Haber LG Kendi Memleketinden Tökezledi!

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
LG Kendi Memleketinden Tökezledi!
LG anavatanından gelen istatistikleri göre G4 modeli satışları yavaşlamış durumda.
LG’nin Nisan 2015 için G4 ile ilgili satış tahminleri, dünya çapında 12 milyon adet satacağı yönündeydi.
İfade edilen miktar benzer dönemlerde G3 modeli için 10 milyon adet olarak belirlenmişti. Güney Kore satışlarında günlük 3000 ile 4000 adet G4 satış yapıldığı yönünde.
Haziran 2015 sonundaysa Güney Kore satışları 240,000 ile sınırlı kaldı.

Karşılaştırmak icabında Samsung, Güney Kore’de şimdiye kadar toplam 1,2 milyon Galaxy S6 / S6 Edge satışı gerçekleştirmiş durumda. Şahsi görüşüm insanlar artık dokulu arka kapak numarasını yemiyor!

Bülent872

Bülent872

Üye
Snapdragon 808 sadece hata başka bir şey değil.

Emre

Üye
yazılım ve donanımın bütünleştiği cihazlar lazım artık piyasaya

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Lg deri yapmayip aluminyum cam bilmem ne yapsa daha mi cok satacakti G4?
Hayir,herkes adinin ekmegini yer bu piyasada.Cok satan bir ürün iyi demek mi?G4 S6 dan bin kere iyi bana gore.
G Pro 3 ya da G4 Pro aluminyum olsun bakalim satacak mi G4 den fazla.Deriyle ne alip veremedigin var bilmiyoruma ama ben cok hos buldum ve deri konusu cok sukse yaratti G4 ile zedge de deri wallpaperdan gecilmiyo.Bütün olay isimde bitiyo mobil pazarda ismi hizli sekilde yukselise gecti bu pazarda Lg 2-3 sene sonra ilk olarak Cinlileri devirip onunu acar sonra da Samsungu cok rahat devirir.Ah Türkiye olmasa.
yazılım ve donanımın bütünleştiği cihazlar lazım artık piyasaya
Top Google da o zaman.
Ureticileri dusunursek yazilim konusunda Lg den iyi kimseyi gormuyorum belki Htc bi nebze

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL
Death Punch

Death Punch

Üye
Hayir,herkes adinin ekmegini yer bu piyasada.Cok satan bir ürün iyi demek mi?G4 S6 dan bin kere iyi bana gore.
G Pro 3 ya da G4 Pro aluminyum olsun bakalim satacak mi G4 den fazla.Deriyle ne alip veremedigin var bilmiyoruma ama ben cok hos buldum ve deri konusu cok sukse yaratti G4 ile zedge de deri wallpaperdan gecilmiyo.Bütün olay isimde bitiyo mobil pazarda ismi hizli sekilde yukselise gecti bu pazarda Lg 2-3 sene sonra ilk olarak Cinlileri devirip onunu acar sonra da Samsungu cok rahat devirir.Ah Türkiye olmasa.

Top Google da o zaman.
Ureticileri dusunursek yazilim konusunda Lg den iyi kimseyi gormuyorum belki Htc bi nebze

Bana görede s6 daha iyi bi cihaz

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
S6 iyi bir cihaz olsa Samsung kirilmasi zor satis rakamlarina ulasirdi.
Lakin forumda kullanan 10 kisi bile yoktur.

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL ve 0MG90
Death Punch

Death Punch

Üye
s6 nın alınmama sebebi cihazın iyi olmadığından değil samsung olmasından ki sözüm sana değil deri olup olmaması satış açısından çok önem teşkil etmez gibime geliyor çünkü herkezin zevki ayrı ayırca deri olupda çok tutulan telefonlarda var örenk note3

• Beğen
Tepkiler: Arda TANIR, RetaXter ve B.A.R.O.N
0MG90

0MG90

Üye
Kamera dışında pek fark yok zaten

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Note 3 deri degil deri görünümlü plastikti.
Note 3 ü birebir ayni cikarip piyasaya sursun G4 den fazla satar?
Evet Samsung oldugundan almayan maymun gözünü acti diyen kullanicilar da var ama daha sayilari cok az.

Bende tezat bulunmaz konuda G4 den cok satti denmis cok satti denmemis ben de G4 den cok satmasi daha iyi oldugu anlamina gelmez dedim?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi

Top Google da o zaman.
O pro şu pro beklersek Samsung Note 5 gelecek Sony Z5 gelecek o zamanda rakipsiz kalmayacak. Deriyle bir zarum yok bana göre sadece gereksiz bir plastik bahanesiydi. Arayüz olarak optimus arayüzü sense'in yanına yanaşamaz. Ha kullandım mı hayr ama tanidigimda G3 vardi menuye girerken "bazen" anlık takılma oluyordu bunu sense'de göremezsin.
Bugün samsung yarın lg orasını bilemem ama sonuçta tecrübeli firmalar söz konusu batacak devirir gibi tabirler sadece kendinizi tatmin eder.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G3 ün sorunu.Samsung nasil S6 yi unuttu Lg de G3ü. Lg arayuzunde L70 de bile bahsettigin seyi goremezsin.
Sense cok tecrube ettim Lg arayuzu daha kullanisli islevsel ve buna ragmen daha akici.
Ben rakibi olmayacak demedim plastikten dolayi az satmis ya bakalim aluminyum olunca kac satacak dedim.Inan daha az satacak.Sacma bir satis politikasiydi herkes katildi bu sacmaliga.Telefon dedigin sey aluminyum ya da cam olmamali.

Nokia'da cok teceubeliydi inat herseyi bitirir.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Samsung'un S6'yı unuttuğunu nereden biliyorsunuz? Şuan Türkiye bile S6 için 5.1.1 güncellemesi aldı. Okuduğum kadarıyla S6'nın inşa edilen sürümü sıkıntılıymış. Android M ile bu çözüldüğünde S6'nın unutulup unutulmadığını göreceğiz. Ben burda samsung yetkilisi değilim sen lg yetkilisi misin orasını bilemem. Apple yıllardır aliminyum cam telefon yapıyor ve gayette oluyor. Yarın lg aliminyum malzeme kullanınca eminim seninde yorumların değişecektir.

• Beğen
Tepkiler: Arda TANIR
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ben fayda zarar terazisi kurarim aluminyumun bana faydasi mi var zarari mi? Hele cam canli bomba sacmaligin daniskasi bana göre ne telefona fayda ne keseye sacma bir satis politikasiydi butun firmalar Applecilik oynadigindan bu akima katildi.Plastik deri falan kalmazsa mecbur kullanicaz benim bakis acim degismez biri cikip plastik uretse dalgaya vurmam.S6 nin sorunu 5.1 ile cozulecekti M ye mi sarkmis simdi is tüh neyse düzelir.

0MG90

0MG90

Üye
S7 ve Note 5 çıkınca S6 unutulacak hele S7 Edge, S7 Plus, S7 Active gibi bir sürü cihaz çıkarınca

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Ben fayda zarar terazisi kurarim aluminyumun bana faydasi mi var zarari mi? Hele cam canli bomba sacmaligin daniskasi bana göre ne telefona fayda ne keseye sacma bir satis politikasiydi butun firmalar Applecilik oynadigindan bu akima katildi.Plastik deri falan kalmazsa mecbur kullanicaz benim bakis acim degismez biri cikip plastik uretse dalgaya vurmam.S6 nin sorunu 5.0.2 ile cozulecekti M ye mi sarkmis simdi is tüh neyse düzelir.

5.0.2 ile çıkan cihazın sorununu aynı sürümde çözüleceğini soyleyen mron gelsin bakalım :ehe samsung geliştiricisi değilim ne bileyim bizde ordan burdan okuduğumuzu sölüyoruz. Alaycı uslup ile devam edersen yorumların kalitesizleşir diyeyim ben sana :oke: Unutmadan piyasaya yön veren kullanıcılardır bunu zaten LG ithalatçısı olarak biliyorsundur. Demek insanlar kalite istemiş firmalarda kalite yapıyor. Applecılık = kaliteyse evet iyiki de applecılık yapıyorlar.

Son düzenleme:
0MG90

0MG90

Üye
Ben fayda zarar terazisi kurarim aluminyumun bana faydasi mi var zarari mi? Hele cam canli bomba sacmaligin daniskasi bana göre ne telefona fayda ne keseye sacma bir satis politikasiydi butun firmalar Applecilik oynadigindan bu akima katildi.Plastik deri falan kalmazsa mecbur kullanicaz benim bakis acim degismez biri cikip plastik uretse dalgaya vurmam.S6 nin sorunu 5.1 ile cozulecekti M ye mi sarkmis simdi is tüh neyse düzelir.
Z2 kullanıyorum şimdiye kadar iyi bile dayandı bana. Köyde oturduğumdan yollar taşlı, çok kötü düşürdüm ön tarafı bir şey olmadı. Evde yere düşüyor parkeye bir şeyi yok ama bu demek değil kesin güvence veriyor, kırılmaz falan. Sağlam cihaz yapan yapıyor yani.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
5.0.2 den sonraki kelimelerimi degistirince 5.0.2 orda kaldi herhangi bir bilgi eksikligim yok neyin neyle ciktigini biliyorum simdi senin yorumun sazan gibi kaldi.Ithalat isiyle ugrasmiyorum sen ugrasiyo olacaksinki forumda seni herkes ne olarak tanidi bir sorustur.Bu uslubunu da hic sevmedim muhatap alip zirvalarina cevap verende kabahat.
Z2 kullanıyorum şimdiye kadar iyi bile dayandı bana. Köyde oturduğumdan yollar taşlı, çok kötü düşürdüm ön tarafı bir şey olmadı. Evde yere düşüyor parkeye bir şeyi yok ama bu demek değil kesin güvence veriyor, kırılmaz falan. Sağlam cihaz yapan yapıyor yani.

Velevki birsey oldu maliyeti cok canini yakar ben bu acidan bakiyorum plastik diyoruz o da cok saglam degil ama cam ya da yekpare aluminyum gibi pahali degil.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Sende soruştur bakalım. Konuyu samsunga bağlayan sensin bir kere. Kimse birşey dememişken deri ile ne zorun var diyorsun. O batacak bu batacak diye boş vaatler uyduruyorsun. Üstüne birde "zırvaların" diyerek üste çıkmaya çalışıyorsun. Bizde hakaret olmaz istediğini diyebilirsin. 5.1 editini 5.0.2 yapmak 5 saniyemi almaz. Sazan diyerek sana olan saygınlığımı bitirmiş oldun.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Yazim hatalarimi tiiye alip sayginlik duyma bana zaten.
Konu iceriginde gerekli karsilastirmalari Samsunglari sen karistirmissin neyse olsun ben kacar herkese iyi bayramlar simdiden.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90

Üst Alt