Adamlar gpu ile islemci hızını aynı görünce telefonları aynı sandılar galiba
N9'un rakibi S2,Evo 3D falandır simdi derler yine Evo 3D çift çekirdek
Kardeşim dün sen İphone 3G'S Desire S'ten daha iyidir daha hızlıdır dedin, o yorumunun altına bir bak istersen.
Telefonlar hakkında kendini biraz daha geliştir öyle gel..
Evet dedim arkadasım istersen git bi incele.
Bilgine güvenirsen gel ögret bana biseyler.

İncelememe gerek yok 3G'S kullanıyorum zaten su anda, Desire S'ide test ettim ve arada büyük fark var. Bu yazı dizilerindede geçiyor..
Tamam bilmemek ayıp değildir öğrenmemek ayıptır. Hiç değilse yorum yapmadan araştır ve öyle yaz![]()
Tamam ögrenmis olduk sayende.
Desire S'i eline alıp menüye girip çıktıgın ana ekranları kaydırıp bıraktıgın belli.
Başka insanlara bilgisizmiş gibi davranmak hoşuna gidiyor sanırım.. Yanlış yoldasın ayıptır.
Sana sadece kalem çekiyorumBaşka insanlara bilgisizmiş gibi davranmak hoşuna gidiyor sanırım.. Yanlış yoldasın ayıptır.
bak ne dicem samsung harbi harbi iyice meego ya dönmeye başladı diyorum nasıl bir cihaz yapacaklar yine bir galaxy note çıkarmasınlarda elimde tutamam onu yahu N8 büyük geliyor ama pazar kızışacak ki bence kullanırsa intel işlemci kullanır süper olur o zaman

yani desire s 3gs i geçiyor mu nasıl oluyor o iş 3gs de ios faktörünü unutmamak gerekiyor ip4 hala daha sgs2 yi elinde oynatıyorsa ve ya herhangi bir çift çekirdek android i boşuna burda ios vs android yapmayalım
Herşey işletim sisteminde bitiryorsa eğer symbian'ı at çöpe gitsin.

Baska neyde biticek.Sen telefonda oyun oynarken telefon senin islemcinin kagıt üstündeki hızına mı bakıcak
Yada desire S'in tasarımı mı çok güzel nedir yani isletim sisteminden baska ne önemli bu kadar.
Android'de dediğin gibi birşey söz konusu değil, kağıt üzerinde yazan değerler telefondada oluyor. 300 mhz ile 1 ghz aynı performansımı verir sence ? Kulaktan dolma lafları bırakın artık.