LG optimus black alanlar buraya !!!

Sponsorlu Bağlantılar

arsenie3434

arsenie3434

Üye
Lg optimum black kullanıyorum ben 5-6 aydır gayet memnunun , arkadaşım önermişti

----------Eklendi @ 07:30:46 ---------- Yazıldı @ 07:21:10 ----------

Aslında sana yazmıştım ben, mevcut erişim noktasını sil yukarıdaki tarif ettiğim şekilde yeniden oluştur.

ben sorunu dedıgın gıbı cozdum dostum ama kendım kurcalayarak burdada yenı gordum sağol yınede

----------Eklendi @ 07:33:02 ---------- Yazıldı @ 07:30:46 ----------

Aveada 0.facebook.com ile giriş yapmak için erişim noktası Avea İnternet değil “ avea wap” ile yapılandırılmış olmalı,

bunun için ,

Erişim Noktası Adları menüsündeyken menü tuşuna basıyoruz ve Yeni APN seçiyoruz.

İsim: Avea WAP
APN: wap
Proxy: 213.161.151.201
Bağlantı Noktası: 8080
Kullanıcı Adı: wap
Şifre: wap
Kimlik Doğrulama Türü: Yok

şeklinde ayarlarımızı girdikten sonra menü tuşuna basıp kaydedip çıkıyoruz. Ve yeni oluşturduğumuz erişim noktasının seçili olduğunda emin olduktan sonra 0.facebook.com ile giriş yapabilirsiniz.

turkcell için nasıl yapacağız 0.facebook.com u ?

technoshark

technoshark

Üye
arkadaşım bunun için 532 yapıp turkcell müşteri hizmetlerini araman daha güzel uğraşmazsın ayarlar gelir kaydet dersin olur biter :)

saruman_me

saruman_me

Üye
arkadaşlar video çekimini mp4 olarak yapan bi rom varmı acaba..?

technoshark

technoshark

Üye
Kullandıgım romların hiç bir tanesinde rastlamadıgım ancak google marketten farklı camera uygulamalarını denıyebılırsın.

saruman_me

saruman_me

Üye
Kullandıgım romların hiç bir tanesinde rastlamadıgım ancak google marketten farklı camera uygulamalarını denıyebılırsın.
peki hoca v10c rom una nasıl root yapıcaz sölnenlerin hpsinidenememe rağmen olmadı arka plan da gereksiz bi çok pog çalışıyor yada root yapmadan bunları tamamiyle kapaya bilicğimiz bi çözümmü varmı acaba..?.

technoshark

technoshark

Üye
peki hoca v10c rom una nasıl root yapıcaz sölnenlerin hpsinidenememe rağmen olmadı arka plan da gereksiz bi çok pog çalışıyor yada root yapmadan bunları tamamiyle kapaya bilicğimiz bi çözümmü varmı acaba..?.

Telefondaki yazılımınız v10c veya üstü ise:

Dosyayı indirelim ve arşivden çıkartalım:

İşleme başlamadan USB sürücülerinin kurulu olduğundan, ayrıca telefonun ayarlar > uygulamalar bölümünden güvenilmeyen kaynaklar ve hata ayıklamanın etkin olduğundan emin olalım.

Cihazı bilgisayara bağlayıp SuperOnceClick 2.1.1 programını çalıştırın. Exploit: Auto modundayken(zaten böyle açılıyor) Shell Root tuşuna basın. 4. adımda program yanıt vermemeye başlayacak. Görevi sonlandırın.

Aynı programı tekrar açın. Exploit ayarını psneuter olarak değiştirip Shell Root'a basın. Cihazınızın root olduğuna dair onay alacaksınız. Ama olmadı. SuperOnceClick 2.1.1 programını kapatmadan SRP programını çalıştırın. Komut satırı birşeyler yapıp cihazınızı resetleyecek. Şimdi Root hakları kazandınız.

Soruna cevap olmuştur umarım ?

saruman_me

saruman_me

Üye
Telefondaki yazılımınız v10c veya üstü ise:

Dosyayı indirelim ve arşivden çıkartalım:

İşleme başlamadan USB sürücülerinin kurulu olduğundan, ayrıca telefonun ayarlar > uygulamalar bölümünden güvenilmeyen kaynaklar ve hata ayıklamanın etkin olduğundan emin olalım.

