lg optimus black n9 karşılaştırma

Sponsorlu Bağlantılar

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Ben hala soktayım böyle bir karsılastırma yapanlar var mı cidden :ehe
Bitek enginden umardım böyle biseyi ama baya üye var :D
Ekran kalitesi parlaklıgı,sarj süresi :kop:
By Ocean258

baranselona

baranselona

Üye
:ehe

Uruloki

Uruloki

Üye
var gökhan var bak şöyle bir şey anlatayım büyük bir ikilemdeydim nokia nasık böyle bir telefon çıkardı diye sonra hintli teknolıji gurularına sordum adamlar ne işlemci dedi ne ram dedi kimi oyun vs istersen android dedi kimş rahatlık istersen meego dedi gittim başka adamlar sordum onlar android in arayüzü güzel değil dedi yok busu var dedi ama hiçbiri ne işlemci ne ram ne ekranı kattı biliyormusun işte bu durum böyle oldukça neden Türkiyeye değer vermediklerini anlarsın firmaların gökhan adamlar rakam basıyor sadece işleri güçleri bu ne yaparsın

fireman87

fireman87

Üye
Nokia'yı karşılaştıracaksanız onun sengmenti olan 2x ile karşılaştırın..

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Adamlar gpu ile islemci hızını aynı görünce telefonları aynı sandılar galiba :D
N9'un rakibi S2,Evo 3D falandır simdi derler yine Evo 3D çift çekirdek :D

Uruloki

Uruloki

Üye
bak ne dicem samsung harbi harbi iyice meego ya dönmeye başladı diyorum nasıl bir cihaz yapacaklar yine bir galaxy note çıkarmasınlarda elimde tutamam onu yahu N8 büyük geliyor ama pazar kızışacak ki bence kullanırsa intel işlemci kullanır süper olur o zaman

fireman87

fireman87

Üye
Adamlar gpu ile islemci hızını aynı görünce telefonları aynı sandılar galiba :D
N9'un rakibi S2,Evo 3D falandır simdi derler yine Evo 3D çift çekirdek :D

Kardeşim dün sen İphone 3G'S Desire S'ten daha iyidir daha hızlıdır dedin, o yorumunun altına bir bak istersen.
Telefonlar hakkında kendini biraz daha geliştir öyle gel..

• Beğen
Tepkiler: technoshark ve baranselona
Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye

Kardeşim dün sen İphone 3G'S Desire S'ten daha iyidir daha hızlıdır dedin, o yorumunun altına bir bak istersen.
Telefonlar hakkında kendini biraz daha geliştir öyle gel..

Evet dedim arkadasım istersen git bi incele.
Bilgine güvenirsen gel ögret bana biseyler.

fireman87

fireman87

Üye
Evet dedim arkadasım istersen git bi incele.
Bilgine güvenirsen gel ögret bana biseyler.

İncelememe gerek yok 3G'S kullanıyorum zaten su anda, Desire S'ide test ettim ve arada büyük fark var. Bu yazı dizilerindede geçiyor..
Tamam bilmemek ayıp değildir öğrenmemek ayıptır. Hiç değilse yorum yapmadan araştır ve öyle yaz :oke:

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye

İncelememe gerek yok 3G'S kullanıyorum zaten su anda, Desire S'ide test ettim ve arada büyük fark var. Bu yazı dizilerindede geçiyor..
Tamam bilmemek ayıp değildir öğrenmemek ayıptır. Hiç değilse yorum yapmadan araştır ve öyle yaz :oke:

Tamam ögrenmis olduk sayende.
Desire S'i eline alıp menüye girip çıktıgın ana ekranları kaydırıp bıraktıgın belli.

fireman87

fireman87

Üye
Tamam ögrenmis olduk sayende.
Desire S'i eline alıp menüye girip çıktıgın ana ekranları kaydırıp bıraktıgın belli.

