LG optimus black alanlar buraya !!!

Sponsorlu Bağlantılar

ermisares

ermisares

Üye
Rom yapinca garanti gitmiyor mu yoksa o root muydu? :)

huseyinos

huseyinos

Üye
Rom yapinca garanti gitmiyor mu yoksa o root muydu? :)
Root yapınca garanti gider Rom Bi nevi bilgisayara işletim sistemi yüklemek gibi birşey oda resmi yollardan atılmasza yine garanti dışıolur.

emrykn

Üye
Telefonun internet ayarlarını nasıl yappıcam. 0.facebook.com kullanmak için bir türlü beceremedim. Bir süre siteye baktım :S

technoshark

technoshark

Üye
Telefonun internet ayarlarını nasıl yappıcam. 0.facebook.com kullanmak için bir türlü beceremedim. Bir süre siteye baktım :S

Dostum müşteri hizmetlerini arasana (:

neyse Ayarlar > Kablosuz ayarlar > mobil şebekeler > Erişim Noktası adları ...

oraya avea için

isim:Avea internet
erişim noktası adı:internet

Olarak bir APNs oluştur kaydet.. sonra

veri servislerini etkin et ;)

arsenie3434

arsenie3434

Üye
Ben telefonu aldıgımda yaklasık 1 - 2 ay vodafone sınırsız internet paketi ile , face , msn , ve hertürlü yerde gezinti yaptım fakat fabrika ayarlarına döndükten sonra vodafone musteri hizmetlerinden internet ayarlarını istedim gönderdiler kaydettim ..yalnızbi problemim var sadece web browser'da çlaışıyor internet ne face ne msn hiçbirine giremiyorum sebebi nedir ? bi yardım pls

moxelu

moxelu

Üye
Ayarlar > Kablosuz ayarlar > mobil şebekeler > Erişim Noktası adları ...

Hesap Adı : Vodafone GPRS
APN : internet
Kullanıcı Adı : vodafone
Şifre : vodafone

Olarak bir APNs oluştur kaydet.. sonra

veri servislerini etkin et

Kaynak: azcık hemen üst cevap. :)
azcık ordan burdan.

• Beğen
Tepkiler: technoshark
arsenie3434

arsenie3434

Üye
bana yardimci olucak biri yokmu iki yukardaki krmizi yazida anlattim derdimi

moxelu

moxelu

Üye

mguler_43

Üye
ben avealıyım bu avea gprs apns ekleme rağmen 0.facebook'a giremedim. tarayıcı açıyorum 0.facebook yazıyorum bana verdiği uyarı telefonunuz bu siteye uygun değli diyor

moxelu

moxelu

Üye
ben avealıyım bu avea gprs apns ekleme rağmen 0.facebook'a giremedim. tarayıcı açıyorum 0.facebook yazıyorum bana verdiği uyarı telefonunuz bu siteye uygun değli diyor

Aveada 0.facebook.com ile giriş yapmak için erişim noktası Avea İnternet değil “ avea wap” ile yapılandırılmış olmalı,

bunun için ,

Erişim Noktası Adları menüsündeyken menü tuşuna basıyoruz ve Yeni APN seçiyoruz.

İsim: Avea WAP
APN: wap
Proxy: 213.161.151.201
Bağlantı Noktası: 8080
Kullanıcı Adı: wap
Şifre: wap
Kimlik Doğrulama Türü: Yok

şeklinde ayarlarımızı girdikten sonra menü tuşuna basıp kaydedip çıkıyoruz. Ve yeni oluşturduğumuz erişim noktasının seçili olduğunda emin olduktan sonra 0.facebook.com ile giriş yapabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
@moxelu arkadaşım sizlere yardımcı olmuş eğer hala olmuyorsa avea servisinden yardım isteyin arkadaşlar.

Night_BLuEE

Night_BLuEE

Üye
Bu ayda bittiyo bence bu qüncelleme çıkmaz bu sene de bekleyelim bakalım bekle bekle sinir etti ya... Var mı bi bilqisi olan ne zaman çıkacaqı hakkında

b_turker

Üye
merhaba arkadaşlar.
2 gün önce vatan computerden 813 tl ye optimus white aldım. yanında orj lg koruma kapağı hediye ettiler.
turkcell rom yok cihazımda.
ama şarj problemi yinede var. %100 şarj yaptım fakat hiçbir uygulama kullanmasamda . arama yapmasamdda şarj 3 saatte %92 oldu.
onun dısında usb bağlantı sorunum oldu. çözmeye çalışıyorum halen.
ve ekran kilidi 1 sn gecikmeli açılıyor. onun harcinde bu fiyata bu cihaz cok iyi.
nova ekran süper. güneşte henüz denemdim ama göz alıcı.
gameloft hd oyunları yükleyip deneme yapıcam. umarım galaxy gibi sorunsuz calısır.
fakat dahili hafıza koymamaları böyle bir cihaza gercekten cok kötü.
2gb sd kart çıktı kutudan fakat 3 hd oyunda limit dolucak.
biraz daha karıştırıp deneyimlerimi paylaşıcam.

