Haber LG Kendi Memleketinden Tökezledi!

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Yazim hatalarimi tiiye alip sayginlik duyma bana zaten.
Konu iceriginde gerekli karsilastirmalari Samsunglari sen karistirmissin neyse olsun ben kacar herkese iyi bayramlar simdiden.
Yok yav haber sitesinde öyleydi :D iyi bayramlar :D

Polymath

Polymath

Üye
Yazim hatalarimi tiiye alip sayginlik duyma bana zaten.
Konu iceriginde gerekli karsilastirmalari Samsunglari sen karistirmissin neyse olsun ben kacar herkese iyi bayramlar simdiden.

Siz de mi Lg de staj yaptiniz??

Harnavala61

Harnavala61

Üye
arkadas bir telefona 2 bn tl verilirmi ya insan o parayla 2 ay ev geçindiriyor (:

Buğra

Buğra

Admin
Tartışma içeren mesajları sildim. Konu dışı mesaj yazmayın birbirinize laf atmayın burada bitsin.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
kadikoy

kadikoy

Üye
lg korede 2.sınıf üretici olmaya mahkum.
samsunga giremeyenler lg de çalışır vs vs

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
xmustx

xmustx

Üye
Neyse LG ne yapsa bi kötü Samsung olamaz ;) bu konu bence kapatılmalı :D

Death Punch

Death Punch

Üye
Lg kötü bi marka değil hatta yaptığı işler iyi ama ben bazı noktalarını sevmiyorum ayrıca s6 mı g4 mü deseler ben s6 derim

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve xmustx
byAndroid

byAndroid

Üye
Samsung da kendi vatanında satışları düşürdü sadece Lg için geçerli değil bu. Pahalı ya satarlarsa bu böyle devam eder Çinli ucuz firmalar varken bunlar boş

0MG90

0MG90

Üye
Samsung'da Koreli değil mi?

• Beğen
Tepkiler: byAndroid

The Despotic

Üye
S808 kaynak kodları açık ama G4'den başka cihazda yok. 808 resmen G4 için üretilmiş gibi. Daha root bile çıkmadı. Yinede sırf deri kapağın şıklığından alınabilir ama tabi ilerde 2K oyunlar desteklerinse performansı nasıl olur meçhul.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Deri telefon mu olur Lg ciddi hata yaptı

xmustx

xmustx

Üye
Şöyle anlatırsak: farklı renkli deri yanı sıra farklı biçimde plastik,alüminyum ne bileyim başka maddelerden de birşeyler konsa bu kadar eleştirilmezdi

Luck Star

Luck Star

Üye
Şöyle anlatırsak: farklı renkli deri yanı sıra farklı biçimde plastik,alüminyum ne bileyim başka maddelerden de birşeyler konsa bu kadar eleştirilmezdi
Öyle zaten acaba g4 hakkında bir şeyler biliyor musun? g4 iki şekilde satılıyor deri ve plastik arka kapaklı. Derinin yanında aynı kapakta başka materyal kullanmak saçmalık olurdu.

xmustx

xmustx

Üye
Böyle de saçma diyenler yok değil :)

Koradam

Üye
Açıkçası G4 un deri kapaklisini elime aldığımda siyah note 4 un verdiği his ile aynı geliyor bana
Çok gereksiz olmuş kanımca

Üst Alt