıların yoğun bir şekilde yakınlaşması sebebiyle Lumia 1020 ile 1080 HD 30 Fps video çektim fakat youtube'ye yükledikten sonra izleyebileceğim çözünürlük seçeneklerini görünce gözlerime inanamadım. Bir de size danışmak istedim bu çözünürlük nasıl oluyor ? Bilgili bir arkadaş açıklarsa sevinirim.
Bu Fotoğraf;

Buda video.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Diğer 1080 HD video çeken cihazlar 1440 ve 2160 HD Seçeneklerini çıkarmıyorsa Lumia 1020 bir kez daha ben buradayım diyor.

respection123

Üye
2160 Geçiyor bazen :D 1080p den sonra Orginal Kayıt yazıyor+Pc açmıyor :)

skynet

Üye
Hocam çaktırma cihaz 4K video çekiyor :ehe

merkel02

Kapalı Hesap
ekran kartım kaldırmadı :( :D :thumbup:

• Beğen
Tepkiler: esmeran3 ve Akhtoher
serecans

serecans

Üye
süper o nasıl bir cihaz

Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
süper o nasıl bir cihaz
Bu benim karakaplanım ya çok memnunum valla mağaza güncellemelerini bile sorun yaşatmadan 2 günde bir gösteriyor maşallah. Sabah bir kalkıyom 3 tane güncelleme 2 gün sonra gene gösteriyor :) Düzgün bir cihaz denk gelmiş maşallah :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
acaba bu Youtube videoları standart 16:9 oranında sanıyorsa (video dik olarak çekildiği oran 9:16 oluyo) bu orana gore 29:16 sanıyodur :) 1080p olur sana 1920p :) dik değil de yan olarak çekilen videolarda da bi bakmak lazım. Eğer hep dik olarak çekilen 1080p videoları 4k sanıyorsa bu dediğim mantıktandır o zaman.

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
acaba bu Youtube videoları standart 16:9 oranında sanıyorsa (video dik olarak çekildiği oran 9:16 oluyo) bu orana gore 29:16 sanıyodur :) 1080p olur sana 1920p :) dik değil de yan olarak çekilen videolarda da bi bakmak lazım. Eğer hep dik olarak çekilen 1080p videoları 4k sanıyorsa bu dediğim mantıktandır o zaman.

Test etmek gerek fakat Youtube yanıldığını pek sanmıyorum :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
valla telefonda Youtube.dan ne kadar video açtımsa hepsi yan ve telefonu dik bile tutsam dönmüyordu, buna play ileri geri tuşları da dahil. Aynısı bu videoda oldu ama dik olarak! İlk defa Bi videoda ileri geri tuşlarını dik konumda gördüm.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
valla telefonda Youtube.dan ne kadar video açtımsa hepsi yan ve telefonu dik bile tutsam dönmüyordu, buna play ileri geri tuşları da dahil. Aynısı bu videoda oldu ama dik olarak! İlk defa Bi videoda ileri geri tuşlarını dik konumda gördüm.

Telefonu dik tutarak çektim ondandır herhalde :)

cyborg78

cyborg78

Üye
Tel on numara, 2,3 sene sonra şöle 400-500 ze düşünce alırım aynı n8 zi aldığım gibi .d
google chrome'da 720p den ötesini göstermyo. 2- opera ve firefox'ta 1440p ile 2160p 4k _ gösteryo, bağlantıya göre yüksek çözünürlük olduğundan kısa takılma mevcut :oke:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ilk olarak geçenlerde aynı bir vidyo vardı dik çekiilmişti ve 1440p diye görüyordu o büyük ihtimal dik olmasından ve bende bir feribotla martıları çekmiştim youtubeye kuyp deniyeyi mbende merak ettim şimdi :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
Tel on numara, 2,3 sene sonra şöle 400-500 ze düşünce alırım aynı n8 zi aldığım gibi .d
google chrome'da 720p den ötesini göstermyo. 2- opera ve firefox'ta 1440p ile 2160p 4k _ gösteryo, bağlantıya göre yüksek çözünürlük olduğundan kısa takılma mevcut :oke:

öncelikle Youtube yi chrome den açtım yani bu çözünürlük chrome dan Lumia 1020 nin 500 Tl olduğu bir dönemi düşünemiyorum herhalde o zaman biz telefonlarımıza binip geziyor oluruz :)

cyborg78

cyborg78

Üye
valal bende chrome'da 720p pikselden ötesini yazmıyodu belki computer farklılıkları olabilir, bendeki paylaşımlı anakart ;)
yeni çıkanlar hep 1.500 - 2.000 tl arasında oluyolar, ondan sonra başka model çıktımı hop onlar düşüşe, her yeni model düşük fiyatı tadacaktır .d :oke:

Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
valal bende chrome'da 720p pikselden ötesini yazmıyodu belki computer farklılıkları olabilir, bendeki paylaşımlı anakart ;)
yeni çıkanlar hep 1.500 - 2.000 tl arasında oluyolar, ondan sonra başka model çıktımı hop onlar düşüşe, her yeni model düşük fiyatı tadacaktır .d :oke:
Her yeni model düşük fiyatı bir gün yaşacaktır derken 5 para etmez iphone 4 bile hala 1000 T.L dikkatinizi çekerim :)

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN
4MaGuS

4MaGuS

Üye
dik tutmayınca yan şekilde tutunca 1080p diye gösteriyor ancak bunuda izleyin arada kaynasın :)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

cyborg78

cyborg78

Üye
hmm evet baktım bi siteyede sıfırlardan bahsedyola, 2'ci eli 500 ila 650, 750 felan zaten sıfırında gözümüz yok, işimiz 2'ci el acelemiz yok şuan o kendisi gelicek o fıyata hiç merak etme arkadaşım :thumbup: :icelim:

esmeran3

esmeran3

Üye

Kardeşim bu niye böyle gösteriyor bende :) 4k açamadım

cyborg78

cyborg78

Üye
opera yada firefoxu dene arkadaşım kesin açar, tabi internet bağlantıyada bağlı

Üst Alt