LG optimus black alanlar buraya !!!

Sponsorlu Bağlantılar

ayhan21

Üye
LG Optimus Black için kullandığım LG Pc Suite IV programından güncelleme olduğunu öğrendim ve güncelleme işlemini başlattım ancak ekranımda "S/W Upgrade Please wait while upgrading" yazısı ile takılıp kaldı. Tekrar bağlıyorum yazılım güncel diyor diyor geri yükleme de yapamıyorum ACİL yardım bekliyorum...

Arkadaşlar mesajımda belirttiğim sorunun çözüm yeri yetkilisi servis olabiliyor ve malesef başka seçeneği yok.
daha önce telefonuma bir defa aynı yöntem ile güncelleme yapıp V10c' ye yükseltip Turkcell Rom' dan kurtarmıştım. Bu defa LG Pc Suite IV ile tarattığımda yeni bir güncelleme olduğunu gördüm ve açıkcası merakla beklediğim 2.3.3 Gingerbreak olabileceğini düşünüp hiç düşünmeden güncellemeyi başlattım ancak bir sorun yaşadım ve malesef LG' nin yeterli yazılım desteği olmadığı için tek çözüm yeri yetkili servis olarak görünüyor. Bu sebeple güncellemelere çok dikkat etmenizi öneriyorum.

barisce54

barisce54

Üye
arkadaşlar.bende hevesle optimus balck aldım.ama benim teldemi bişey var ?bilemiyorum.oyun oynarken yada internette gezerken yada navigasyon açıkken tel ısınıyor.bi süre sonra ekran görüntüsü birbirine giriyor ve renkler karışıyor.sonra siyah ağırlıklı siyah gri tonlarda kalıyor.ekran tepki veriyor ama hep öyle kalıyor.pili çıkarıp biraz soğutuyorum.ancak o zaman açılıyor.güncellemede ayptım gereksiz programlarıda sildim ancak aynı.yardım edin lütfen

Lenneth

Üye
arkadaşlar.bende hevesle optimus balck aldım.ama benim teldemi bişey var ?bilemiyorum.oyun oynarken yada internette gezerken yada navigasyon açıkken tel ısınıyor.bi süre sonra ekran görüntüsü birbirine giriyor ve renkler karışıyor.sonra siyah ağırlıklı siyah gri tonlarda kalıyor.ekran tepki veriyor ama hep öyle kalıyor.pili çıkarıp biraz soğutuyorum.ancak o zaman açılıyor.güncellemede ayptım gereksiz programlarıda sildim ancak aynı.yardım edin lütfen
Cihaziniz arizali bence.

technoshark

technoshark

Üye

farklı bir uygulama yüklediyseniz bir durum meydana gelmiş olabilir, size tavsiyem rom atarsanız yada güncelleştirme yaparsanız sorun ortadan kalkıcak olmasıdır.

Masha

Masha

Üye
farklı bir uygulama yüklediyseniz bir durum meydana gelmiş olabilir, size tavsiyem rom atarsanız yada güncelleştirme yaparsanız sorun ortadan kalkıcak olmasıdır.
Genel bir soru sorucam Optimus Black'in ekranını korumak için tavsiye edebileceğiniz koruyucu veya bir alışveriş sitesinden bakabileceğim bir site varmıdır ?

huseyinos

huseyinos

Üye
Genel bir soru sorucam Optimus Black'in ekranını korumak için tavsiye edebileceğiniz koruyucu veya bir alışveriş sitesinden bakabileceğim bir site varmıdır ?
Gittigidiyor'da çok güzel kılıflar var Eğer haftasonu giderim dersen tahtakaleye YILDIZ Han'a git en bol çeşit silikon kılıf Hard case Ekran koruyucu film herşeyi ucuza bulabilirsin.

Night_BLuEE

Night_BLuEE

Üye
samsung 2.3.5 e qeçti bizim 2.3.3 hala çıkacak ne iştir anlamadım

Masha

Masha

Üye
Gittigidiyor'da çok güzel kılıflar var Eğer haftasonu giderim dersen tahtakaleye YILDIZ Han'a git en bol çeşit silikon kılıf Hard case Ekran koruyucu film herşeyi ucuza bulabilirsin.
Geçen gün metrobüste gidiyordum biri Optimus Black çıkardı ekranında saydam bi ekran koruyucu vardı ne ağırlığı nede kalınlığı bakımından bi fark vardı. Çok iyiydi yani onun gibi bişey arıyorum işte :)

technoshark

technoshark

Üye
Kalınlık bakımından tabiki ekranda fark olmaz (: sonuçta şeffaf birşey :) tavsiye ederim kullanmanızı..

Ocean258

Ocean258

Üye
ekran kalıtesi ve parlaklıgı konusunda sıkıntı yasanmayacak ender telefonlardan bencede optımus black o konuda sıkıntı yasayan bırının oldugunu hıc gormedım sahsen bende cok memnunum.

ermisares

ermisares

Üye
Yorumları okudum gerçekten güzel bir telefona benziyor. Ben de bugün Vatan Computer'ın yaptığı kampanya sayesinde LG Optimus Black almayı düşünüyorum fakat aklımda bazı soru işaretleri var:
1. Telefonda sayfalar arası geçişte herhangi bir kasma veya donma oluyor? iPhone veya iPod Touch'taki gibi akıcı mı?
2. Dokunmatiği nasıl? Samsung Galaxy S veya iPhone ile karşılaştırıldığında dokunmatiği nasıl?
3. Sanırım telefonda Google Market yüklü. Android market de var mı yoksa ikisi de aynı şey mi? (İlk defa android kullanıyorum, o yüzden cahilim :D )
4. Telefonun hafızası gerçekten çok düşükmüş. Telefonda hafızadan kaynaklanan bir kasma olmaması için ne tür bir hafıza kartı önerirsiniz? (8 gb'lık bir hafıza kartı alacağım)
Şimdiden teşekkürler :)

huseyinos

huseyinos

Üye
Yorumları okudum gerçekten güzel bir telefona benziyor. Ben de bugün Vatan Computer'ın yaptığı kampanya sayesinde LG Optimus Black almayı düşünüyorum fakat aklımda bazı soru işaretleri var:
1. Telefonda sayfalar arası geçişte herhangi bir kasma veya donma oluyor? iPhone veya iPod Touch'taki gibi akıcı mı?
2. Dokunmatiği nasıl? Samsung Galaxy S veya iPhone ile karşılaştırıldığında dokunmatiği nasıl?
3. Sanırım telefonda Google Market yüklü. Android market de var mı yoksa ikisi de aynı şey mi? (İlk defa android kullanıyorum, o yüzden cahilim :D )
4. Telefonun hafızası gerçekten çok düşükmüş. Telefonda hafızadan kaynaklanan bir kasma olmaması için ne tür bir hafıza kartı önerirsiniz? (8 gb'lık bir hafıza kartı alacağım)
Dokunmatik enaz diğerleri kadar başarılı ve hassas market olarak tabiki android market yüklü hafıza kartı olarak ben toshiba 8gb class4 kullanıyorum gayet uyumlu çalışıyor kasma yok. sayfa geçiş hızları çok iyi hatta ben 3gs de kullandım ondan daha başarılı diyebilirim.
Zaten G tuşu sayesinde bir adım öne çıkarıyor kendisini

asiyildirim

Üye
Iphon4 le karsilastirdim iphon4 un tek ustunlugu fiyati geldi optimus black bu fiyata nasil piyasaya cikarmislar hala anlayamadim :)

JazzLe

JazzLe

Üye
Telefon mükemmel ekran parlaklığını kim görse şaşırıyor :) Ben çook memnunum ıphone 4 verseler tercih etmem bu telefon a

technoshark

technoshark

Üye

Arkadaşım ciddi olarak telefon almak gibi niyetin varsa şiddetle tavsiye edebileceğim ürünler arasında en başta geliyor...
Nedeni Kullanıyor olmam tabiki....
Son derece kaliteli bir ürün ... Kesinlikle sayfalar arasında kasma yada donma yaşamıyorsun aynı zamanda flash playerin en güncel versiyonunu kullanıyor, flashlı sitelerde bile kasma yaşamıyorsun...

Ekran kalitesi vede parlaklığına diyecek laf ciddi anlamda bulamıyorum, ağırlığına gelince 109 gramlık bir ürün zaten vatan bilgisayarda incelediysen kalınlık bakımındanda iphone 4 de benziyor..
İşletim sistemi olarak evet android kullanıyor şimdilik android 2.2 ama bu aralarda 2.3 gelmesini 4 gözle bekliyorum açıkcası..

Oyun vede uygulama bakımından zengin bir googlemarkete sahip ... aradığını ücretsiz bulabiliyorsun...

aynı zamanda Bir çok ürünle karşılaştırma yaptım kullandığımdanmıdır bilmiyorumda Optimus black diyorum... he iphone 4 iyi ürün ancak pahalı, gerçekten fiyat olarak herkeste aynı fikirde en uygun optimus black
bence bu fiyata alınabilecek en iyi smartphone üstadım ;)

Ocean258

Ocean258

Üye
bende optımus black kullanıyorum hocam emın ol ne ekran kalıtesı ve parlaklıkta sıkıntı yasarsın nede wifi hızı şarj süresi ve dokunmatık reaksiyonunda.. hafıza konusundada dedıgın gıbı 8 Gb'lık bı hafıza kartı ayarlarsan bı sorun kalmaz. fiyatına göre en iyi smartphone'lardan bırı bence tavsiye ederım

ermisares

ermisares

Üye
Cevaplar için herkese teşekkür ederim. Telefonu Vatan Computer'dan aldım ve gayet memnunum. Dediğiniz gibi hiç kasma olmuyormuş :)
Tek sorun şarjı fakat onu da yakında çözeceğim :D

Ocean258

Ocean258

Üye
gereksız uygulamaları sılersen şarj sıkıntısı ortadan kalkar hocam optımus black için.. ben oyle bıraz daha tasarrufa gectım hocam..

technoshark

technoshark

Üye
task killer uygulamasını google marketten indirebilirsin, sonrasında ekstra çalışan oyun vs gibi çalışanları durdurarak şarj süresini uzatabilirsin, ama şuanda almış oldugun rom sanırım v10b sen onu güncelleştirerek v11c yaparsan şarjdan falan tasarruf edebilirsin ;) izlenimlerini bekliyorum, bende bugün nova8 rom attım telefonuma bakalım farklı birşey olursa paylaşıcam durumları.

Üst Alt