[LG OPTİMUS BLACK][NIGHTLY][JellyBean 4.2.2]CYANOGENMOD10.1#SlimRoms Eklendi#

Sponsorlu Bağlantılar

00xmen00

Üye
Kardeş sen teli rootlayamamışsın superuser varmı telefonunda ?
kusura bakma cevap veremedim çünkü forumun şifresini kaybettim yeni buldum ben root işini yapamamışım ama açtığın konuya bakarak yaptım çok teşekkür ederim ama 3 sorunum var 1- telefonu pc süite bağlayamıyorum sadece depolama olarak açıyor ayarlardan pc suiteyi seç diyor ama öyle bir yer yok 2. si telefonu kilitten açarken garip beyah-gri bi ekran gelip gidiyor 3. sü arama yaparken yankılı cızırtı sesi geliyor kulaklıkla da aynı problem devam ediyor yardım ederseniz sevinirim

omerbeytekin

Üye
bunuda kurdum kaptırdım gidiyorum telefon patlamazsa iyi, kardesim alastar tekrar teşekkür etmek isterim sana verdiğin bilgiler sayesinde istediğim hale getirebiliyorum telefonumu :)

• Beğen
Tepkiler: alaStar
alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim abi patlamaz lg ye birşey olmaz en fazla brick olur onunda çözümünü biliyosun :ehe

omerbeytekin

Üye
alastar kardesim, sen geçenlerde bu cyanogenmod için yeni bir versiyon çıkacak diyordun, o ne zaman çıkar hiç biyerde tarihini felan okudun mu ? yada gözüne çarptımı ?

00xmen00

Üye
3 sorunum var 1- telefonu pc süite bağlayamıyorum sadece depolama olarak açıyor ayarlardan pc suiteyi seç diyor ama öyle bir yer yok 2. si telefonu kilitten açarken garip beyah-gri bi ekran gelip gidiyor 3. sü arama yaparken yankılı cızırtı sesi geliyor kulaklıkla da aynı problem devam ediyor yardım ederseniz sevinirim

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Bunlar cm10 un ufak bugları cm10.1 çıktı şuan gecelik sürümleri yayınlanıyor ileride daha stabil ve sorunsuz bir rom olacak

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Eğer benim gibi sizinde sinirinizi bozarsa bu hatalar ics modifiyeli sürümleri deneyebilirsiniz imzamda mevcut :oke

omerbeytekin

Üye
An itibari ile cyonagenmod 10.1 nightly 09.01.2013 surumunu kullaniyorum, telefon uzerinden yukledim yarin manuel olarak yuklicem :) isin en guzel yani sjstemin ortalama 250 mb ram i bos birakmasi :)

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Oo iyiymiş izlenimlerini aktarırsan sevinirim abi :)

omerbeytekin

Üye
Bi kac sknti var kardesm, yarin manuel olarak kurdugumda gecmezse yazarim ama ufak seyler ve kullanimin cok rahat oldugunu soyleyebilirim :)

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Tamam ufak bi inceleme yazarsan iyi olur abi :)

omerbeytekin

Üye
arkadaşlar, ben manuel olarak kurdum fakat wirelesste sorun var ağı buluyor bağlan diyorsun ve bağlanıyor derken kaydedildi diyor ve bağlanmayı bırakıyor. başka kuran varmı bu sorunla karlılaşan?

edit: sorunu çözdüm modemimde mac adresi ile filtreleme yapıyordum güvenlik amaçlı olarak daha önce tanımlı olmasına rağmen bundan dolayı telefonu kabul etmemiş. durmak yok yola devam :):)
İzlenimlerim ;
ilk başta gördüğüm sıkıntıyı söyleyeyim, web sayfalarında aşağı veya yukarı doğru giderken sanki multitouch öz. kullanıp sayfayı buyutuyormussun gibi algılıyor, sayfada aşağı doğru indikçe sayfayı biraz büyütüyor rahatsız edici değil.

genel olarak hızlı

boşta iken 200 -250 mb arası boş ram bilgisi veriyor

Arayüz yetersiz widget veya benzeri şeyler için ayarlar gerekli, başka launcher kullanılması gerekir

Kolay menü, yani status bar dan ulaştığımız wi-fi,gps gibi ayarları açıp kapattığımız switch ayrı bir buton un altında toplanmış alışık olduğumuz düzenden farklı(screenshot atıcam)

Radyo yok, modifiyeli bir versiyon oldugu için ama kolaylıkla yüklenir diye düşünüyorum.

Oyun performanısını denemedim sorun yaratacığınıda düşünmüyorum, pek oyun oynama adetim yok genelde bankacılık işlemlerim için kullanıyorum telefonu

şarj konusunda ise extreem bi değişiklik olacağını düşünmüyorum normal kullanımda(3gveya 2g kapalı iken) çok rahat günü çıkaracaktır.

bunların dışında söylemek istediğim nokta ise bu telefonun ulaşabileceği son nokta budur diye tahmin ediyorum artık 4xhd veya optimusg veya note 2 alma zamanım geliyor galiba :)

herşey güzel tek sıkıntım uygulamalarımda oldugu gibi gmail üzerinden rehberimide yeniden yuklese ne güzel olur demeden alamıyorum kendimi.

Gün içinde görebildiğim değişiklikleri aktarmaya devam ederim.herkezede kurmasını tavsiye ederim. eksik bir yanını göremedim.

JazzLe

JazzLe

Üye
Teşekkürler kardeş bende şimdi kurucam.kurcaladıktan sonra deneyimlerimden bahsederim

omerbeytekin

Üye
ben şimdi orjınal france v30b yi yeniden kurdum ufak tefek sıkıntıları var ama yinede güzel, sende sıkılırsan geri dönmen zaman almıyor zaten :) ama farklı ilk başta yabancılık çekebilirsin menülere tuşlara :)

okancicek

Üye
selam benim telofon lg e612 buna root atmak istiyorum andridde acemiyim yonlendireceginiz lin var mı iyi formlar

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Xda da ara ama o telefon daha yeni root yöntemi varmı bilmiyorum

Dev-TR

Üye
Lg Optimus L5 e612'de denersem sorun olurmu acaba hiç rom ublamadımda sürümü 4.0.3

- - - Eklendi - - -

Birşey idiycem neden hep Optimus Black;'ı pylaşıyorsunuz amacınız ne ?
Lg'de başka bir telefon yokmu heryerd eoptimus black'ın yaygınlaşmış olabilir ama azcık diğer telefonalrada destek verin:off:

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Benim optimus black i paylaşma nedenim biri birşey sorduğunda cevap verebilmek her telefonda farklılık gösteren rootlama rom atma yönteleri ve sorunlar var ve ben hepsini aynı şekil anlatıesam yanlış yapmış olurum .mesela birkaç arkadaş optimus 3d ye rom istedi bende çok kişiler diye 1 tane paylaştım sonra sorular gelmeye başladı açıkçası ben hiç hayatımda optimus 3d yi elime bile almadım ne diyim ki şimdi şu tuşa bas dicem belki o telefonda o tuş bile yok :) anlayacağınız ob den başka işlere girmem artık belki isteyene link veririm nasıl yükleneceği hakkında linkte yazandan yola çıkarak bilgide veririm ama sorunlarınızı çözemem çünkü bende olmayan bi telefonda ne sorunu çıkar ben bilemem ki :oke: bu rom da L5 e olmaz ona göre rom bulman lazım kardeş

Dev-TR

Üye
ama rom yok hiçbiryerde :?