Sana sadece kalem çekiyorum :) Başka insanlara bilgisizmiş gibi davranmak hoşuna gidiyor sanırım.. Yanlış yoldasın ayıptır.

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye

Sana sadece kalem çekiyorum :) Başka insanlara bilgisizmiş gibi davranmak hoşuna gidiyor sanırım.. Yanlış yoldasın ayıptır.

Olabilir arada senin gibi düsünenler çıkıyo napalım saglık olsun.
Bizde biseyler kapmaya çalısıyoruz burda sen ve senin gibi arkadaslardan.

Uruloki

Uruloki

Üye
yani desire s 3gs i geçiyor mu nasıl oluyor o iş 3gs de ios faktörünü unutmamak gerekiyor ip4 hala daha sgs2 yi elinde oynatıyorsa ve ya herhangi bir çift çekirdek android i boşuna burda ios vs android yapmayalım

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
bak ne dicem samsung harbi harbi iyice meego ya dönmeye başladı diyorum nasıl bir cihaz yapacaklar yine bir galaxy note çıkarmasınlarda elimde tutamam onu yahu N8 büyük geliyor ama pazar kızışacak ki bence kullanırsa intel işlemci kullanır süper olur o zaman

İntel ve meego'yu kullanırsa forumlarda tartısma kalmaz yav.Direkt kral onlar :D
Galaxy note kadar olmasada artık pek küçük model çıkarmaz samsung zaten diger firmalarda büyütmeye basladı.
Bi zamanlar 3 inç bile büyüktü be :D

fireman87

fireman87

Üye
yani desire s 3gs i geçiyor mu nasıl oluyor o iş 3gs de ios faktörünü unutmamak gerekiyor ip4 hala daha sgs2 yi elinde oynatıyorsa ve ya herhangi bir çift çekirdek android i boşuna burda ios vs android yapmayalım

Herşey işletim sisteminde bitiryorsa eğer symbian'ı at çöpe gitsin.

• Beğen
Tepkiler: Masha
Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye

Herşey işletim sisteminde bitiryorsa eğer symbian'ı at çöpe gitsin.

Baska neyde biticek.Sen telefonda oyun oynarken telefon senin islemcinin kagıt üstündeki hızına mı bakıcak :ehe
Yada desire S'in tasarımı mı çok güzel nedir yani isletim sisteminden baska ne önemli bu kadar.

Lenneth

Üye
Nokia nın yaptıgı akıllı telefonlardan hayır gelmiyor.. N97 yi N8 i gördük, pek umutlu degilim N9 dan..

• Beğen
Tepkiler: technoshark
fireman87

fireman87

Üye
Baska neyde biticek.Sen telefonda oyun oynarken telefon senin islemcinin kagıt üstündeki hızına mı bakıcak :ehe
Yada desire S'in tasarımı mı çok güzel nedir yani isletim sisteminden baska ne önemli bu kadar.

Android'de dediğin gibi birşey söz konusu değil, kağıt üzerinde yazan değerler telefondada oluyor. 300 mhz ile 1 ghz aynı performansımı verir sence ? Kulaktan dolma lafları bırakın artık.

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye

Android'de dediğin gibi birşey söz konusu değil, kağıt üzerinde yazan değerler telefondada oluyor. 300 mhz ile 1 ghz aynı performansımı verir sence ? Kulaktan dolma lafları bırakın artık.

Kulaktan dolma lafları eden sensin.
Hersey mhz olsa İphone 4 sürüsüyle çift çekirdek mhz canavarı telefonu tokatlamazdı 700 küsur mhz islemci hızıyla.
Bu konuda sürüsüyle tartısma var forumda çık ve ordan oku konuyu dagıtma.

Uruloki

Uruloki

Üye
kulaktan dolmayla ile alakası yok o zaman işletim sisteminin önemini anlamadın html5test.com a gir android in ne kadar puan yaptığını gör ki sgs2de de değişmiyor sonuç ama MeeGo nun performansıda ortada ki ekimde yenisi geliyor

Üst Alt