messevim
Üye
Otomatik güncelleme ye almış olabilir misiniz ? belki bu yüzdendir . Bilemiyorumbu guncellemeler banada gelmedı nasıl yapıcam telefon surumu d802tr10c
Otomatik güncelleme ye almış olabilir misiniz ? belki bu yüzdendir . Bilemiyorumbu guncellemeler banada gelmedı nasıl yapıcam telefon surumu d802tr10c
Işte bende aynı yerde klavye gözükmüyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBakın resmini ekledim klavyenin göründüğü yeriSorun düzeldi ve klavye güzel olmuş daha bir başarılı eskisine göre.
Sizde gözükmesi gerekiyor. Sanırım siz 4.2 sürümündsinz? Ayrıca google play uygulamaların da bulamaz siniz . Bu lg nin arayüz programı çünkü.Bende Klavye bile gözükmüyor,google play de uygulamalarıma giriyorum ordada gözükmüyo,sadece çalışan uygulamalarda gözüküyor.LG klavye ayarlarına girdiğimde kutucuk(tıklanan kutucuk) silik gözüküyor.56Mb lık bir uygulama olarak çalışıyor,fakat güncellemesi olmuyor,ne yapacam şaşırdım kaldım.cihaz 10c.
Hangi Rom kurulu sizdeMaalesef uygulamalarda klavye gözükmüyor.günceleme merkezindede güncelleme yok.telefonu LG PC Suite de kontrol ettim nafile.
LG-D802TRHangi Rom kurulu sizde
LG-D802TR
4.2.2
D802TR10c-TUR-XX
3.4.0 Kernel
Hocam siz yazılım bilgilerinizi yazar mısınız ?Bana geldi güncelleme.
Çok güzel oldu son haliyle.
Olacağını zannetmiyorum.Klavye guncellemesi alamiyoruz bari kendimiz yukleyelim.Apk seklinde var midir?
Sürüm olarak klavye de 4.4.23 yazıyor hocam sizin tel 4.4 yüklü olduğu için doğrudan içerde vardır.Size de gelir merak etmeyin hocam gelmese bile 4.4.2 sürümün içinde doğrudan gelir. Endişe etmeyin ama çok güzel olmuş gayet hızlı yazılıyor sorun yok.Işte bende aynı yerde klavye gözükmüyor
Sürüm olarak klavye de 4.4.23 yazıyor hocam sizin tel 4.4 yüklü olduğu için doğrudan içerde vardır.Size de gelir merak etmeyin hocam gelmese bile 4.4.2 sürümün içinde doğrudan gelir. Endişe etmeyin ama çok güzel olmuş gayet hızlı yazılıyor sorun yok.
Sanırım dediğiniz gibi. KitKatın için de gömülü olarak geldi o güncelleme.. Ben de klavyeye girdiğim de klavye versiyonunu gösteriyor. Uygulamalar içerisin de de klavye gözükmüyor. Sadece çalışan uygulamaların içerisin de gözüküyor.Sürüm olarak klavye de 4.4.23 yazıyor hocam sizin tel 4.4 yüklü olduğu için doğrudan içerde vardır.Size de gelir merak etmeyin hocam gelmese bile 4.4.2 sürümün içinde doğrudan gelir. Endişe etmeyin ama çok güzel olmuş gayet hızlı yazılıyor sorun yok.
benimkiyle birebir aynısı .
sen şuanlara bak .. Güncelleme merkezine gir ve orda lg klavyeyi bul sürümüne bak .. benim V4.4.23
Aynen bende de öyleUygulamalarda ve güncelleme merkezinde LG klavye gözükmüyor.
sadece çalışan uygulamalarda var orada da sürüm bilgisi yazmıyor.