ilyas_0177
Üye
25 gün götürüyor beniAynen öyle 2 hafta kullanabildim en uzun Lollipop'u. Moto G kullanırken 2 ay aralıksız format atmadan kitkat kullanarak rekor kırmıştım 2010dan beri.Bakalım bunda ne kadar durabilcem.
Anlayamadim lolipopu niye bukadar yerdiniz nexus 5 te 5.0 bile sorunsuzdu iphone la uzun bi aradan sonra lg g2 ye gectim 5.0.2 stock kurulu daha bir hata ile karsilasmadim sizleri okiduktan sonra inceliyorum ama bir sey goremedim ben
Şşşt bizi katma araya karsıdan izle ben de geçtim sorun falan yok
Bende de durum aynı 5 saat civarı ekran oluyorvalla anlamadim hatalari sarjida iyi gidiyo banko 5 saat ekran aliyorum internet hep acik
Sizin cihaz dami g2 idiBende de durum aynı 5 saat civarı ekran oluyor
Yok s6Sizin cihaz dami g2 idi
Niye güldün ?
O zaten lolipopla gepmedimi ilk versyonu oldugu icin daha optimizedir benceNiye güldün ?
Evet lollipop kullanıma göre normal ama telefonu alirken beklentim 8 saat ekran suresiydi hayal ettiğim gibi olmadı yaniO zaten lolipopla gepmedimi ilk versyonu oldugu icin daha optimizedir bence
Evet lollipop kullanıma göre normal ama telefonu alirken beklentim 8 saat ekran suresiydi hayal ettiğim gibi olmadı yani
Aslında pil 3500 filan olsaymış 7 saat olabilirmiş pil 2650 olunca sürede kısalıyor ama hızlı şarj muhabbeti güzelabartmissin sen bence 8 saat gerci kullanima gore degisir kisik parlaklik ta net 3g kapali falan alinirv8 saatte oyle kullanmaninda bi amaci yok
25 gün götürüyor beniAslında şuanda lollipopa döndüğüm gerçeğide var.
Sende gine geri dönüş var ben iki sürüm arasında git gel yapıyorum başka sürüm yok4.2.2'ye mi dönsem napsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?