lg optimus black n9 karşılaştırma

Sponsorlu Bağlantılar

fireman87

fireman87

Üye
Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az ben daha ne diyim hadi iyi forumlar..

Lenneth

Üye
kulaktan dolmayla ile alakası yok o zaman işletim sisteminin önemini anlamadın html5test.com a gir android in ne kadar puan yaptığını gör ki sgs2de de değişmiyor sonuç ama MeeGo nun performansıda ortada ki ekimde yenisi geliyor
html5 kaç tane sitede kullanılıyor ki ?

fireman87

fireman87

Üye
kulaktan dolmayla ile alakası yok o zaman işletim sisteminin önemini anlamadın html5test.com a gir android in ne kadar puan yaptığını gör ki sgs2de de değişmiyor sonuç ama MeeGo nun performansıda ortada ki ekimde yenisi geliyor

Güzel kardesim son 2 senenin işletim sistemi bu android daha bu sene atağa kalktı ve bu kalkış su anlık iyi, ios kaç senedir var ? O kadar cok puan toplaması gayet normal.. Ben işletim sistemi olarak İOS'a laf söylemiyorum söyleyememde. Teknik özellikler olarak Desire S her türlü altına alır 3G'S'i ben sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum size.

• Beğen
Tepkiler: technoshark
Uruloki

Uruloki

Üye
iki senelik sistem mi google android i 2005 te aldı ki ondan öncede android vardı ve teknik özelliği nasıl kullanıyor sen ona bak sen şunu diyorsun altımda ferrari var ama toprak yolda kullanıyorum ama diğer adamda bmw var süper bir pistte kullanıyor nasıl olucak bu iş

----------Eklendi @ 15:58:17 ---------- Yazıldı @ 15:55:59 ----------

lenneth android çift çekirdeği kullanabiliyor mu yok ama html5 i şu an büyük siteler kullanıyor ve flash a göre çok üstün bir teknoloji çünkü güç gerektirmiyor sadece tarayıcıya bakıyor

fireman87

fireman87

Üye
Android ne zamandan beri piyasada ismini duyuruyor peki ? Ben 2 sene önce üretildi demiyorum.

Uruloki

Uruloki

Üye
yahu birikimse aynı birikim hatta fazlası var ne alaka onunla sorun orda demek ki yapmak vaf birde yapmak var ne oluyor adam stabilitenin anasını ağlatıyor yani şu an ben linux işletim sistemlerinin üstüne tanımam birde mac os ların(ki iphone os u da bunlardın içinde sayıyorum ama android in linux olduğunu saymıyorum -her ne kadar linux kerneli kullansada- )

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Android ne zamandan beri piyasada ismini duyuruyor peki ? Ben 2 sene önce üretildi demiyorum.

Senin ismini yeni duyman bisey degistirmez.
Yeri geldiginde ölümüne androidçisiniz simdi android çok yeni daha çömez gibi laflar edip magduru oynuyosunuz.
Symbian'da yıllardır piyasada meego ve ios gibi niye olamadı peki.

fireman87

fireman87

Üye
Senin ismini yeni duyman bisey degistirmez.
Yeri geldiginde ölümüne androidçisiniz simdi android çok yeni daha çömez gibi laflar edip magduru oynuyosunuz.
Symbian'da yıllardır piyasada meego ve ios gibi niye olamadı peki.

Ben ios kullanıyorum arkadasım zaten, üstteki cevaplarıma bakabilirsin. Konu çok saptı sorunun varsa özele gel.

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye

Ben ios kullanıyorum arkadasım zaten, üstteki cevaplarıma bakabilirsin. Konu çok saptı sorunun varsa özele gel.

Konu sapmadı ortaya bi laf attın.
İos'u kullanıyorsun ama dünyadan haberin yok.Hersey isletim sisteminde bitmiyormus diyen sensin.
Konuya açıklık geldi zaten özele niye geçelim varsa tezin savun.

fireman87

fireman87

Üye
Konu sapmadı ortaya bi laf attın.
İos'u kullanıyorsun ama dünyadan haberin yok.Hersey isletim sisteminde bitmiyormus diyen sensin.
Konuya açıklık geldi zaten özele niye geçelim varsa tezin savun.

Tamam genç ergen herşey işletim sisteminde bitiyor. 20 mhz'lik işlemci olsun ios olsun hepsini pataklar.

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye

Tamam genç ergen herşey işletim sisteminde bitiyor. 20 mhz'lik işlemci olsun ios olsun hepsini pataklar.

İslemciyi mhz'den ibaret sanmanda bir diger eksikligin.
Lafını bilde konus bu arada daha da cevap vermem ban yemeyelim simdi senin yüzünden.

Uruloki

Uruloki

Üye
özele niye çağırıyorsun adamı küfür mü edicen bir ayıca her şeyin benchmark olduğunu sanıyorsun ama pc klasmanında ubuntu(ve ya envai çeşit linux sürümü) neden windows u ve ya mac os u geçiyor hızda aynı pc üzerinde hemde nasıl oluyor bu olay açıklarmısın ?

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Aynen hasan buyrun buda windows ve ubuntunun grafik performansları.

[video=youtube;xC5uEe5OzNQ]http://www.youtube.com/watch?v=xC5uEe5OzNQ[/video]

fireman87

fireman87

Üye
özele niye çağırıyorsun adamı küfür mü edicen bir ayıca her şeyin benchmark olduğunu sanıyorsun ama pc klasmanında ubuntu(ve ya envai çeşit linux sürümü) neden windows u ve ya mac os u geçiyor hızda aynı pc üzerinde hemde nasıl oluyor bu olay açıklarmısın ?

Artık size sizin dilinizle konusuyorum, nokia döver.

Uruloki

Uruloki

Üye
nokia döver ne zaman dedim peki burdan nasıl bir anlam çıkartıyorsun sen ios vs android i tartıştık az önce ama sen nokia döver dedin esasında sen bizim dediğimiz fandroidlerden bir farkın olmadığını gösterdin şimdi şu konuya ben hakan abiyi çağırsam sgs2 vs iphone 4 desem her türlü iphone 4 diyecek e nasıl oluyor bu bunu açıkla onu da açıklayamacaksın çünkü her şey işlemci mhz si ve ya ram değil mi

franzliszt

franzliszt

Üye
bu iki cihaz arasında kesinlikle n9 .. meego yeterince kaliteli

Uruloki

Uruloki

Üye
hakan medem geldin şu an piyasada ki en iyi cihazlardan ikisi var sende hangisi abi daha doğrusu ios vs android hangisi

technoshark

technoshark

Üye
galaxy s2 ile iphone 4 der isek fiyat konusunda iphone daha cazip olsa tabiki iphone denir yani, türkiyede herkes otomatik olarak iphone mu yoksa başka telefon mu desen adam hiç birşey bilmese bile iphone der çünkü öyle bir havaya büründü ki iphone bu kadar olur.. hava atmak için oldu yani..

o sebepten ikiside ayrı kulvarların telefonu .

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
galaxy s2 ile iphone 4 der isek fiyat konusunda iphone daha cazip olsa tabiki iphone denir yani, türkiyede herkes otomatik olarak iphone mu yoksa başka telefon mu desen adam hiç birşey bilmese bile iphone der çünkü öyle bir havaya büründü ki iphone bu kadar olur.. hava atmak için oldu yani..

o sebepten ikiside ayrı kulvarların telefonu .

Hasan iphone ve S2 demedi zaten çok önemli bi nokta bu.
ios vs android
dedi..

Üst Alt