LG optimus black alanlar buraya !!!

Sponsorlu Bağlantılar

technoshark

technoshark

Üye
arkadaşlar hem forumda yeniyim hemde ilk akıllı telefonum olmasıyla hiç bilgim yok cevapları ona göre veririseniz çok sevinirim.bir ay oldu teli alalı memnunum ama problem şu tel bazen camerayı açmıyo lg camere.com uygulamısı açılmıyo gibi bir uyarı veriliyo kapatılacak diyo ok liyorum kapanıyor teli komple kapatıp açınca düzeliyo ama bir müddet sonra (sanırsam farklı uygulamaları açınca) tekrar hata veriyor.bu arada tele 200-300 uygulama yükledim bunların arasında farklı kamera uygulamalarıda var acaba progarmlar arasında çakışmamı oluyor.ne yapmalıyım.ayrıntılı cevap verirseniz çok sevinirim şimdiden herkese teşekkürler

kesinlikle farklı yüklemiş olduğun uygulamalarla alakalıdır dostum, bence sen en son yüklediklerini iptal et.. sanırım çakışma olmuştur.. aynı zamanda versiyon kaç telefonunun ?

fazz

Üye
lg nin kendi uygulamalaını kaldırabiliyomuyuz mesela telin orjinal kamera uygulamasını kaldırsam marketten yüklediğim kamera uygulamasını kullansam bişey olurmu.ayrıca tele hangi uygulama nereey yüklü onuda bilmiyorum mesela orjinal uyglamalar nerede hangi klasor de bizim yüklediğimiz uygulamalar hangi kalsorde saklanıyor.telde bi yerde lgpcsuiteıv diye100 mb tın üstünde uygulama var o nedir silsem bişey olurmu birde çalışan uygulamar bölümünde v diye bir uygulama var bu nedir virüs felanmı telde yüklü geldi ayrıca ben şuan virüs programı olarak netQin mobile securty pro yu kullanıyom marketten hangi virüs programını indireyim en etkilisi hangisi acaba?

Kendi orjinal kamera programını kaldırmaya gerek yok. Sonradan yüklediğin uygulamaları ayarlar>uygulamalar>uygulama yönetimi içinde görebilirsin.
lgpcsuiteıv dosyasını ise silebilirsin, sorun olmaz.

koza33

Üye
herkese çok teşekkürler bazı dosya kilitleme programları yüklemeiştim onları sildim şimdilik bişey bir kaç güne belli olur düzelmezse yüklediğim kamera program larını silecem.uygulmalarda v diye bir program var o nedir arkadaşlar birde hangi virüs programını kullanmalıyım markette olanlardan isim verebilrimisisniz ben şuan netQin mobile security pro yu kullanıyrorum bu arada technoshark kardeş tel versiyonu v10a ilginiz içiin tekrar teşekkürler

technoshark

technoshark

Üye
( 3845#*970# ) tuşla, sonra factory reset i seç ,ingilizce yazı çıkıcak seçenek olarak ok diyorsun telefon yeniden başlıycak fabrika ayarlarına dönmüş olacak.
Ama tüm uygulamaların silinecek ... sorun büyük bir ihtimalle düzelir romdan sonra falan muhakkak reset atılması gerekir..

• Beğen
Tepkiler: Ocean258
Ocean258

Ocean258

Üye
tesekkurler paylasım ıcın technoshark.. sımdı olmasa bıle ılerde işimize yarar bu .. :)

• Beğen
Tepkiler: technoshark

koza33

Üye
( 3845#*970# ) tuşla, sonra factory reset i seç ,ingilizce yazı çıkıcak seçenek olarak ok diyorsun telefon yeniden başlıycak fabrika ayarlarına dönmüş olacak.
Ama tüm uygulamaların silinecek ... sorun büyük bir ihtimalle düzelir romdan sonra falan muhakkak reset atılması gerekir..
aynısını kod girmeden ayarlar gizlilik altındaki fabrika verilerine sıfırladanda yapamazmıyız.ayrıca sorun çözüldü galiba kaç gündür hata vermiyor.dosya kilitleme şifreleme programları kurmuştum onları sildim düzeldi bu tür programlar tüm sistemi erişebiliyo galiba ondan oldu büyük ihtimalle aynı sorunu yaşıyan arkadaşlara tecrube olur insallah tekrar teşekkürler

technoshark

technoshark

Üye
Ordanda yapabilirsin dostum fabrika ayarlarıda aynı izleme eşdeğer ;)

Sorun çözülmesine sevindim.. İyi günler

Night_BLuEE

Night_BLuEE

Üye
Lg Optmus Black için Modaco Custom ROM var mı arkadaşlar

Night_BLuEE

Night_BLuEE

Üye
Bende optimus 2x de qördüm çok harika bir rom dedim acaba bizim telefona uygunu var mıdır diye o bakımdan sordum. Bulan qören arkadaş varsa paylaşırsa çok sevineceqim.

