avcitalip
Üye
-
Konu Sahibi
-
ben sana farklarını yazayım ikisini de kendimin olmasada kullanmış olarak
Asus
artıları
İsmi + kalitesi
250 gb fazla depolama alanı
daha sağlam kasa daha şık tasarım.
eksileri
1 usb 3, 2 usb 2 toplam 3 usb girişi
z580
Rengi hiç hoş değil laptop eski gibi duruyor. touchpadinin iyi olmadığı söyleniyor ve arkaşımınki bozuk çıtır çıtır ediyor. Sorun çıkarma olasılığı Asustan yüksek bazı 580ler çok iyi çıkarken bazen sıkıntı yaratabiliyor. Asusa göre 1 usb 3 fazlası var ama har diski daha küçük. Bana kalırsa Asus al derim
Hem lenovo alacaksan sanırım film izleyecem falan demiştin bu modeli daha iyi 17.3 ekran film izlemek daha zevkli olur
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
usb çıkışının 1 tane az olması bana çok birşey kaybettirmezönemli olan adam gibi çalışması
Lenovo G780'i önermişsin ancak ben film izlemek istiyorum doğru ama büyük ekran da istemiyorum hatırlarsan ilk başta netbook tavsiyesi diye konu açmıştımeğer HDMI çıkışı varsa ki var bağlarım film izleyeceğim zaman bizim plazmaya ohh mis gibi
yine tabi önerin için teşekkür ederim abi,şu anda Asus'a senin yorumların sayesinde biraz daha ısındımzaten lenovo kalas gibi duruyor küt kasa derler ya hani
- - - Eklendi - - -
bu arada 2 modeli de kullandım dediğin için soruyorum Z580'de Dolby ses kartı var Asus'ta da ne olduğu belli değilsence hangisinin sesi daha iyi(kalite ve şiddet olarak)
usb çıkışının 1 tane az olması bana çok birşey kaybettirmezönemli olan adam gibi çalışması
Lenovo G780'i önermişsin ancak ben film izlemek istiyorum doğru ama büyük ekran da istemiyorum hatırlarsan ilk başta netbook tavsiyesi diye konu açmıştımeğer HDMI çıkışı varsa ki var bağlarım film izleyeceğim zaman bizim plazmaya ohh mis gibi
yine tabi önerin için teşekkür ederim abi,şu anda Asus'a senin yorumların sayesinde biraz daha ısındımzaten lenovo kalas gibi duruyor küt kasa derler ya hani
- - - Eklendi - - -
bu arada 2 modeli de kullandım dediğin için soruyorum Z580'de Dolby ses kartı var Asus'ta da ne olduğu belli değilsence hangisinin sesi daha iyi(kalite ve şiddet olarak)
lenovo seste asusu her türlü ezer bir de film modu var ayrıca ses 2-3 katına çıkıyo
- - - Eklendi - - -
bende z580 var her türlü soruyu alabilirim
- - - Eklendi - - -
bana göre z580 film(ses sistemi) ve oyun(soğutma sisteminden dolayı) için daha iyi asus ise daha kibar
ama bir de şu ayrıntı var verdiğim lenovonun ekran çözünürlüğü 1600x900 yani bağlantığından 1366x768'e göre daha az çözünürlük kaybı yaşarsınAma tabi laptopta büyük ekran hoş olmuyor özellikle taşınabilirlik açısından sürekli sabit duracaksa nadir taşıyacaksan olabilir ama tabiki karar senin ama 15.6 alacaksan bence asusu al deri dediğin gibi 1 usb birşey kaybettirmez ayrıca benim msi var sanırım usb 2 diye hepsini usb 3.0 yapmışlar usb 2'ye takıyorum hariciyi 110 mb ile kopyalıyor usb 3.0'a takıyorum yine öyle anlamadım gitti Ama asusunda 250 gb gibi az sayılmayacak bir depolama için fazla alanı var arşiv falan yapcaksan 500 az gelebilir benim arşiv var 750 bile yetmiyor ayriyetten 1 tb harici aldım mesela
switching derken neyin switching i?
zaten artık bütün piller lityum yani batarya dolduğunda elektriği keser.
peki neden sürekli bilgisayara takılı şekilde çalışan piller ömürlerini kısa sürede yitiriyor?
Yapıları böyle. Pil ömrünü korumak kolay değil. Dediğin sadece Lenovo için geçerli değil şuan tüm notebook pilleri doldukları zaman akım kesilmiş olur. Pilin takılı olmasında bir sakınca yok ancak pil uzun süre kullanılmayacaksa (2 hafta ve daha fazla) çıkarılabilir.
evet sürekli prizde olmasıda iyi değil arkadaşım hep öyle kullanırdı hiç çekmezdi bigün bi çekti baktıkki 2 dakikadan fazla gitmiyor ara sıra çekmek lazım internet ws kullanırken çekin %10'un altına düşünce takın ve kesinlikle oyun oynamayın batarya takılı iken yani fişe takılı oynayın bataryayı çıkarmanıza gerek yok.
ne yaptın talip aldın mı bende düşünüyorum ama kararsız kaldım
ASUS K55VJ-SX031D 8GB
ASUS K55VJ-SX077D 8GB arasında arada 500 tl fark var pcdepoda bilmiyorum değermi 077D için
ne yaptın talip aldın mı bende düşünüyorum ama kararsız kaldım
ASUS K55VJ-SX031D 8GB
ASUS K55VJ-SX077D 8GB arasında arada 500 tl fark var pcdepoda bilmiyorum değermi 077D için
sx031d de 8gb ram yok benim bildiğim 4gb diıer sitelerede bak site yanlış yazık galiba
Pc depo sitesinde takip gonderiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?