Night_BLuEE

Night_BLuEE

Üye
V10E_00 deneyen var mı varsa izlenimleri neler

b_turker

Üye
V10 b 10 c nedir ne işe yarar?
2.3 ekimde çıkacak deniyor diğer forumlarda.

moxelu

moxelu

Üye
v10a / v10b / v10c / v10e çıkan romların versiyon numaraları, Türkiyede çıkan son sürüm v10c.(Bazı rivayetlere göre v11c de varmış)
2.3 Ekimde çıkacak diye bekliyoruz ama bi yerde okudum önümüzdeki senede çıkabilir diye bilgi almış bir eleman sayıp sövüp duruyordu. Millet 3.1 in yolunu gözlerken biz halen 2.3 bekliyoruz.
LG bi daha almam arkadaş, tamam cihaz güzel kabul ediyorum bu parayı çok iyi performans sunuyor, ama yazılım destek sifir sifir sifir.

Ocean258

Ocean258

Üye
v11c yi yeni guncelledım telefon gayet hızlandı şarj süresi olarak çok buyuk olmasada fark var yani 1,5 gun gıdiodu sımdı 2 ye yaklaştım :)

koza33

Üye
arkadaşlar hem forumda yeniyim hemde ilk akıllı telefonum olmasıyla hiç bilgim yok cevapları ona göre veririseniz çok sevinirim.bir ay oldu teli alalı memnunum ama problem şu tel bazen camerayı açmıyo lg camere.com uygulamısı açılmıyo gibi bir uyarı veriliyo kapatılacak diyo ok liyorum kapanıyor teli komple kapatıp açınca düzeliyo ama bir müddet sonra (sanırsam farklı uygulamaları açınca) tekrar hata veriyor.bu arada tele 200-300 uygulama yükledim bunların arasında farklı kamera uygulamalarıda var acaba progarmlar arasında çakışmamı oluyor.ne yapmalıyım.ayrıntılı cevap verirseniz çok sevinirim şimdiden herkese teşekkürler

fazz

Üye
arkadaşlar hem forumda yeniyim hemde ilk akıllı telefonum olmasıyla hiç bilgim yok cevapları ona göre veririseniz çok sevinirim.bir ay oldu teli alalı memnunum ama problem şu tel bazen camerayı açmıyo lg camere.com uygulamısı açılmıyo gibi bir uyarı veriliyo kapatılacak diyo ok liyorum kapanıyor teli komple kapatıp açınca düzeliyo ama bir müddet sonra (sanırsam farklı uygulamaları açınca) tekrar hata veriyor.bu arada tele 200-300 uygulama yükledim bunların arasında farklı kamera uygulamalarıda var acaba progarmlar arasında çakışmamı oluyor.ne yapmalıyım.ayrıntılı cevap verirseniz çok sevinirim şimdiden herkese teşekkürler

Sık sık bu sorunla karşılaşıyorsan kamera uygulamalarını kaldırıp bir süre öyle kullan hata vermezse sorun uygulamalardadır. Sorun devam ederse tekrar yazılım yüklemeyi deneyebilirsin.

koza33

Üye
lg nin kendi uygulamalaını kaldırabiliyomuyuz mesela telin orjinal kamera uygulamasını kaldırsam marketten yüklediğim kamera uygulamasını kullansam bişey olurmu.ayrıca tele hangi uygulama nereey yüklü onuda bilmiyorum mesela orjinal uyglamalar nerede hangi klasor de bizim yüklediğimiz uygulamalar hangi kalsorde saklanıyor.telde bi yerde lgpcsuiteıv diye100 mb tın üstünde uygulama var o nedir silsem bişey olurmu birde çalışan uygulamar bölümünde v diye bir uygulama var bu nedir virüs felanmı telde yüklü geldi ayrıca ben şuan virüs programı olarak netQin mobile securty pro yu kullanıyom marketten hangi virüs programını indireyim en etkilisi hangisi acaba?

Üst Alt