Night_BLuEE

Night_BLuEE

Üye
Hmm... saqlık olsun ne diyeyim içimde kaldı

koza33

Üye
arkadaşlar yeni bir hat aldım turkcell hattı taktım yukarda durum çubuğunda E harfi yazıyodu o gitti onun yerine H harfi yazıyor bu nedemek acaba önemli bişeymi. birde marketten yüklediğim en son uygulamalar telefonda indirilenler bölümünün en altında çıkıyor her seferinde uygulamayı açmak için en alta gelmek zor oluyor en son yüklediklerim en üste çıkacak şekilde ayarı yokmu acaba? şimdiden teşekkürler

Night_BLuEE

Night_BLuEE

Üye

Bunlar simgelerin anlamları
H 3G E de 2G yi ifade ediyor.

Uygulamalara gir menü tuşuna bas katagori yönetimi var onu tıkla istediğin şekilde menüyü düzenle ;)

koza33

Üye

Bunlar simgelerin anlamları
H 3G E de 2G yi ifade ediyor.

Uygulamalara gir menü tuşuna bas katagori yönetimi var onu tıkla istediğin şekilde menüyü düzenle ;)
öncelikle teşekkürler arkadaşım. o simgelere telin klavuzundan baktım ama orda H diye bİr simge yotu ozaman şimdi H 3g demek oluyor korkacak bişey ok yani:))) diğer konu ise senin dediğini biliyorum orda menüyü düzeneleye biliyosun katagori ekleye biliyosunda benim istediğim en son yüklediğim uygulama indilenler dizininde en üste çıksın istiyorum şuan en altta çıkıyo yüzlerce uygulma olunca her defa sında son yüklediğime bakmak için en alta inmek zor oluyor umarım anlatabilmişimdir tekrar teşekkkürler

ahmetgiray

Üye
arkadaşlar benim sizlere birkaç sorum olcak.2 gün önce lg p970 aldım ve görmüş olduğum birkaç sıkıntım var
1.telefonda konusurken ses son seviyede cızırtı yapıyor.
2.dokunmatik ekran bazen algılama sorunu yaşıyor.
3.3gyle internete bağlanmak istediğimde sebekeye ulaşılamıyor diyor fakat kapatım açtığımda bağlanıyor.
4.wifi de bağlanıyor fakat hemen sonra bağlantı kesildi uyarısı geliyor.modeme reset atınca bağlanabiliyorum.
5.birde task kiler ı kullanıp ardından mesajlara girerek mesaj yazmaya başladığımda klavye 3 harfi yazıyosa birinde atlıyor.
sizden ricam bu sıkıntılar normalmi,kendi yapabileceğim bi işlem varmı yoksa servisemi göndermeliyim.hepinize şimdiden teşekkür ederim

technoshark

technoshark

Üye
Arkadaşım bende kullanıyorum ama senin bu saydıklarından hiç bir tanesine rastlamadım :S servise göndermen daha iyi olucaktır bence.

Night_BLuEE

Night_BLuEE

Üye
saydıklarından mesaj için söylediklerin benim telefonda da oluyo bu atlayarak yazma olayına deli oluyorum bide yeni versiyon işi canımı sıkıyor sırf bu yüzden deqiştireceqim başka android makina alacaqım ama onun dışında 10 numara bi telefon

technoshark

technoshark

Üye
Arkadaşım bence sen şimdi telefonuna nova8 rom var, onu yüklede aradaki farkı gör kesinlikle denemeni tavsiye ederim. kaliteli rom bence, v10c ye nazaran şarjıda az gidiyor.

Ocean258

Ocean258

Üye
Arkadaşım bence sen şimdi telefonuna nova8 rom var, onu yüklede aradaki farkı gör kesinlikle denemeni tavsiye ederim. kaliteli rom bence, v10c ye nazaran şarjıda az gidiyor.

aynen hocam katılıyorum sana.. Nova8 ıle v10c arasında baya fark var kullanınca anlıyor ınsan.. bende tavsiye ederım yuklemenı özellikle şarj tasarrufu konusunda..

• Beğen
Tepkiler: technoshark

Üst Alt