lg optimus black?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
y n s c n

y n s c n

Üye
Üreticiler gingerbreak güncellemesi çıkardıkça froyo kullanımı düşüyor haberiniz var mı ?

Ayrıca bana laf oyunu yapmayın 2.2'nin 2.3'ten stabil olma sebeplerini söyleyin söyleyemiyorsanızda uzatmayın ;)

Tamam cocuk, egonu tatmin etmeye devam et ;) Sana uzun uzun burda açıklama yapmak isterim ama sen ondanda anlamazsın yani nafile..
Evet evet 2.3 sorunsuz ve daha stabil abisi ;)

Lenneth

Üye

Tamam cocuk, egonu tatmin etmeye devam et ;) Sana uzun uzun burda açıklama yapmak isterim ama sen ondanda anlamazsın yani nafile..
Evet evet 2.3 sorunsuz ve daha stabil abisi ;)

Laf oyunu yapma diyorum bana 2.2'nin 2.3'ten stabil olma sebeplerini söyle ya da konuşma daha ;)

y n s c n

y n s c n

Üye
Laf oyunu yapma diyorum bana 2.2'nin 2.3'ten stabil olma sebeplerini söyle ya da konuşma daha ;)

Stabil kullanım nasıl açıklanabilir ? Kullanınca anlarsın ancak. Örneğin menü geçişleri. Aradaki kaymalar,dalgalanmalar vesaire.. Bunların hepsi mevcut 2.3'te..
Ve daha açıklayamadığım buglar..

Lenneth

Üye

Stabil kullanım nasıl açıklanabilir ? Kullanınca anlarsın ancak. Örneğin menü geçişleri. Aradaki kaymalar,dalgalanmalar vesaire.. Bunların hepsi mevcut 2.3'te..
Ve daha açıklayamadığım buglar..

Kullanıyorum işte 2.2'de canlı duvar kağıdı eklemek telefonu inanılmaz derecede yavaşlatırken 2.3'de bu yok ?

Arkaplanda ki uygulamalar hızı düşürürken 2.2'de, 2.3'de o kadar hissedilmiyor.

2.2'de 1.5 gün giden bataryam , 2.3'lü telefonum 1.4 ghz işlemcisi olmasına rağmen 2.5 güne çıktı.

Daha ne sayayım.

y n s c n

y n s c n

Üye
Kullanıyorum işte 2.2'de canlı duvar kağıdı eklemek telefonu inanılmaz derecede yavaşlatırken 2.3'de bu yok ?

Arkaplanda ki uygulamalar hızı düşürürken 2.2'de, 2.3'de o kadar hissedilmiyor.

2.2'de 1.5 gün giden bataryam , 2.3'lü telefonum 1.4 ghz işlemcisi olmasına rağmen 2.5 güne çıktı.

Daha ne sayayım.

Canım kardeşim o kasma sorunu gereksiz uygulamalarından dolayı ramini etkiliyor. Sen 2.3'e geçince belkide gereksiz uygulama kalmadı ? Bunu bilemezsin.

Ayrıca batarya ömrünü işlemciyle nasıl bağdaştırdın onuda anlayamadım :d:

Bence başka bişey sayma saydıkça batıyosun :oke:

Lenneth

Üye

Canım kardeşim o kasma sorunu gereksiz uygulamalarından dolayı ramini etkiliyor. Sen 2.3'e geçince belkide gereksiz uygulama kalmadı ? Bunu bilemezsin.

Ayrıca batarya ömrünü işlemciyle nasıl bağdaştırdın onuda anlayamadım :d:

Bence başka bişey sayma saydıkça batıyosun :oke:

İşlemcinin gücünü bataryayla bağdaştıracağım tabi ki. İşlemci epey güc harcıyor çünkü.

Galaxy S2 Dual Core, işlemci o kadar güç harcıyor ki şarjı bir gün zor gidiyor. HTC Sensation da öyle..

y n s c n

y n s c n

Üye
İşlemcinin gücünü bataryayla bağdaştıracağım tabi ki. İşlemci epey güc harcıyor çünkü.

