LG Optimus 3D ile Gerçek Oyunlar! (Video Süper!)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
LG Optimus 3D ile Gerçek Oyunlar! (Video Süper!)
Kaynak:

Gerçekten telefon böyle mi? Eğer böyleyse iPhone'yi unuturum şimdiden, hayalime onu yerleştiririm :ehe

• Beğen
Tepkiler: technoshark

Captain

Üye
hocam burada Gameloft'un HD oyunları gösterilmiş, siz bu oyunları donanımı genel olarak güçlü olan Android cep telefonlarında da oynayabilirsiniz.Mesela:Sony Ericsson Xperia Arc,Samsung GalaxyS2,HTC Sensations,Lg Optimus Blackde de oynayabilirsiniz.:oke:
[video=youtube;SCA9o6ygcws]http://www.youtube.com/watch?v=SCA9o6ygcws[/video]

• Beğen
Tepkiler: technoshark
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hayır, telefonun üzerinde oluşan animasyonlardan bahsediyorum :ehe Yoksa onlar sadece animasyon mu reklam amaçlı :allalla:

SilentOne

SilentOne

Üye
reklam amaçlım :D

'Patron

'Patron

Üye
Harbi guzel ya :oha:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Şimdi şöyle bir durum var. Yanlış anlamadıysam şu sinemalarda da popülerleşen 3d filmlerdeki gibi ekrandan çıkan oyunları kastediyorsun. Sinemalarda bu teknolojiyi gözlükler sayesinde kullanabiliyoruz, Ekrandan çıkan etrafımızda uçan nesneler falan çok etkileyici. LG'nin bu videodaki modeli ise bunu gözlüksüz olarak yaşatmayı vaadediyor oyunlarında. Tıpkı Nintendo 3ds oyun konsolu gibi. Yeni nesil 3d teknolojisini malesef kameralar görüntüleyemiyor kamera merceklerinde renkler/çizgiler farklı çıktığından bunu video ile kesinlikle göremezsiniz. Paylaştığın Videodaki efektler sonradan eklenmiş animasyonlardır ama LG'nin o modeliyle oyun oynadığın zaman o animasyonlara çok yakın bir görüntüde oynamış olacaksın, sinemalardaki 3d deneyimini gözlüksüz olarak yaşayacaksın.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
hoss

hoss

Üye
Lg kendini aştı

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
Teknoloji bayağı gelişiyor

berkcombil

Üye
Ekran iyi ama donanım yeterli değil bence:vurLG Galaxy S ile aynı GPU'ya sahip.Power SGX 540.Ayrıca Ram'de 512.Eğer GPU Galaxy S2 kadar güçlü Ram'de 1GB olsaymış Galaxy S2'ye çok iyi bir alternatif olurdu.:oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar yorumlar için. Bencede teknoloji çok gelişti. Ben bu 3 boyutlu nesnelerin canlanışını bir de laptop belgeseli gibi birşeyde izlemiştim. Laptoptan çıkan kahramanlar etraftaki insanlara gidip gelebiliyordu :oke:

Just__Curious

Just__Curious

Üye
LG reklam yapmayı biliyor.Artık telefonları sattırmak için yeni özellikler, oyunlar, uygulamalar kullanılıyor.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Vazgeçtim, iphone hedefimde terkar.

'Patron

'Patron

Üye
galapakos mu öyle bir telefon var ona bak

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
LG reklam yapmayı biliyor.Artık telefonları sattırmak için yeni özellikler, oyunlar, uygulamalar kullanılıyor.

Hatta Optimus 2X'e Tegra koydular. Ama telefon Türkiye'de ve birçok ülkede satışa çıkmadı.

Ocean258

Ocean258

Üye
bende optimus black var gayette memnunum bu 3D si ne zaman cıkar acaba.. ve arkadaslara katılıyorum reklam konusunda bıraz gerıdeler ama suan pıyasadakı bı cok telefondan ıyı bence..

fireman87

fireman87

Üye
LG optimus 3D, gözlüksüz bi şekilde 3D keyfini telefonda sunuyor işte daha ne olsun arkadaslar, adamlar çıkıcak telefondan yani :ehe

technoshark

technoshark

Üye
Of diyorum optimus Blacktan sonra gelicek en iyi smartphone galiba. özellikle 3D olması..

buket2

buket2

Üye
mükemmel ötesi ya...bu lg gerçekten muhteşem ürünler çıkartıyor...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Îşte bende tam 3d yi kastediyordum. Yani adamların çıkmasını hadi geçtim de, telefonda film, oyun 3d gözlüksüz! Mükemmel :yuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...