lg optimus black?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ocean258

Ocean258

Üye
Amoled 500 le Nova display 700'u aynı cumle ıcınde kullanmana bıle gerek yok hocam bılen bılıyordur LG optımus black'ın ve lg nın ekran kalıtesi ve parlaklıgı hakkındaki kalıtesini.. Bende cok memnunum telefondan ve en son sıkıntı yasayacagın seyın ekranı olacagını dusunuyorum hala..

saruman_me

saruman_me

Üye
parasının hakını fazlasıyla veren bi cihaz aslın da şu an piyasada olup ta 1000 tl üstü cihazlasdan daha süper özeliklere sahip alan kişi asla pişman olmaz fazlasıyla değer..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben kullanmadım bir arkadaşımda gördüm güzel cihaza benziyor.fiyatıda özelliklerine göre makul bence.

Ocean258

Ocean258

Üye
parasının hakını fazlasıyla veren bi cihaz aslın da şu an piyasada olup ta 1000 tl üstü cihazlasdan daha süper özeliklere sahip alan kişi asla pişman olmaz fazlasıyla değer..

kesınlıkle oyle hocam.. pıyasadaki en iyi smartphone'lardan birisi bencede fiyatına göre.. ekran kalitesi ve şarj süresinde'de tek gecerim..

f3l4

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar x10 aldım

Ocean258

Ocean258

Üye
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar x10 aldım

Güle Güle kullan hocam.. Android 2.1 dıye bılıyorum, mantıklı olanı yapmıssın android alarak.. optimus black alsan daha ıyı olurdu senın ıcın bence ama dedııgım gıbı Gule gule kulan guzel gunlerde ;)

• Beğen
Tepkiler: f3l4
technoshark

technoshark

Üye
  • Beğen
Tepkiler: f3l4
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt