LG optimus black alanlar buraya !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Ocean258

Ocean258

Üye
Normal hocam o benımkındede var o tarz bı ısınma.. ama herhangi bi yavaşlamaya neden olmuyor bende

• Beğen
Tepkiler: volkanyazıcı

Night_BLuEE

Night_BLuEE

Üye
[video=youtube;3IX-yuQlfxo]http://www.youtube.com/watch?v=3IX-yuQlfxo[/video]

Arkadaşlar burdaki rom nedir bilen varmı varsa elinde olan paylaşabilirmi

----------Eklendi @ 17:06:21 ---------- Yazıldı @ 16:18:44 ----------

nova rom demeyin bendeki novada tuş kilidi böyle açılmıyo

yas_m

Üye
selamlar arkadaşlar bugün bende LG p970 aldım yalnız bu açık kalan uygulamalara nerden bakıp kapatıyoruz android bana çok yabancı olduğundan çözemedim yardımlarınızı beklerim

Night_BLuEE

Night_BLuEE

Üye
Advanced Task Killer diye bi proqram var markete qir onu indir o sana otomatik kapatır ;)

yas_m

Üye
teşekkürler proğramı indirdim bunu kurduktan sonra bi işlem yapıyormuyuz o kendi kendine kaldırıyormu sadece

Night_BLuEE

Night_BLuEE

Üye
proqramı aç menü tuşuna bas settings e qir auto kill frequency var ordan ne kadar sürede bir otomatik kapatmasını istiyorsan seç tamamdır ;)

Masha

Masha

Üye
Uzaktan yardım konusunda bilgisi olan var mı böyle bir özelliği de varmış Optimus Black'in ?

y n s c n

y n s c n

Üye
[video=youtube;3IX-yuQlfxo]http://www.youtube.com/watch?v=3IX-yuQlfxo[/video]

Arkadaşlar burdaki rom nedir bilen varmı varsa elinde olan paylaşabilirmi

nova rom demeyin bendeki novada tuş kilidi böyle açılmıyo

Bende ilk bakışta nova sandım ama değil, go launcher'la yapılmış olabilir 2.3.7'nin üzerinden.. 2.3.7'ye bakmanızı öneririm.

selamlar arkadaşlar bugün bende LG p970 aldım yalnız bu açık kalan uygulamalara nerden bakıp kapatıyoruz android bana çok yabancı olduğundan çözemedim yardımlarınızı beklerim

Task killer veya benzer program indirip çalıştırın, durmasını istediğiniz programı seçin ve killer tuşuna basın. :oke:

Uzaktan yardım konusunda bilgisi olan var mı böyle bir özelliği de varmış Optimus Black'in ?

Uzaktan yardım olayını denedim aslı ben bi tane müşteri temsilcisi telefonuna bağlanıyor ve gerekli işlemlerini yapıyor tabi o arada telefondan konuşuyorsunuz ve sorununuzu dile getiriyorsunuz ve yazılımsal bi sorunsa hemen hallediliyor..

Ocean258

Ocean258

Üye

Hayırlı olsun gule gule kullan.. Task kıller'dan bahsetmısler arkadaslar zaten o kesın cozecektır sorununu.. Halledebilmişsindir umarım bı sıkıntı varmı hala gereksız uygulamalarla ılgılı?

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
arkadaşlar ben halen aldığım rom ile kullanıyorum 2.2.2 sürüm turkcell rom 2.3 e halen geçemedim :)

yas_m

Üye
sıkıntı varmı tam anlayamıyorum gerçekten ilk başta karışık geldi arada sırada kendiliğinden veri alışverişi yapıyor.bide canlı resimler indirdim bazılarını kaldıracam ama bunu beceremedim ayrıca resimleri videoları saklayacagımız bi klasör nasıl oluşturuyoruz onuda becermiş onun dışında süper ötesi bi telefon bunlarıda zamanla ögrenecem heralde

yas_m

Üye
bilgisayar baglantısı için hangi programı nerden indiriyoruz yardımcı olabilirmisiniz.

technoshark

technoshark

Üye
bilgisayar bağlantısı derken arkadaşım, yani ben normal usb kablomu takıyorum vede sonrasında usb yığın depolama aygıtı olarak göster diyorum iş bitiyor :S içerisinden tüm dosya , resim ne varsa rahatlıkla alabiliyorum

yas_m

Üye
teşekkürler pc suitten bahsetmiştim linki vermişşsiniz usb yıgın depolama olarak gösteri nasıl yapıyoruz bende direk sürücü yazlımı göster çıkıyor

----------Eklendi @ 21:51:00 ---------- Yazıldı @ 21:38:56 ----------

onu yapmayıda ögrendim telden yapıyormuşuz şu an sorun kalmadı teşekkürler

yas_m

Üye
arkadaşlar çok oluyorum biliyorum ama pc suitte yeni güncelleme var diyor onu yükleyeyimmi bi sorun olurmu bi de başka bir şey kuruluyor oradada şifre istiyor o şifre nedir bilen varmı

Ocean258

Ocean258

Üye
arkadaşlar çok oluyorum biliyorum ama pc suitte yeni güncelleme var diyor onu yükleyeyimmi bi sorun olurmu bi de başka bir şey kuruluyor oradada şifre istiyor o şifre nedir bilen varmı

yukle hocam hıc bı sıkıntı olmaz.. şifre hakkında bı bılgım yok ama..

Night_BLuEE

Night_BLuEE

Üye
V20L Kore için çıkmış >> bence güncelleme çok yakında ülkemizde de çıkacak hadi qözümüz aydın arkadaşlar

kaan4554

Üye
Optimus Black güncellemsi Türkiye için aralık sonu denildi.Resmi kaynaklardan aldım.

technoshark

technoshark

Üye
Güncelleme evet aralık sonunda doğrudur.

Zaten LG Türkiye Sayfasındada Açıklandı ;)

• Beğen
Tepkiler: Ocean258

Üst Alt