[LG OPTİMUS BLACK][NIGHTLY][JellyBean 4.2.2]CYANOGENMOD10.1#SlimRoms Eklendi#

Sponsorlu Bağlantılar

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Ee gerekte yok üzerinde ics var zaten :)

Dev-TR

Üye
CM daha iyi ve telefonu daha hızlı yapıyor diye biliyorum İCS hantal

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
O zaman cm ekibinin L5 e rom yapmasını bekleyeceksin

ayhankalaman

ayhankalaman

Üye
Öncelikle Emeğin için teşekkürler. recoveryle bir türlü yükleyemedim biyerlerde hata yapıyorum sanırım. bunun sft ile yükleneni yok mu acaba yada KDZ . şuan ICS kullanıyorum gayet güzel bide bunu denemek istemiştim bi türlü yapamadım.

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Modifiyeli romlar genelde cwm ile yükleniyor sft ve kdz ile yüklenen modifiyeli rom görmedim ben cwm de çok kolay benim anlatımlarım var onları okuyun kolayca kurulum yapabilirsiniz

yasirarslan

yasirarslan

Üye
hem cygenon hem resmi nasıl olmakta

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Cyanogenmod topluluğunun official romu yani direk kendi yaptıkları rom oluyor ,yani şöyle diyim üzerine yapılandırılan romlardan yani unofficial değil saf ve temin cyanogenmod10.1

lgoptimusblack

Üye
sa arkadaşlar bu jelly beanda kamera sorunu varmı xda da var yazıyo

salih1478

Üye
Cyanogenmod topluluğunun official romu yani direk kendi yaptıkları rom oluyor ,yani şöyle diyim üzerine yapılandırılan romlardan yani unofficial değil saf ve temin cyanogenmod10.1

kardeş sana mesaj atmıstım yükledim bunu cynagenmod yazısında takılı kalıyor ilerlemiyor ne yapmam lazım

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş biraz geç açılır ama sonunda açılır olmadıysa tekrar yükle

Kamera sorunu video cekerken arada hata veriyor bu kadar

umutx41

Üye
ben orjinal 4.0.4 kullanıyorum bi arkadaşım yapmıştı bilmiyorum 4.2.1 i kullanmak istiyorum ama kitlenir diye korkuyorum 2 sene garantisi var yaparsam garantiden cıkar mı

szrsvgc81

Üye
merhaba arkadaşlar hepinize kolay gelsin :) telefonum lg p970 yeni aldım sayılır arkadaşların tavsiyesi üzerine ve çok memnunum ancak gereksiz uygulamalar var ve bunları ancak rootla kaldırabiliyormuşuz bende bu işlere biraz fransızım bana team wiever ve ya tel ile yardım edebilecek arkadaşlar varsa sevinirim :) şuanki android sürümü 4.1.1 resmi sürüm lgnin ancak berbat radyo bile yok jb romu da çok beğendim arayüz falan olarak yüklemek istiyorum ama beceremedim brick mi ne ondan yapmışım garantiye götürdüm elden verdim 3 5 dakkalık işi varmış hemen yaptı verdi :) yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar mail: [email protected] / [email protected] tel: 0531 347 83 52

- - - Eklendi - - -

ben orjinal 4.0.4 kullanıyorum bi arkadaşım yapmıştı bilmiyorum 4.2.1 i kullanmak istiyorum ama kitlenir diye korkuyorum 2 sene garantisi var yaparsam garantiden cıkar mı

kardeşim ben lg online destekde sordum onu garantiden çıkıyormuş ama unroot yapabiliyosun yani rootu geri alabiliyorsun. geri aldığın zamanda tekrar garantiye giriyormuş :)

- - - Eklendi - - -

kardeşim hallettim jb 3.2.1 yüklü şuan ama bunda google play store yok :S

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş gapps dosyasını indirip üzerine flashlarsan oda olur :)

szrsvgc81

Üye
Evet arkadaşlar alaStar arkadaşımızın paylaşmış olduğu muhteşem romu yükledikten sonra izlenimlerimi söylemek isterim en azından yüklemekte tereddüt eden arkadaşlarımızda bir fikir oluşur :)

