lg optimus black n9 karşılaştırma

Sponsorlu Bağlantılar

uribaju

uribaju

Üye
android bütün gücünü görselliğe yüklemiş sistemi hırpalıyor gidin meego bölümündeki konuları gezin ozaman anlarsınız bu telefonların karşılaştırılması doğru değil

baranselona

baranselona

Üye
:zuhaha: :zuhaha: :zuhaha: :zuhaha: :zuhaha:

----------Eklendi @ 21:16:30 ---------- Yazıldı @ 21:15:48 ----------

Sen ne mesaj kasıyon anlamadım ki? :kop:

komik güldüm sanane ? aynı senin yukarda yaptığın gibi.... ha eğer black in n9 dan iyi olduğunu düşünüyosan sanada gülerim.....

Lenneth

Üye
komik güldüm sanane ? aynı senin yukarda yaptığın gibi.... ha eğer black in n9 dan iyi olduğunu düşünüyosan sanada gülerim.....

Ben düşünüyorum, buyrun bana gülebilirsiniz :)

N9 oyun, uygulama ve destek konusunda sıkıntısı olan bir telefon, intel'in bile MeeGo'yu bıraktığı yönünde haberler çıkmışken N9 almanın hata olduğunu düşünüyorum. N9'da 1 gb ram var, ama 1 gb ram için oyun ve uygulama var mı ki ?

Optimus Black'in güneş altı okunabilir ekranı, inceliği , tasarımı N9'dan öte.. Android 2.3 güncellemesini alınca cihazın hiç bir eksiği kalmayacak.

baranselona

baranselona

Üye
Ben düşünüyorum, buyrun bana gülebilirsiniz :)

N9 oyun, uygulama ve destek konusunda sıkıntısı olan bir telefon, intel'in bile MeeGo'yu bıraktığı yönünde haberler çıkmışken N9 almanın hata olduğunu düşünüyorum. N9'da 1 gb ram var, ama 1 gb ram için oyun ve uygulama var mı ki ?

Optimus Black'in güneş altı okunabilir ekranı, inceliği , tasarımı N9'dan öte.. Android 2.3 güncellemesini alınca cihazın hiç bir eksiği kalmayacak.

ozaman sizede güleyim :ehe black gereğinden fazla abartılıyor

baranselona

baranselona

Üye
Nesi abartılıyor ki :) 800-900 liraya o kadar özelliği sunan başka hangi telefon var ?

abartıyosnz derken bunu kastettim zaten... 800-900 liraya daha iyisi yok ama 1000-2000 liralık telefonlarla kıyaslarsanız olmaz... ha şöyle olur mesela e7-c7 falan olur.... meegoyu javayla bir tutacaksınız nerdeyse....

Lenneth

Üye
abartıyosnz derken bunu kastettim zaten... 800-900 liraya daha iyisi yok ama 1000-2000 liralık telefonlarla kıyaslarsanız olmaz... ha şöyle olur mesela e7-c7 falan olur.... meegoyu javayla bir tutacaksınız nerdeyse....

E7 1300 lira, E7 ile karşılaştırmak oluyorda N9 niye olmuyor :ehe

baranselona

baranselona

Üye
ha birde optimus black teknosa da bin lira 800*900 de değil yani hiçte ucuz değil fiyatı...

Lenneth

Üye
Hatta 1500 liraymış :oha:

----------Eklendi @ 00:39:24 ---------- Yazıldı @ 00:38:19 ----------

Vatanda Optimus Black kampanyaya girip 819 liradan satılmıştı, Şimdide 919 liradan satılıyor..

baranselona

baranselona

Üye
E7 1300 lira, E7 ile karşılaştırmak oluyorda N9 niye olmuyor :ehe

şaka?? ram işlemci donanım e genel özellikler olarak karşılaştırabileceğiniz telefonlar demek istedim anlayacağınızı varsayaraktan

Lenneth

Üye
şaka?? ram işlemci donanım e genel özellikler olarak karşılaştırabileceğiniz telefonlar demek istedim anlayacağınızı varsayaraktan

Tamam, N9'da Omap 3630 chipset kullanıyor, Aynı işlemci - Aynı GPU - Sadece Ram 1 GB, Optimus Black'te Omap 3630 chipset kullanıyor Aynı işlemci - Aynı GPU - Ram 512 mb..

