En iyi 125 cc Motor Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

zerus.karez

Üye
    Konu Sahibi
En iyi 125 cc Motor Tavsiyesi
Arkadaşlar bir tane 125 cc motor almayı düşünüyorum. İnternette uzun süre araştırdım detaylı incelemelere denk gelemedim.
En son şöyle bir siteye denk geldim, bu liste hakkında ne düşünüyorsunuz.

• Düşünceli
Tepkiler: Dobraokuyucu

MAERKEK

MAERKEK

Admin
Liste güzel şu aralar bende bakıyorum . Dikkat ettiğim ilk konu bulunduğum yerde servisi var mı ? Sonrasında ise yedek parça bulma imkanımız var mı ?

Honda cbf 125 çok klasik bir model sağlam fakat servisi yok . Arka kampana halen . O fiyata alınmaz.

Mondial drift l125 tasarımı tartışılır fakat yedek parça ve servis ağı geniş . Ön arka disk geliyor fiyatı hondaya göre makul idi.

Daha yabancı markalarda listelenmiş parça ve servis sıkıntısı yoksa sıvı soğutmalı modeli tercih bile edebilirsin onlarda ben onlara hiç denk gelmedim.

• Beğen
Tepkiler: zerus.karez ve Dobraokuyucu
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Liste güzel şu aralar bende bakıyorum . Dikkat ettiğim ilk konu bulunduğum yerde servisi var mı ? Sonrasında ise yedek parça bulma imkanımız var mı ?

Honda cbf 125 çok klasik bir model sağlam fakat servisi yok . Arka kampana halen . O fiyata alınmaz.

Mondial drift l125 tasarımı tartışılır fakat yedek parça ve servis ağı geniş . Ön arka disk geliyor fiyatı hondaya göre makul idi.

Daha yabancı markalarda listelenmiş parça ve servis sıkıntısı yoksa sıvı soğutmalı modeli tercih bile edebilirsin onlarda ben onlara hiç denk gelmedim.
reklam kokusu geliyor burnuma ama hadi hayırlısı

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
Arkadaşlar bir tane 125 cc motor almayı düşünüyorum. İnternette uzun süre araştırdım detaylı incelemelere denk gelemedim.
En son şöyle bir siteye denk geldim, bu liste hakkında ne düşünüyorsunuz.
Motor konusunda ülkemde ekstra bir hassasiyet var bence detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz reklam yapmanıza gerek yok

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
MAERKEK

MAERKEK

Admin

TK03 ALDIM 50cc canavar:)

• Beğen
  • Cool
Tepkiler: PALA., Dobraokuyucu ve 0sıfırcı

Üst Alt