Root yapınca garanti gider Rom Bi nevi bilgisayara işletim sistemi yüklemek gibi birşey oda resmi yollardan atılmasza yine garanti dışıolur.Rom yapinca garanti gitmiyor mu yoksa o root muydu?![]()
Telefonun internet ayarlarını nasıl yappıcam. 0.facebook.com kullanmak için bir türlü beceremedim. Bir süre siteye baktım :S
Aslında sana yazmıştım ben, mevcut erişim noktasını sil yukarıdaki tarif ettiğim şekilde yeniden oluştur.bana yardimci olucak biri yokmu iki yukardaki krmizi yazida anlattim derdimi
ben avealıyım bu avea gprs apns ekleme rağmen 0.facebook'a giremedim. tarayıcı açıyorum 0.facebook yazıyorum bana verdiği uyarı telefonunuz bu siteye uygun değli diyor
arkadaşlar hem forumda yeniyim hemde ilk akıllı telefonum olmasıyla hiç bilgim yok cevapları ona göre veririseniz çok sevinirim.bir ay oldu teli alalı memnunum ama problem şu tel bazen camerayı açmıyo lg camere.com uygulamısı açılmıyo gibi bir uyarı veriliyo kapatılacak diyo ok liyorum kapanıyor teli komple kapatıp açınca düzeliyo ama bir müddet sonra (sanırsam farklı uygulamaları açınca) tekrar hata veriyor.bu arada tele 200-300 uygulama yükledim bunların arasında farklı kamera uygulamalarıda var acaba progarmlar arasında çakışmamı oluyor.ne yapmalıyım.ayrıntılı cevap verirseniz çok sevinirim şimdiden herkese teşekkürler