Türe
Üye
Bu arada @Türe senin harddiskten ses geliyor mu cızır cızır? Ne kadardır kullanıyorsun?
Sene başında aldım. Yaklaşık 10 ay oldu. Hayır hiç ses gelmiyor nasıl birşey ki ?

Bu arada @Türe senin harddiskten ses geliyor mu cızır cızır? Ne kadardır kullanıyorsun?

Sene başında aldım. Yaklaşık 10 ay oldu. Hayır hiç ses gelmiyor nasıl birşey ki ?![]()

Benim bir yılı geçti alalı. Nasıl tarif edeyim bilmiyorum.![]()

Kaydedilebilecek kadar duyuluyorsa ses kaydı yap.![]()

nvida geforce gtx ultimate 850ms intel hd 4000Ekran kartı ne var bu pc de? Fiyat bilgisi ne şu anda
Duyuluyor da fanın sesi bastırır kayıtta pek anlaşılmaz herhalde. Denerim bir ara.
Benimkinin touchpadinin sol tarafındaki boş yerinin de rengi attı. Elini awsd ye koyduğunda bileğinin geldiği yer.![]()
Fan hep maksimumda mı senin ?Aynen ya benim de orasının rengi attıFan hep maksimumda mı senin ?

Yok, hep max. değil.
Bu arada ben de şöyle bir sorunda var. Çok enteresan bir sorun. Fan max hızda iken kulaklığın sağ tarafına ses vermiyor bazen.![]()
Bende hiç olmadı
İçindeki ses kartından dolayı ses kartının performansından çok memnunum. 
Bende yok mu o ses kartı?Allah allah o nasıl bir sorun öyleBende hiç olmadı
İçindeki ses kartından dolayı ses kartının performansından çok memnunum.
![]()

şu intel in dahili grafik birimini yazmayın onun yokluğu varğılı hissedilmiyor bile optimus denilen bi teknoloji sayesinde masaüstü kullanımı, ofis , web browsing işlerinde laptopun sıcaklığını korumak için harici GPU kullanmadan basit işleri yapmakta kullanılıyor oyun vs kullanımında tamamen harici GPU çalışıyor ve intelin hd graphics yongası uyuyor
laptop alırken bunda çift ekran kartı diye kandırmaya gerek yok ayrıca gpu ram kapasitesi o kadarda önemli değil geçen bi laptop gördüm içinde 960M var 4gb gddr5 grami basmışlar tamam 960M kötü değil fakat benim GTX960 ın bile 2 gb gram ise sıkıntı çıkmadan daha yüksek fps alabiliyorken neden bu gram savaşı var anlamıyorum gereksiz değil ama sen o grami kullanman için 4k bi monitör kullanman lazım
bu arada Sesin artması benim de dikkatimi çekti samsung un headsetini pc nin ön portuna taktığımda bi crysis girdim kullanklarım patlayacaktı
gittim sağ alttan kıstım (bu arada ses yüksekliğini anlamak için koydukları ses çok uzun geldi yaklaşık 5 sn sürüyor susması eskiden 2 sn sonra biterdi)

ama eğer yanında bi 530m bile hd graphich 4000 den çok daha iyi performans veriyor demek isteğim olmasından şikayetçi değilim performansı kötü de demiyorum oyun dışında her iş için kullanılabilir ama oyunlarda kimse o yongayı kullanmak istemezOnunla Far Cry 3 bile oynanıyor pek de sindiremeyiz sanırım Intel'in grafik birimini.![]()
Tabi canım o kadar da değilama eğer yanında bi 530m bile hd graphich 4000 den çok daha iyi performans veriyor demek isteğim olmasından şikayetçi değilim performansı kötü de demiyorum oyun dışında her iş için kullanılabilir ama oyunlarda kimse o yongayı kullanmak istemez