Cihazı bilgisayara bağlayıp SuperOnceClick 2.1.1 programını çalıştırın. Exploit: Auto modundayken(zaten böyle açılıyor) Shell Root tuşuna basın. 4. adımda program yanıt vermemeye başlayacak. Görevi sonlandırın.

Aynı programı tekrar açın. Exploit ayarını psneuter olarak değiştirip Shell Root'a basın. Cihazınızın root olduğuna dair onay alacaksınız. Ama olmadı. SuperOnceClick 2.1.1 programını kapatmadan SRP programını çalıştırın. Komut satırı birşeyler yapıp cihazınızı resetleyecek. Şimdi Root hakları kazandınız.

Soruna cevap olmuştur umarım ?
kardeşim bunuda denedim zaten ağırlık verdğim root işlemi buydu ama her seferinde başarısız uyarısı aldım bi kaç yabancı siteye baktım yeni alınan cihazlarda olduğunu gödüm artı benim cihaz yurt dışı cihazı yani garantili değil acaba ondan olaiblirmi artı rootlarken sd kartı çıkarıyormuıyuz acaba..?

technoshark

technoshark

Üye
Hayır root işlemini yaparkan sd kart falan çıkartmıyoruz, bahsettiğim uygulama sonucuna root özelliğini kazanmış olması lazım.. ama sanırım bir yerde yalnış yapıyorsun.. team varsa uzaktan yardım sayesinde yardımcı olmak isterim.

saruman_me

saruman_me

Üye
Hayır root işlemini yaparkan sd kart falan çıkartmıyoruz, bahsettiğim uygulama sonucuna root özelliğini kazanmış olması lazım.. ama sanırım bir yerde yalnış yapıyorsun.. team varsa uzaktan yardım sayesinde yardımcı olmak isterim.
saol kardeşiim ilgin için halletiim sonun da ne kadar gereksiz uygulama varsa siildim şimdi sıra geldi vermiş olduğun yeni rom u yüklemeye onuda haledersem süper olucak:)

technoshark

technoshark

Üye
Sevindim :) eğerki başaramazsan. uzaktan yardım yaparım :)

Ocean258

Ocean258

Üye
yaa ben arastırdımda bulamadım bu optımus black ıcın beyaz orjınal kapak bulma şansımız varmıdır ya? gecen otobuste bı kızda gordum optımus White'ı harbıden cok guzel olmus :)

Night_BLuEE

Night_BLuEE

Üye
ben eşime aldım alırken aldıqım telefoncu verdi hediyesiymiş aynı siyahında olduqu qibi aldıqın yere sor fabrika her telefon için bir tane qöndermiş haberin olsun

• Beğen
Tepkiler: Masha ve technoshark
Ocean258

Ocean258

Üye
Teşekkürler hocam.. Gidip bakayım ilk fırsatta.. gercekten cok guzel duruo..

sukho

sukho

Üye
şarj sıkıntısından başka problem yok onun dışında bu fiyata süper telefon .. turkcell uygulamaaları sorun değil lg sitesinden yeni yazılımı yükleyin turkcellden eser kalmıyor bugün o işi hallettim... tek sorun şarj... arkaplanda çalışan uygualmar yüzünden kendikendine şarj yiyor alet... belki 2.3 gingerbrand düzeltir.. ne zaman çıkacak bilmyiorum...

şu link verebilirmisiniz kendi sitesine bakıyorum ve telefonla ilgili hiçbir destek bulamıyorum

AlexiZorba

Üye
merhaba arkadaşlar çarşamba günü Vatan dan ben de optimus black aldım. Fakat şu anda önemli bir sorun yaşıyorum. telefonu kullandığım ilk günlerde hiç bir sorun yaşamazken dün geceden itibaren arama yapmaya kalktığımda "hiçbir ağa bağlı değil" tarzında bir uyarı veriyor ve arama yapamıyorum. aynı şekilde beni arayanlarda bana ulaşamıyorlar. Tüm bunlar olup biterken de ekranda operatörüm hala çeker vaziyette duruyor. Telefonu kapatıp açtığımda sorun düzeliyor fakat bir süre sonra gene aynı şey oluyor. aranızda hiç buna benzer bi durumla karşılaşanlar oldu mu? telefonu perşembe cuma ve cumartesi günleri sorunsuz kullandım ama bu dediğim durum cumartesi gecesi başladı. acaba ben mi yanlış bişeyler yaptım, yoksa cihazda mı bi sorun var? Sizin de fikirlerinizi alabilirsem çok sevinirim.

