Haber Samsung'dan Galaxy Note 8 akıllı telefon gelmeyecek

Sponsorlu Bağlantılar

The Pancar

The Pancar

Üye
Düşene bir tekme de sen at

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Note serisini bitirsin.S serisiyle devam etsin amiralde.Edge Plus modeli harikaydı kalemi ona eklesin.Şuan katlanabilen ekran anlamında rakipsiz diyemem hemşerisi Lg'de var o işte ama başka kimse yok diye biliyorum sadece ikisine de yeter o pazar bu kozunu kullansın farklı pencereler açsın sosyal medya bu haberleri bir unutsun anca o zaman toparlar Samsung.Ama üzerine gidip hiç bir şey olmamış gibi Note bilmem ne çıkartırsa ilk haftasına haberler gelmeye devam eder kayda değer haber olmasa bile yeni model haberinin altında eski 7'de patlama çatlama olmuştu bunda olacak mı bakalım gibi kaba bir tabir de sazanları ürkütür kaçar balıklar.

byAndroid

byAndroid

Üye
Yaptıkları şeyler güzel. Firma kalite

vedat1966

vedat1966

Üye
Hala Note 2 kullanıyorum. Ne haber çıkarsa çıksın Kalemi olan hangi model olursa olsun ben alırım.

• Beğen
Tepkiler: Koradam
vedat1966

vedat1966

Üye
Konuyu hortlatayım.

Değişik fikirler görüşler yazıldı. Çıkmayacak Note 8 raflarda ki yerini aldı. Note serisi asla vazgeçmeyeceği bir telefon. Çünkü piyasaki tüm telefonlardan farkı kalemli olması.

Yanlış hatırlamıyorsam iphone büyük telefon çıkarmayacağını belirtmişti ancak talep olunca bu kararından vazgeçti.

Note serisine talep olduğu sürece üretimi devam edecektir.

SM-N910F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt