LG G5'in Satış Rakamları Hayal Kırıklığına Neden Oluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Akıllı telefon pazarında amiral gemi savaşları tüm hızıyla devam ediyor. Bu savaşta, Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtımı yapılan G5 modeli ile mücadele eden Güney Kore merkezli teknoloji devi LG ise yara almaya devam ediyor.

Digitimes'ın haberine göre LG G5'in 2016 yılı ikinci çeyrek satış rakamları beklentilerin çok çok altında kaldı. Nisan - Haziran dönemini kapsayan rapora göre LG, bu dönemde 2.5 milyon ünite LG G5 sevkiyatı gerçekleştirdi. LG'nin bu dönemde 3-3.5 milyon adet satış yapmayı hedeflediği göz önüne alınırsa, gelen satış rakamları beklentileri karşılayacak düzeyde değil diyebiliriz. Bu satış rakamları şirketin LG Mobil İletişim iş kolunun 110 milyon dolar civarında bir zarar açıklamasına da neden olacak.

http://www.maxicep.com/lg-g5in-aksesuarlari-nihayet-satisa-cikiyor
LG G5'in Aksesuarları Nihayet Satışa Çıkıyor
LG, yılın ikinci çeyreği için 3-3.5 milyon adet G5 satışı hedeflerken, yıllık toplamda ise 12 milyon adet LG G5 satışı ön görülüyordu. Gelen bu rakamlardan sonra Güney Koreli şirketin 2016 yılını toplamda 5-5.5 milyon civarında LG G5 satışıyla noktalayacağı tahmin ediliyor.

LG G5 satış rakamlarının düşük olmasındaki en büyük etken ise şirketin satış pazarlama politikası ve strateji hatalarından kaynaklandığı düşünülüyor. Zira Şubat ayında Galaxy S7 ile birlikte duyurulmasına rağmen bir çok pazarda Nisan ayı ortalarından itibaren satışa sunulan LG G5, fiyat olarak da Galaxy S7 ile yarışınca, Samsung'un ekmeğine yağ sürülmüş oldu. Galaxy S7, çıkış yaptığı Mart ayının üç haftalık periyodunda 10 milyon, toplamda ise 25 milyon adetlik satış Rakamına ulaşmış durumda.

• Beğen
Tepkiler: ilyas_0177

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Reklamlara vereceği parayla fiyatlarda indirime gitse
bu hale düşmez V10 gibi cihazın var halen 2700
G5 cıkıyor 2400 peki hangisi yeni nesil V10 mu G5 mi
OnePlus firmasına bakın adamlar her sene cihaz cıkarıyor aynı fiyata satıyor
1400 lira
bu cihazlar arasındaki fark sadece marka
LG kullansam ne olur kullanmasam ne olur.

LG kazanmak istiyorsa fiyatları cekip durumu düzeltmesi lazım
Gerci birşey olmaz bunlara ama bazen geri tepebiliyor. :D

• Beğen
Tepkiler: Buğra
furyzer0

furyzer0

Üye
Reklamlara vereceği parayla fiyatlarda indirime gitse
bu hale düşmez V10 gibi cihazın var halen 2700
G5 cıkıyor 2400 peki hangisi yeni nesil V10 mu G5 mi
OnePlus firmasına bakın adamlar her sene cihaz cıkarıyor aynı fiyata satıyor
1400 lira
bu cihazlar arasındaki fark sadece marka
LG kullansam ne olur kullanmasam ne olur.

LG kazanmak istiyorsa fiyatları cekip durumu düzeltmesi lazım
Gerci birşey olmaz bunlara ama bazen geri tepebiliyor. :D
Marka farkı bile yok lg alınca sorun çıkma ihtimali daha yüksek 1-2 saniye erken açsa ne olur atyarışı mı yapıyoruz:)sırf bilindiği için satıyor. hele hele çin markası dedikten sonra aldırabilirsen bizim insanımıza sana helal olsun :)

Sent from mTalk using lumia950

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Marka farkı bile yok lg alınca sorun çıkma ihtimali daha yüksek 1-2 saniye erken açsa ne olur atyarışı mı yapıyoruz:)sırf bilindiği için satıyor. hele hele çin markası dedikten sonra aldırabilirsen bizim insanımıza sana helal olsun :)

LG den yana hic şikayetim olmadı :)
G5 alayım dedim cihaz cok basit ve cocuksu geldi
V10 ile devam ediyorum.
Cinli markalar son zamanlarda baya yükselişe gecti fakat dedigin gibi kimse almaz
alanlar ise bizim gibi cihazı bilen kişiler, şahsen cinli devlerin arasında tek favorim OnePlus firması oldu
mesela kısıtlama veya engel tanımıyor istedigin herşeyi cihaz üzerinde yapabiliyorsun
tamamen özgürlügü hissettiriyor.

• Beğen
Tepkiler: Buğra
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
G5 Kamerası İle Ortalığı Biraz Sallamişti Ama Döküldü

furyzer0

furyzer0

Üye
V10 ile devam ediyorum.
Cinli markalar son zamanlarda baya yükselişe gecti fakat dedigin gibi kimse almaz
alanlar ise bizim gibi cihazı bilen kişiler, şahsen cinli devlerin arasında tek favorim OnePlus firması oldu
mesela kısıtlama veya engel tanımıyor istedigin herşeyi cihaz üzerinde yapabiliyorsun
Ben daha kotu demedim ama bakınca sorun çıkma ihtimali daha yüksek g2-4 serisinden duyduklarıma göre.benim çin favorim işe xiaomi ara yüzü güzel ve windows phone romları olduğu için.ayrıca samsung gibi powerbank,kulaklık ve yan ürünler de üretiyor.v10 işe ayrı bir cihaz lg ile alakası yok çok farklı bir işçilik var onda elime hiç alamadım ama görünüşünden belli ediyor.

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
V10 ile devam ediyorum.
lg g flex 2 geliyor aklıma ilk snap810 kullanan cihazlardan bir tanesiydi bir ara 1400 civarı fiyatı vardı :)

• Beğen
Tepkiler: ilyas_0177
Luck Star

Luck Star

Üye
LG V10 gibi cihaz yapsaydı satardı ama G3-G4 gibi dandik cihaz yaptığı için buna katlanmalı. Şarj zaten G2 den sonra G2 ile alakası olmayan yerlere düştü ve halen batarya küçültüp, ekran kenarlarını kalınlaştırıyor :D Valla keyfi bilir isteyen gitsin alsın. Ayrıca alt tarafın sökülmesi de çok sinir etti beni. Sanki yalama olup bantla yapıştırmak zorunda kalacakmışız gibi geliyor...

furyzer0

furyzer0

Üye
LG V10 gibi cihaz yapsaydı satardı ama G3-G4 gibi dandik cihaz yaptığı için buna katlanmalı. Şarj zaten G2 den sonra G2 ile alakası olmayan yerlere düştü ve halen batarya küçültüp, ekran kenarlarını kalınlaştırıyor :D Valla keyfi bilir isteyen gitsin alsın. Ayrıca alt tarafın sökülmesi de çok sinir etti beni. Sanki yalama olup bantla yapıştırmak zorunda kalacakmışız gibi geliyor...
Çıkarırken tuşla çıkartılıyor öyle çekerek çıkaramazsın

Luck Star

Luck Star

Üye
Çıkarırken tuşla çıkartılıyor öyle çekerek çıkaramazsın

Biliyorum mağazada denedim bir süre. Orası o kadar dayanıklı bir şey değil basit ufak bir kilit.

Üst Alt