LG Optimus G Aldım

Sponsorlu Bağlantılar

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun sadece yanları çizildiği için bu tercihte bulundum =)

Bende hiç bir yeri çizilmedi hatta ben çizilmesin diye zaten koruma bantlarını bile çıkartmadım üzerinden :) gerçi hanıma verdim artık ben kullanmıyorum :( :D

oguztz

Üye

Bende hiç bir yeri çizilmedi hatta ben çizilmesin diye zaten koruma bantlarını bile çıkartmadım üzerinden :) gerçi hanıma verdim artık ben kullanmıyorum :( :D

kardes bende sensorler biraz gec calisiyior 2sn. filan gec yani internette yan cevirdim mi 2-3sn gec donuyo sende de boyle mi

enesrsln

enesrsln

Üye
1190 TL'ye buldum. Sizce alayım mı ? 1190 TL'ye değer mi ? Yoksa Galaxy S3 mü alıyım ?

DalvikCache

DalvikCache

Üye
ne s3 ü tabiki lg yi al

oguztz

Üye
beyler bu guncelleme tarihi belli oldu mu?

ozel1978

Üye
Güle güle kullan, LG'yi kimse bilmez bu ülkede. Tutturmuşlar bi samsung.. trilyoner olsam gidip de 1 kuruş bile vermem samsunga.. G pro aldım ve çok da memnunum. Ben test sonucu filan bilmem, işin özü verdiğim para karşılığında beni FAZLASIYLA MEMNUN EDEN bir cihaz..

xcolakx

Üye
cihaA bugun baktim bimekste abi inanilma super samsung cok standar lg 2 seneye kalmaz 1 numara olur tus kilidi efekti menu gecisleri telefonun hizi ekrani tasarimi mukemmel ve kimsede yok 2.El satan varsa talibim :)

erhan14321

erhan14321

Üye
cihaA bugun baktim bimekste abi inanilma super samsung cok standar lg 2 seneye kalmaz 1 numara olur tus kilidi efekti menu gecisleri telefonun hizi ekrani tasarimi mukemmel ve kimsede yok 2.El satan varsa talibim :)

kardeşim bende lg g pro var 23 günlük cihaz cihaz sıfırdan farksız üzerindeki koruma jilatini arka kapakdaki jilatini herşeyi aldıgım gibi duruyor slikon kilif kullaniyorum ekran jilatini taktim oda var teknosadan 1599 tl aldim.almak istersen mersin bolgesindeyim gorusebiliriz.fiyati 1350 tl.pazarlik yoktur.cihaz dedigim gibi aldigim gibi koruyucu jilatinlerini bile cikarmadim.sifirdan farksizdir

melisguler

Üye
gerçekten süper bir telefon en kısa zaman alıcam. lg optimus g :)

ozel1978

Üye
Sony Expria Z mi kastettiğin.. Hani şu su geçirmeyen kırılmayan ama TFT ekran kullanan Z???