technoshark
Üye
Bende bu haberi okudum 28 kasım diye .. İnşallah diyorum gelsinde güncelliyelim
gerçi şuan ben optimus black 'te cm7 kullanıyorum
----------Eklendi @ 13:19:50 ---------- Yazıldı @ 13:05:33 ----------
2.3 güncellemesi için facebook / LG Turkiye sayfasından açıklama henüz gelmesede bir çok yerde yayınlanmış durumda..
28. kasım olarak aksediliyor bizlere... yani birşey kalmadı şunun şurasında
şarj için bir önlem aldım ben kendimce, aslında ilk günlerde şarjı evet çok kısa zaman gidiyordu ama şuan 1,5 gün ila 2 gün arasında değişiyor.. ama bunun sebebi şuda olabilir. arada usb yi takıp dosya atıyorum dosya alıyorum falan
onların etkiside doğal olarak vardır
bunun yanı sıra ekran parlaklığı çok olmasın diye kısıyorum mesela, gerçekten çok parlak oluyor :S kısınca kendi haline geliyor
)
sonrasında custom rom garanti kapsamından malesef ki diyorum malesef çıkartıyor :S ama sonrasında normal eski roma dönüş yaptığınızda garanti kapsamına sokarsınız
) demokraside çareler tükenmez hehe 
Büyük farktan kastınız nedir anlamadım ama tasarım olarak yani tema bakımından değişiklikler oluyor.. son derece farklı oluyor ama tabiki tam bilginiz yok ise bu sizi yora bilir :S yani benim açmış olduğum custom rom yükleme konusuna bakar iseniz. rahatlıkla yapabilirsiniz. adımları dikkatli takip ediniz. sorunsuz bir yükleme yapabilirsiniz..
Şuanda sizin telefonunuzda hangi versiyon upload edilmiş durumda ?
gerçi şuan ben optimus black 'te cm7 kullanıyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
uradan yayınlanmasını bekliyorum haberin doğruluğunu ----------Eklendi @ 13:19:50 ---------- Yazıldı @ 13:05:33 ----------
sağolun arkadaşlar dün geceden beri bi sorun yok. Sanırım dediğin gibi vodafone la alakalı bi problem vardı 2 gün boyunca. teşekkürler cevaplarınız için. şarj durumunuz nasıl sizin. benim ilk günler çok hızlı bitiyordu sürekli kurcalamamında etkisiyle bu gün en son çare 3g yi de kapadım pil tüketimi baya azaldı. bütün bataryayı 3g sömürüyor heraldesiz nasıl önlemler aldınız pili uzun gitsin diye ? bir de ben telefonu aldıgım gibi kullanıyorum çok bilgimde yok henüz, custom rom yüklemek çok büyük fark yaratıyor mu ? bi sorun olsa garantide problem yaratır mı custom rom ? LG android 2.3 güncellemesini yapmadı dimi hala ?
2.3 güncellemesi için facebook / LG Turkiye sayfasından açıklama henüz gelmesede bir çok yerde yayınlanmış durumda..
28. kasım olarak aksediliyor bizlere... yani birşey kalmadı şunun şurasında

şarj için bir önlem aldım ben kendimce, aslında ilk günlerde şarjı evet çok kısa zaman gidiyordu ama şuan 1,5 gün ila 2 gün arasında değişiyor.. ama bunun sebebi şuda olabilir. arada usb yi takıp dosya atıyorum dosya alıyorum falan
onların etkiside doğal olarak vardır
bunun yanı sıra ekran parlaklığı çok olmasın diye kısıyorum mesela, gerçekten çok parlak oluyor :S kısınca kendi haline geliyor
) sonrasında custom rom garanti kapsamından malesef ki diyorum malesef çıkartıyor :S ama sonrasında normal eski roma dönüş yaptığınızda garanti kapsamına sokarsınız
) demokraside çareler tükenmez hehe 
Büyük farktan kastınız nedir anlamadım ama tasarım olarak yani tema bakımından değişiklikler oluyor.. son derece farklı oluyor ama tabiki tam bilginiz yok ise bu sizi yora bilir :S yani benim açmış olduğum custom rom yükleme konusuna bakar iseniz. rahatlıkla yapabilirsiniz. adımları dikkatli takip ediniz. sorunsuz bir yükleme yapabilirsiniz..
Şuanda sizin telefonunuzda hangi versiyon upload edilmiş durumda ?

( :S v 10b kurmak istiyorum ama onuda indirdim nasıl kurcağımı bimiyorum :S şunlara bi el atsanız burda dahilerin olduğunu biliyorum =) yazıların hepsini okudum valla helal olsun neler yapıosunuz telefonda