(GPU = PowerVR SGX530, CPU: 1 ghz cortex A8)

baranselona

baranselona

Üye
Hatta 1500 liraymış :oha:

----------Eklendi @ 00:39:24 ---------- Yazıldı @ 00:38:19 ----------

Vatanda Optimus Black kampanyaya girip 819 liradan satılmıştı, Şimdide 919 liradan satılıyor..

hala şaka yapıyosn sanırım.. kampanyadan banane geçmiş gitmiş zaten adı üstünde kampanyalı fiyatı.... teknosada 1000 lira internetten bakılacak olursa ne telefonlar ne fiyatlara var...

Lenneth

Üye
hala şaka yapıyosn sanırım.. kampanyadan banane geçmiş gitmiş zaten adı üstünde kampanyalı fiyatı.... teknosada 1000 lira internetten bakılacak olursa ne telefonlar ne fiyatlara var...

"Size ne" olabilir ama 819 liradan alan çok.

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Xperia Neo 1000 lira civarlarında ve optimus black'den çok çok daha iyi.
Aynı sekilde Desire S daha bile ucuz ve daha iyi diyebiliriz.Galaxy S'i de sayarsak o fiyatlardaki telefonların arasından bile çıkamazken n9 ile tek benzer noktası arama yapabilmesi olur sanırım.
İntel ve nokia'nın destegi kesitigi falan da yok.O çıkan haberi isteyen istedigi gibi yorumluyor intelin projelerinde meego büyük bi paya sahip

Lenneth

Üye
Xperia Neo 1000 lira civarlarında ve optimus black'den çok çok daha iyi.
Aynı sekilde Desire S daha bile ucuz ve daha iyi diyebiliriz.Galaxy S'i de sayarsak o fiyatlardaki telefonların arasından bile çıkamazken n9 ile tek benzer noktası arama yapabilmesi olur sanırım.
İntel ve nokia'nın destegi kesitigi falan da yok.O çıkan haberi isteyen istedigi gibi yorumluyor intelin projelerinde meego büyük bi paya sahip

Xperia Neo'yu biliyorum, ekranı çok cansız. CPU-GPU ve Chipset'i daha iyi ama ekranı vasat.

baranselona

baranselona

Üye
Tamam, N9'da Omap 3630 chipset kullanıyor, Aynı işlemci - Aynı GPU - Sadece Ram 1 GB, Optimus Black'te Omap 3630 chipset kullanıyor Aynı işlemci - Aynı GPU - Ram 512 mb..

(GPU = PowerVR SGX530)

ve n9 dan iyi oluyor öyle mi :hmmm black n9 dan ucuzdur ucuz olupta performansının yüksek olması ondan daha performanslı ve kaliteli olan n9 dan iyi olduğu anlamına gelmez.. sadece fiyat olarak artılıdır... ki fiyat performans telefonuda değildir 1000 lira az bir para değil oparaya birçok kaliteli cihazda bulunabilir(y.d. yada p.i)

Lenneth

Üye
Neo tasarım olarakta Optimus Black'in gerisinde ayrıca. Optimus'tan daha kalın, daha ağır , ekranı küçük..

----------Eklendi @ 00:48:59 ---------- Yazıldı @ 00:47:22 ----------

ve n9 dan iyi oluyor öyle mi :hmmm black n9 dan ucuzdur ucuz olupta performansının yüksek olması ondan daha performanslı ve kaliteli olan n9 dan iyi olduğu anlamına gelmez.. sadece fiyat olarak artılıdır... ki fiyat performans telefonuda değildir 1000 lira az bir para değil oparaya birçok kaliteli cihazda bulunabilir(y.d. yada p.i)

F/P telefonu değil midir ? Yok artık..

Bizim milletin huyudur, çok para verdiğini en iyisi sanar. 1500 lira telefonun(N9( fiyatı ama kime sorsan o fiyatı haketmediğini söyler.

baranselona

baranselona

Üye
Xperia Neo'yu biliyorum, ekranı çok cansız. CPU-GPU ve Chipset'i daha iyi ama ekranı vasat.

ee karşısına gelen her telefonda ekranı vasat mı diyeceksiniz... gpu-cpu chipset daha iyi ama ekranı vasat:ehe

Lenneth

Üye
ee karşısına gelen her telefonda ekranı vasat mı diyeceksiniz... gpu-cpu chipset daha iyi ama ekranı vasat:ehe

Evet ekran görüntüsü ve aydınlatma olarak vasat, güneş altında sorun yaşatacağını düşünüyorum güneş altına çıkarma fırsatım olmadı.Samsung'un Super Clear LCD'si bile daha iyidir.

Her telefonun ekranı vasat demiyorum ki, getir Galaxy S'i Süper Amoled renk şöleni yaşatsın. :) 1200 liradan satılıyor hala ama.. Fiyatınıda hakediyor.

Üst Alt