EmqarE
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yaptığın işlemler ile İMEİ numarasının değişmemesi lazım :S İMEİ numarası yazdırmak vede değiştirmek basit bir işLem değil, box'la oluyor diye biliyorum.
bu kadar basit yani he, vay beeee... Box'a falan ihtiyaç olmadan bu işlemin yapılması çok çok ilginç.
eline sağlık çok faydalı bir paylaşım olmuş
"3845#*970#" koduyla test ayarlarına girdim yarım saattir karıştırıyorum
Smart Flash ile flashlama sırasında bir hata yaptım ve imei numarasına kadar herşeyi sildim.Telefon 2 gün yattı ve sürekli araştırdım.Bende box ile yapıldığını tahmin ettim ve son olarak bu yöntemi buldum.Deneme yanılma yöntemi ile yöntemin %100 başarılı olduğunu gördüm.Bu sorunla karşılaşan arkadaşlara tavsiyemdir.Flashlama sonrası imei sorunu olanların özellikle Optimus Black cihazlarda %100 olumlu sonuç alacağından eminim.
Tüm androidçilere selam olsun
Daha evvel smart flash ile flashlama yapmadıysanAP CP USB Switching modülü çıkar mı bilmiyorum.Flashlanmayan bir cihazda bakmak lazım..Yok ise başka çözümler bulabiliriz.
Bu işlem acaba Htc dede işe yararmı komutları farklımıdır ?
kardeşim telefonun kendi imei numarasının haricinde başka bir numara girebilirmiyiz kayıt yapılmamış yurt dışı cihazı için misal teşk
kardes bana mesaj geldi tel kayitli degilmis deneyip imei degistirecem evde nokia e60 var onun imeisini yapacam marketi kullanamam artik heralde ama onun cozumude black market olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?