Galaxy S2 Dual Core, işlemci o kadar güç harcıyor ki şarjı bir gün zor gidiyor. HTC Sensation da öyle..

İşlemciyi kullanmazsan neden o kadar güç harcasın ? Senin iddia ettiğin farklı bişey.

y n s c n

y n s c n

Üye
Ayni kullanimla 2.2 1.5 gun, 2.3 2.5 gun gidiyor..Amaan ne kadar laf anlatsam boş.

Daha fazla uzatma, araştır sadece sonra bana pm yoluyla ulaş konuyu daha fazla meşgul etmeyelim.

f3l4

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için teşekkürler.

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Sadece nova ekran için bile alınır media markt'ta inceleme kullanma fırsatı buldum ekranı çok iyi :)

y n s c n

y n s c n

Üye
Sadece nova ekran için bile alınır media markt'ta inceleme kullanma fırsatı buldum ekranı çok iyi :)

Nova display ekran olayı daha önce hiçbir telefonda kullanılmamıştır bunuda eklemek isterim.

Ocean258

Ocean258

Üye

Nova display ekran olayı daha önce hiçbir telefonda kullanılmamıştır bunuda eklemek isterim.

Aynen.. Nova ekran ılk defa optımus black'te cıktı.. super bırsey ama gercekten.. Telefonun en ayrıcalıklı ozellıklerınden bırısı..

Masha

Masha

Üye
LG Optimus Black'in kalitesini, ön kamerasını ve Nova Display ekranından geçtim en iyi özelliklerinden biri uzaktan yardımdır bence.

y n s c n

y n s c n

Üye
LG Optimus Black'in kalitesini, ön kamerasını ve Nova Display ekranından geçtim en iyi özelliklerinden biri uzaktan yardımdır bence.

Hiç kullanmama fırsat olmadı ama dediğin gibi uzaktan yardım olayı gerçekten iyi.

Lenneth

Üye
Parlaklık ve renklerin canlılığı olarak çok iyi ama bakış açısı olarak daha iyi ekranlar bekliyorum LG'den, telefona hafif yandan bakınca ekranda görüntü kayıpları oluyordu. Umarım daha kaliteli Nova ekranlarda gelir.

technoshark

technoshark

Üye
Optimus Black'te bu dediğin olayı inan hiç yaşamadım, kimi videolarda o şekilde bir durum yansıtmışlar, ekranın parlaklığını kısmışlar.. milleti kandırmak için bakın optimus black ekran kalitesine ne kadar kötü diyorlar ki aslında böyle birşey yok, o kadar 700 NIT IPS LCD ekranı bence boşuna koymamışlardır.. diye düşünüyorum. ki görüyorumki öylede...

Zaten biliyorsunuz ki Çoğu firmaların Ekranlarını lg firması yapıyor... bunuda göz önüne koymak gerek.

Lenneth

Üye

Dediğim olay bu.

Yandan bakınca GS'te görüntü kayıpları hiç yok ama Optimus Black'te görüntü kayıpları başlıyor ekran beyazlaşıyor hafiften.

(Tabi Super Amoled iyidir süperdir anlamı çıkmasın burdan, Super Amoled'in hiç mi eksileri yok var tabi, ekranda keskinlik yok hafif blur varmış gibi. fazla parlaklık vermiyor falan)

lost141516

Üye
Geçen gün inceledim harika bi cihaz. Şimdiden hayırlı olsun

y n s c n

y n s c n

Üye
Nova display 700 NİT, superamoled 500 nit'e sahiptir fakat.. Bunuda atlamayalım :) ayrıca öyle karşılaştırmalara pek inanamıyorum nedense.. Optimus black'te kullanılan ekran özelliği daha önce hiçbir telefondada kullanılmamıştır bunuda atlamayalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt