Tavsiye Xiaomi resmi nötr 13 pro bilgisayara bağlama ?

Sponsorlu Bağlantılar

hasimoooo

Üye
    Konu Sahibi
Xiaomi resmi nötr 13 pro bilgisayara bağlama ?
Herkese merhaba arkadaşlar dün Xiaomi resmi nötr 13 pro aldım migrostan amaicloudtan hiçbirşey geri yükleme ve yedekleme yapamıyorum ne yapmalıyım lütfen uardım edin

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
google üzerinden mı nereden

hasimoooo

Üye
    Konu Sahibi
Icloud üzeriden yedekleme ve geri ÿükleme yapamıyorum efendim
Mesaj birleştirildi:

Mesaj birleştirildi:

Icloud üzeriden yedekleme ve geri ÿükleme yapamıyorum efendim
Mesaj birleştirildi:

Yok ayarlardan
Mesaj birleştirildi:

Herkese merhaba arkadaşlar dün Xiaomi resmi nötr 13 pro aldım migrostan amaicloudtan hiçbirşey geri yükleme ve yedekleme yapamıyorum ne yapmalıyım lütfen uardım edin
Bilgisayar sağlayamıyor um bunu şarj alıyor ama bilgisayar görmüyor

Son düzenleme:

kancasis

Üye
USB Kabloyu degiştirir deneyin.
Data transfer uyumlu kablo ile bilgisayara bağlanır. Telefonla verilen USB kablolar bazen yetersiz kalabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Notxr
Royzz

Royzz

Üye
Şarj oluyor ama bilgisayar görmüyorsa, bilgisayarda driver eksiktir. Driver kur, sonra telefonu tekrar bağla görecektir.
Mesaj birleştirildi:

Senin telefonun driver'ı bu, bunu indir, kur, hallolur.

• Beğen
Tepkiler: Notxr ve Nomero
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Yapamama Nedenin Mobil veri kaynaklıda olabilir diğer alternatifler ise uygulamada hata vs vardır yada sunucularla alakalı birşeyler olmuş olabilir. uygulama güncel sürüm ise wifi üzerinden hata vermemesi gerek aslında.

pc ye bağlı ikende şarj olup göremiyorsan, usb yi takınca üstten aşaği çek orada usb için şarj vs yazıyorsa ona tıkla onu veri aktarımı vs olarak şeç istersen. mi lerde bildiğim kadarıyla program vs istemiyordu. buda olmuyorsa aygt yöneticisinden,yazılımı eksik cihaz kontrolu yapmak gerek.telefonu sök tarat yeni aygıtları.sonra telefonu tak tekrar tarat bakalım hata vs verecek mı ne yapacak diye.

benim başıma gelenler Venus V7 de
Wİn 8.1 de sürücüyü görmüyor başka yerlerden de ykledim ettim.çözüm olarak usb yi bağlayınca utp cihaz olarak mı ne şeçiyorum o şekilde geliyor.
evde masaüstü win 11 ona takınca direk depolama açılıyor önüme sürücü kaynaklı yani

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Vooooov
Adam zengin ya
Ben halâ w10dayım
11 kurulmuyor
Bi 300-500 at da yolumuzu bulalım
laptop da 8.1 var panpa sürücü yok diye kullanıyorum vasat maalesef. evde ki gelişmiş biraz daha. ben sana otobüs parası versem yine olmaz işe yürüyerek gidiyosun o yüzden boşver yemek desen beleş oh valla

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
  • Beğen

Üst Alt