Ben ASUS X550JX modelini aldım + SDD alcam.İncele istersenSelamlar... Dizüstü bilgisayar tavsiyesi istiyorum. 2000-3500 TL arası birçok iyi model önerirseniz sevinirim.
Benim dediğim modeller biraz ucuz geliyor sanaAbra A5 v1.2'im var zaten 860M.
Bu tavsiyeyi kendim için istemiyorum. Çok takip etmediğimden bir konu açayım da önümde birkaç model olsun dedim. İçlerinden karar vereceğim. 3500max ama büyük ihtimalle 2500 civarında bir şey alacağız.

abi asus n550 al cift islemci cift ekran karti 16 gb ram 4 gb ekran kartiSelamlar... Dizüstü bilgisayar tavsiyesi istiyorum. 2000-3500 TL arası birçok iyi model önerirseniz sevinirim.
N serileri AMD kullanmıyormu?abi asus n550 al cift islemci cift ekran karti 16 gb ram 4 gb ekran karti
yo intel i7 i3N serileri AMD kullanmıyormu?
Monster'a bir bak kendin ayarlarsın donanım içeriğini. Eğer Freedos alırsan çok daha karlı oluyor hem. Tulpar ve Abra serisi favorim. Bende şu an Abra A5 v1.1 var.
Ekran kartı ne var bu pc de? Fiyat bilgisi ne şu andaabi asus n550 al cift islemci cift ekran karti 16 gb ram 4 gb ekran karti
Aynı cihaz(clevo kasa, 860M) bende de var ama dikkat etmişsindir ses kalitesi ve yüksekliği vasat. Özellikle fan hızı max iken hoparlörden sesi duyamıyorum.
Yeni monstlerınların çok daha hoş duruyor ama...
Win10 yüklemedim Monster'a ama aynen dediğin gibi multimedya olarak fazla bir şey beklememek gerekiyor monsterdan.Ses yüksekliği Windows 10 ile beraber yükseldi. Nedense W8'de düşüktü ama bir laptop için çok yüksek ses veriyor , en azından benimki. Monster performans cihazıdır multimedya olarak aşırı bir beklenti içine girerek almak yanlış olur keza kasa kalitesi olarak da aynı şey geçerli.
Farklı markalar yazın da seçeneğim olsun. Monster'ı zaten biliyorum.Yine Monster alır mısın yoksa başka marka mı tavsiye edeyim ?

Abra A5 v1.2'im var zaten 860M.![]()
Bu tavsiyeyi kendim için istemiyorum. Çok takip etmediğimden bir konu açayım da önümde birkaç model olsun dedim. İçlerinden karar vereceğim. 3500max ama büyük ihtimalle 2500 civarında bir şey alacağız.
Şahsen oyun oynanacaksa işlemci hızı çokta önemli değil tabiki 2,4 aşağısı olmadıkcaBen sadece marka tavsiyesi yapıyorum.. sırayla..
Dell
HP
Asus
Gerisi ihtiyacına göre seçim durumu sana kalmış..
Tek dikkat edilecek şey..
İşlemci hızı, RAM kapasitesi, Ekran kartı kapasitesi..