html5 kaç tane sitede kullanılıyor ki ?kulaktan dolmayla ile alakası yok o zaman işletim sisteminin önemini anlamadın html5test.com a gir android in ne kadar puan yaptığını gör ki sgs2de de değişmiyor sonuç ama MeeGo nun performansıda ortada ki ekimde yenisi geliyor
kulaktan dolmayla ile alakası yok o zaman işletim sisteminin önemini anlamadın html5test.com a gir android in ne kadar puan yaptığını gör ki sgs2de de değişmiyor sonuç ama MeeGo nun performansıda ortada ki ekimde yenisi geliyor
Android ne zamandan beri piyasada ismini duyuruyor peki ? Ben 2 sene önce üretildi demiyorum.
Senin ismini yeni duyman bisey degistirmez.
Yeri geldiginde ölümüne androidçisiniz simdi android çok yeni daha çömez gibi laflar edip magduru oynuyosunuz.
Symbian'da yıllardır piyasada meego ve ios gibi niye olamadı peki.
Ben ios kullanıyorum arkadasım zaten, üstteki cevaplarıma bakabilirsin. Konu çok saptı sorunun varsa özele gel.
Konu sapmadı ortaya bi laf attın.
İos'u kullanıyorsun ama dünyadan haberin yok.Hersey isletim sisteminde bitmiyormus diyen sensin.
Konuya açıklık geldi zaten özele niye geçelim varsa tezin savun.
Tamam genç ergen herşey işletim sisteminde bitiyor. 20 mhz'lik işlemci olsun ios olsun hepsini pataklar.
özele niye çağırıyorsun adamı küfür mü edicen bir ayıca her şeyin benchmark olduğunu sanıyorsun ama pc klasmanında ubuntu(ve ya envai çeşit linux sürümü) neden windows u ve ya mac os u geçiyor hızda aynı pc üzerinde hemde nasıl oluyor bu olay açıklarmısın ?
Artık size sizin dilinizle konusuyorum, nokia döver.

galaxy s2 ile iphone 4 der isek fiyat konusunda iphone daha cazip olsa tabiki iphone denir yani, türkiyede herkes otomatik olarak iphone mu yoksa başka telefon mu desen adam hiç birşey bilmese bile iphone der çünkü öyle bir havaya büründü ki iphone bu kadar olur.. hava atmak için oldu yani..
o sebepten ikiside ayrı kulvarların telefonu .