1) Şarj süresi bakımından lg orjinal romuna bin çekiyor :) orjinal romda edge/3g wifi gps kullanımlarımda sarj 10 saat falan gidiyordu ancak dün yüklemeyi yaptığımdan beri 3g wifi gps ve arada yaptığım 3 saatlik konuşmalardan ve müzik dinleme oyun oynamalarımdan sonra sarjım yeni bitti bitti dediğim %5 uyarısı verdi. ve bu süreç 19 saate tekabül ediyor ve bu süre android işletim sistemli bir telefon için inanılmaz :)

2) telefondaki herşeyi kendi isteğiniz gibi düzenliyorsunuz sarj simgesinden tutun kilit ekranındaki widgetlara kadar :)

3) türkçe destekli klavye kullanımı froya ve icsye göre çok daha rahat ve kullanımı kolay ayrıca görüntü olarak çok class duruyor :)

4) ics'de zor oynadığım most wanted, mwf4, asphalt 7, mwf4 gibi görüntü kalitesi yüksek oyunları rahatlıkla oynuyorum ne bir donma ne bir hata hiçbir şey yok :)

5) boş rom 200 ile 250 arasında değişiyor o kadar kullanmama rağmen 200ün altına düşmedi.

6) telefon görüşmelerinde herhangi bir bug yok yani ne ses gelişinde ne de karşıdaki kişide bir ses sıkıntısı olmuyor gayet temiz ve net.

7) icslerde yaşanan sd card taranıyor sorunu bunda asla yok 16 gblık film dolu sd kart taktım medya taraması 10 saniye falan sürdü.

8) divx ve hd video oynatımlarında herhangi bir kasma ve ya kapanma yok.

9) internetteki çoğu videoyu açıyor uzantılarda bir sıkıntı yaşanmıyor.

10) tarayıcıda gezinirken aşağı yukarı sayfa hareketlerinde bazen sayfayı büyütme olarak algılıyor ama rahatsız edici değil farketmesi zor :)

Kısacası harika. Şarj süresi uzun, fotoğraf ve video çekimlerinde sıkıntı yok, yüksek kaliteli oyunlarda hiçbir sıkıntı yaşamadım, sayfa geçiş ve yükleme hızı süper, sistemin kendine 200mgb ve üstü rom ayırması olağanüstü vs vs vs gayet güzel bir sürüm beklemeyin derim :)

alaStar'a emeği ve yardımları için teşekkürler :) başarılarının devamını diliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: alaStar

salih1478

Üye
arkadaşlar el feneri tiny flashled uygulamasını açinca telefon reset atiyor bazen bir programa giriyorum ekran siyah oluyor kapatıp açmak zorunda kalıyorum böyle sorun yaşayanlar var mı daha dün yükledm

aBouT

aBouT

Üye
arkadaşlar el feneri tiny flashled uygulamasını açinca telefon reset atiyor bazen bir programa giriyorum ekran siyah oluyor kapatıp açmak zorunda kalıyorum böyle sorun yaşayanlar var mı daha dün yükledm

kardeşim bu rom iyi degil izs'nin romunu yukle diğer konuda var yine alstar kardeşimiz açmış onuda cok stabil ve harika

salih1478

Üye
kardeşim bu rom iyi degil izs'nin romunu yukle diğer konuda var yine alstar kardeşimiz açmış onuda cok stabil ve harika
izs nedir kardeş v30b diyosan oda biraz program yükleyince takılıyor

adem-t

adem-t

Üye
Az önce resmi İCS'de(rootlu) denedim security error verdi:)
v20d sürümünü yükledim düzeldi.
yarın v20d'yi rootlayıp yüklesem sorun olur mu?

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Rootla ve cwmden r wipe seceneğini uygulayıp yükleme yap sorun cikmaz kardeş

salih isimli arkadaşım bu rom dahastabil değil onun icin boyle sorunlar çıkabiliyor arkadaşın dediği gibi izs yi deneyebilirsinn :oke:

kaanyilldirim

Üye
kardeş ben yükledim ama pek begenmedim bazı şeyler ingilizce falan nasıl eski orjinal roma donebilirim birde garantiye devam etmesi için nasıl unroot yapabilirim