Ocean258

Ocean258

Üye
Ben 4 Aydır kullanıyorum hocam optimus black'i daha önce ne karşılaştım böyle bi sorunla nede karşılaşan birini gördüm.. Ama Telefona her hangi bi Rom yukledin mi ?

AlexiZorba

Üye
yok hocam hiçbişey yüklemedim. Marketten indirdiğim oyun vesaire dısında. iki gündür beni sinir etti valla ama dün geceden beri sorun çıkarmadı bakalım ne olucak. İnşallah bi sorunu yoktur. Hayatımda ilk defa smartphone almışken daha ilk haftasında servise gitsin istemiyorum :(

technoshark

technoshark

Üye
merhaba arkadaşlar çarşamba günü Vatan dan ben de optimus black aldım. Fakat şu anda önemli bir sorun yaşıyorum. telefonu kullandığım ilk günlerde hiç bir sorun yaşamazken dün geceden itibaren arama yapmaya kalktığımda "hiçbir ağa bağlı değil" tarzında bir uyarı veriyor ve arama yapamıyorum. aynı şekilde beni arayanlarda bana ulaşamıyorlar. Tüm bunlar olup biterken de ekranda operatörüm hala çeker vaziyette duruyor. Telefonu kapatıp açtığımda sorun düzeliyor fakat bir süre sonra gene aynı şey oluyor. aranızda hiç buna benzer bi durumla karşılaşanlar oldu mu? telefonu perşembe cuma ve cumartesi günleri sorunsuz kullandım ama bu dediğim durum cumartesi gecesi başladı. acaba ben mi yanlış bişeyler yaptım, yoksa cihazda mı bi sorun var? Sizin de fikirlerinizi alabilirsem çok sevinirim.

merhaba arkadaşım, bence şebekenle alakalı problem olmuş olabilir, çünkü bende aradığımda karşı tarafı sürekli meşgul gösteriyor, ama aslında karşı taraf meşgul değil... normal telefondan arıyorum yine meşgul... iki gün bu sorun olmuştu ama şuanda normal belkide ondanda olabilir.. kapatıp açmanla alakası yoktur bence....

AlexiZorba

Üye
merhaba arkadaşım, bence şebekenle alakalı problem olmuş olabilir, çünkü bende aradığımda karşı tarafı sürekli meşgul gösteriyor, ama aslında karşı taraf meşgul değil... normal telefondan arıyorum yine meşgul... iki gün bu sorun olmuştu ama şuanda normal belkide ondanda olabilir.. kapatıp açmanla alakası yoktur bence....

sağolun arkadaşlar dün geceden beri bi sorun yok. Sanırım dediğin gibi vodafone la alakalı bi problem vardı 2 gün boyunca. teşekkürler cevaplarınız için. şarj durumunuz nasıl sizin. benim ilk günler çok hızlı bitiyordu sürekli kurcalamamında etkisiyle bu gün en son çare 3g yi de kapadım pil tüketimi baya azaldı. bütün bataryayı 3g sömürüyor heralde :) siz nasıl önlemler aldınız pili uzun gitsin diye ? bir de ben telefonu aldıgım gibi kullanıyorum çok bilgimde yok henüz, custom rom yüklemek çok büyük fark yaratıyor mu ? bi sorun olsa garantide problem yaratır mı custom rom ? LG android 2.3 güncellemesini yapmadı dimi hala ?

Night_BLuEE

Night_BLuEE

Üye
Hadi gözümüz aydın Android 2.3 Gingerbread versiyonu LG Optimus Black 28 Kasım ile başlayan hafta itibariyle güncellemeler Avrupa modelleri için dağıtılmaya başlayacak müjdemi isterim resmi açıklama bu

• Beğen
Tepkiler: Masha

Üst Alt