Püf Noktası Lg G2 16 gb yetebilir mi

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
16 gb tabiki yeter ama fazlasını istiyorsan 32 gb'lık alman daha iyi olur bi de biara 32 gblık ile 16 gb'lık fiyat aynıydı hepsiburada sitesinde.

spacekiller

spacekiller

Üye
32 al geç

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Aralarında fazla fiyat farkı yok. Bence 32 GB'lık al. 16 GB'lık bu söylediklerin için yeter ama 32 GB alırsan daha özgür olursun.
Tabi aralarinda o kadar da fark yok gibi.. gelirini dusun bu 32 gb doldursan fazla uyg. Kullanicak misin HERHANGi bir titizlik varsa.o kadar uyg. Yeri ni soyle ayarla vsvs hadi bu olmadi ..
32 gb la nereye kadar boyutu buyuk istedigini yukle hem senin sarj tuketim bakimindan kotuye de gidebilir ..
Eger arqda bir oyun oynuyom dersen. Clash...moswanted...gtasanandr...
vsvs digerleri face sapp souncloud. Baska.herhangi uyg. Da var
Arada cok oynadigim zaman bi r zaman olmaz sarj tuketmede genellikle iyi ortalarda tutuyorum fazla oynadigim da yok .. bunu niye anlatiyorum .. dersek eger. Fazla gelirin var ise bosa gitmesin... [emoji10][emoji6]
Eger.maddi durumlar iyise 32 gb lik al derim tabi.. Sonuc ta ozgur olmak var ..suana kadar 16 lik kullaniyorum depo dolu diye hata almis degilim ....[emoji41][emoji41]

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
16'da kullanıcıya ayrılan alan 10 gb. 32'de ise 25-26 filandı heralde. İmkan varsa 32'lik çak kafa rahat olsun :evet:

McBoltt60

McBoltt60

Üye
16'da kullanıcıya ayrılan alan 10 gb. 32'de ise 25-26 filandı heralde. İmkan varsa 32'lik çak kafa rahat olsun :evet:
Tabi 10gb rahat yeter..
32 gb
25.26 gb arasi fazlalik. Tabi her insanin gorusune kendisine ne yapicagina bagli dusunmeli KARAR...

lazye

lazye

Üye
Bana 16 GB yetmiyor mesela :) ama kişiden kişiye değişir :)

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Bana 16 GB yetmiyor mesela :) ama kişiden kişiye değişir :)
Katiliyorum..
Ama tam tersi 16 gb yani 10 gb kullaniyorum yetiyor da ..
32 gb olarak 25 gb kalicagina gore
..
Tabi kisinin görüş. Acisina.bagli ;)

Üst Alt