Püf Noktası Lumia 1020 Sökme & Batarya Değiştirme (Video)

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 1020 Sökme & Batarya Değiştirme (Video)
Nokia Lumia 1020'nin nasıl söküldüğü ve bataryasının nasıl değiştirilebileceğine ilişkin video yayınlandı.

Ancak Maxicep olarak, cihazınızın garantisi mevcut olduğu sürece evinizde bu tür bir işleme kalkışmamanızı öneriyoruz. Herhangi bir arıza olduğunda, cihazınızı öncelikle garanti kapsamında yetkili teknik servislere teslim etmeniz önerilir.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tmobile

Tmobile

Üye
Nokia Lumia 1020'nin nasıl söküldüğü ve bataryasının nasıl değiştirilebileceğine ilişkin video yayınlandı.

Ancak Maxicep olarak, cihazınızın garantisi mevcut olduğu sürece evinizde bu tür bir işleme kalkışmamanızı öneriyoruz. Herhangi bir arıza olduğunda, cihazınızı öncelikle garanti kapsamında yetkili teknik servislere teslim etmeniz önerilir.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
20 ye yakın belkide daha fazla telefon Sokmuş Biri Olarak Bilmeyen Kullanıcıların Daha Doğrusu Eli Becerikli Olmayan Kullanıcıların Sökmemesini Öneriyorum Ekrana Bağlanan Kablo Bant Koptumu Cihaz İptalki Anında Kopuyor Yanlış Bir Harekette.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Teşekkürler :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Vdeo için teşekkürler,ama cihazda harika bişiy

saynesim

saynesim

Üye
bilgi edinmek her zaman daha iyidir teşekkürler

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
benim 920 de karşıya ses göndermiyor değişsek gerçi garantili ama onlarda değişene kadar insanın ömrünü yiyorlar yıldırma politikası uyguluyorlar bir çok kişi forumda servis mağduru olmuştu ses yüzünden

Murat Alper

Murat Alper

Üye
teşekkürler

sekajmer

sekajmer

Üye
hemen deneyeyim :D :d: tmm sustum:d:

skynet

Üye
:tşk:Denk geldi 620'nin ameliyatını da izledim :ehe

Üst Alt