sony ericsson neo.![]()
teşekkür ederim dostum vatanın sitesine giremiyorum şu an giriş açıldığında bakarım
Arkadaşım adam kararımı vereceğim Optimus Black alacağım diyor ! Sen ise Sony Ericsson Neo Al diyorsun........ !!!!!
Arkadaşım ekranda büyüklük faLan yok kardeşim Ciddi anlamda son derece kullanışlı bir telefon, sorun yok. Rahat rahat kullanabilirsin ben kullanıyorum vede tavsiye ederim almak gibi niyetin varsa ciddi ciddi..
Ayrıca Şuan vatanda 813 'Tl gibi bir fiyata satılıyor olması lazımbir bak istersen...

Android froyo ile gelmesi büyük dezavantaj ama onun dışında güzel cihaz.

Optimus Black kullandimBu tip arkadaslara aldırış etmemelisin.. Şu an optimus black ve neo'yu karşılaştırırsak yazılım konusunda optimus black daha stabil çalışmaktadır.2.3'teki buglar junk'lar vesaire bu tip hatalardan haberiniz yoktur. O yüzden android 2.2 froyo 2.3'e göre daha stabil çalışmaktadır..herneyse...Bende telefonu kullanıyorum, belkide telefonlar arasında tasarımı en güzel telefon budur.. Ekranı büyük evet ama şık. ince..Donanımsal olarak 1Ghz arm cortex işlemciye sahip, 512 mb ram mevcut.. Hız konusunda sıkıntın olmayacak, Ek olara nova display özelliğine sahip,ekran parlaklık kalitesinden bahsetmeme gerek yok sanırsam, ön kamerası 2mp pek işine yarayacağını zannetmiyorum ama olsun telefonu hava katarFiyat olarakta alabileceğin en iyi smartphone diyebilirim. Ötv zammı vesaire henüz gelmemiş sanırım alıcaksan elini çabuk tutman gerek.Ötv gelmeden almak daha mantıklı olur.
Optimus Black kullandimGingerbreak froyodan kesinlikle daha basarili.
Adama Optimus black kullandim diyorum hala 2.2 nin daha stabil oldugunu ogreneceksin diyorSenin ne kadar anladığın belli zaten işletim sistemlerinden.. Ben iyiyi veya kötüyü sormuyorum sana veya tavsiye istemiyorum.Biraz bu işletden anlasan android froyo'nun 2.3'ten daha stabil olduğunu bilirdin, hernseyse öğreniceksin zamanla.

Adama Optimus black kullandim diyorum hala 2.2 nin daha stabil oldugunu ogreneceksin diyor![]()
Bende diyorum'ki kullanmak var, kullanmak var.. Sen kullanamamışsın![]()
diyor geciyorum.Açıkcası benim için o gelmiş bu gelmemiş, o gitmiş bu yokmuş fark etmez.... benim telefonum hız sorunu olmasın, donma yaşamasın tamamdır (:

1)
Siz açıklayın o zaman 2.2 neden 2.3'ten daha stabil ? Kulaktan duymuşsunuz yok 2.2 stabilmiş, lg hataları düzeltmek için çıkarmıyormuş falan tekrarlayıp duruyorsunuz.
Sen bak bakalım android en çok hangi sürümü kullanıyor telefonlarında ve hangisini tavsiye ediyor.. Bunları bi araştır sonra gel yaz![]()