arkadaşlar, ben manuel olarak kurdum fakat wirelesste sorun var ağı buluyor bağlan diyorsun ve bağlanıyor derken kaydedildi diyor ve bağlanmayı bırakıyor. başka kuran varmı bu sorunla karlılaşan?
edit: sorunu çözdüm modemimde mac adresi ile filtreleme yapıyordum güvenlik amaçlı olarak daha önce tanımlı olmasına rağmen bundan dolayı telefonu kabul etmemiş. durmak yok yola devam

İzlenimlerim ;
ilk başta gördüğüm sıkıntıyı söyleyeyim, web sayfalarında aşağı veya yukarı doğru giderken sanki multitouch öz. kullanıp sayfayı buyutuyormussun gibi algılıyor, sayfada aşağı doğru indikçe sayfayı biraz büyütüyor rahatsız edici değil.
genel olarak hızlı
boşta iken 200 -250 mb arası boş ram bilgisi veriyor
Arayüz yetersiz widget veya benzeri şeyler için ayarlar gerekli, başka launcher kullanılması gerekir
Kolay menü, yani status bar dan ulaştığımız wi-fi,gps gibi ayarları açıp kapattığımız switch ayrı bir buton un altında toplanmış alışık olduğumuz düzenden farklı(screenshot atıcam)
Radyo yok, modifiyeli bir versiyon oldugu için ama kolaylıkla yüklenir diye düşünüyorum.
Oyun performanısını denemedim sorun yaratacığınıda düşünmüyorum, pek oyun oynama adetim yok genelde bankacılık işlemlerim için kullanıyorum telefonu
şarj konusunda ise extreem bi değişiklik olacağını düşünmüyorum normal kullanımda(3gveya 2g kapalı iken) çok rahat günü çıkaracaktır.
bunların dışında söylemek istediğim nokta ise bu telefonun ulaşabileceği son nokta budur diye tahmin ediyorum artık 4xhd veya optimusg veya note 2 alma zamanım geliyor galiba
herşey güzel tek sıkıntım uygulamalarımda oldugu gibi gmail üzerinden rehberimide yeniden yuklese ne güzel olur demeden alamıyorum kendimi.
Gün içinde görebildiğim değişiklikleri aktarmaya devam ederim.herkezede kurmasını tavsiye ederim. eksik bir yanını göremedim.