Evet arkadaşlar alaStar arkadaşımızın paylaşmış olduğu muhteşem romu yükledikten sonra izlenimlerimi söylemek isterim en azından yüklemekte tereddüt eden arkadaşlarımızda bir fikir oluşur
1) Şarj süresi bakımından lg orjinal romuna bin çekiyor

orjinal romda edge/3g wifi gps kullanımlarımda sarj 10 saat falan gidiyordu ancak dün yüklemeyi yaptığımdan beri 3g wifi gps ve arada yaptığım 3 saatlik konuşmalardan ve müzik dinleme oyun oynamalarımdan sonra sarjım yeni bitti bitti dediğim %5 uyarısı verdi. ve bu süreç 19 saate tekabül ediyor ve bu süre android işletim sistemli bir telefon için inanılmaz
2) telefondaki herşeyi kendi isteğiniz gibi düzenliyorsunuz sarj simgesinden tutun kilit ekranındaki widgetlara kadar
3) türkçe destekli klavye kullanımı froya ve icsye göre çok daha rahat ve kullanımı kolay ayrıca görüntü olarak çok class duruyor
4) ics'de zor oynadığım most wanted, mwf4, asphalt 7, mwf4 gibi görüntü kalitesi yüksek oyunları rahatlıkla oynuyorum ne bir donma ne bir hata hiçbir şey yok
5) boş rom 200 ile 250 arasında değişiyor o kadar kullanmama rağmen 200ün altına düşmedi.
6) telefon görüşmelerinde herhangi bir bug yok yani ne ses gelişinde ne de karşıdaki kişide bir ses sıkıntısı olmuyor gayet temiz ve net.
7) icslerde yaşanan sd card taranıyor sorunu bunda asla yok 16 gblık film dolu sd kart taktım medya taraması 10 saniye falan sürdü.
8) divx ve hd video oynatımlarında herhangi bir kasma ve ya kapanma yok.
9) internetteki çoğu videoyu açıyor uzantılarda bir sıkıntı yaşanmıyor.
10) tarayıcıda gezinirken aşağı yukarı sayfa hareketlerinde bazen sayfayı büyütme olarak algılıyor ama rahatsız edici değil farketmesi zor
Kısacası harika. Şarj süresi uzun, fotoğraf ve video çekimlerinde sıkıntı yok, yüksek kaliteli oyunlarda hiçbir sıkıntı yaşamadım, sayfa geçiş ve yükleme hızı süper, sistemin kendine 200mgb ve üstü rom ayırması olağanüstü vs vs vs gayet güzel bir sürüm beklemeyin derim
alaStar'a emeği ve yardımları için teşekkürler

başarılarının devamını diliyoruz.