Laptop Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Laptop Tavsiyesi
Selamlar... Dizüstü bilgisayar tavsiyesi istiyorum. 2000-3500 TL arası birçok iyi model önerirseniz sevinirim.

Karavelaa

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Teşşekkürler, bakıyorum.

Farklı tavsiyeler de bekliyorum.

Karavelaa

Üye
@Invoke şunuda belirteyim.12 GB Modelini aldım :tebessüm:
MSI bakabilirsin.Aslında monster'da varda çok kimse kullanmadığından tavsiye etmiyorlar.

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Abra A5 v1.2'im var zaten 860M. :D
Bu tavsiyeyi kendim için istemiyorum. Çok takip etmediğimden bir konu açayım da önümde birkaç model olsun dedim. İçlerinden karar vereceğim. 3500max ama büyük ihtimalle 2500 civarında bir şey alacağız.

Karavelaa

Üye
Bu tavsiyeyi kendim için istemiyorum. Çok takip etmediğimden bir konu açayım da önümde birkaç model olsun dedim. İçlerinden karar vereceğim. 3500max ama büyük ihtimalle 2500 civarında bir şey alacağız.
Benim dediğim modeller biraz ucuz geliyor sana :ehe

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Acer vn7 i5 versiyonuna ne diyorsunuz?

Karavelaa

Üye
Acer önermem.Garanti konusunda sıkıntı yaşamak istemiyorsan + ısı problemi.Asus öneririm veya Toshiba bunlar her zaman bir numara marka olmuşlardır.Özellikle ASUS

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
Selamlar... Dizüstü bilgisayar tavsiyesi istiyorum. 2000-3500 TL arası birçok iyi model önerirseniz sevinirim.
abi asus n550 al cift islemci cift ekran karti 16 gb ram 4 gb ekran karti

Türe

Türe

Üye
Monster'a bir bak kendin ayarlarsın donanım içeriğini. Eğer Freedos alırsan çok daha karlı oluyor hem. Tulpar ve Abra serisi favorim. Bende şu an Abra A5 v1.1 var.

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve Karavelaa
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Ben sadece marka tavsiyesi yapıyorum.. sırayla..
Dell
HP
Asus
Gerisi ihtiyacına göre seçim durumu sana kalmış..
Tek dikkat edilecek şey..
İşlemci hızı, RAM kapasitesi, Ekran kartı kapasitesi..

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Monster'a bir bak kendin ayarlarsın donanım içeriğini. Eğer Freedos alırsan çok daha karlı oluyor hem. Tulpar ve Abra serisi favorim. Bende şu an Abra A5 v1.1 var.

Aynı cihaz(clevo kasa, 860M) bende de var ama dikkat etmişsindir ses kalitesi ve yüksekliği vasat. Özellikle fan hızı max iken hoparlörden sesi duyamıyorum.

Yeni monstlerınların çok daha hoş duruyor ama...

0MG90

0MG90

Üye
Yine Monster alır mısın yoksa başka marka mı tavsiye edeyim ?

• Beğen
Türe

Türe

Üye
Aynı cihaz(clevo kasa, 860M) bende de var ama dikkat etmişsindir ses kalitesi ve yüksekliği vasat. Özellikle fan hızı max iken hoparlörden sesi duyamıyorum.

Yeni monstlerınların çok daha hoş duruyor ama...

Ses yüksekliği Windows 10 ile beraber yükseldi. Nedense W8'de düşüktü ama bir laptop için çok yüksek ses veriyor , en azından benimki. Monster performans cihazıdır multimedya olarak aşırı bir beklenti içine girerek almak yanlış olur keza kasa kalitesi olarak da aynı şey geçerli.

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Ses yüksekliği Windows 10 ile beraber yükseldi. Nedense W8'de düşüktü ama bir laptop için çok yüksek ses veriyor , en azından benimki. Monster performans cihazıdır multimedya olarak aşırı bir beklenti içine girerek almak yanlış olur keza kasa kalitesi olarak da aynı şey geçerli.
Win10 yüklemedim Monster'a ama aynen dediğin gibi multimedya olarak fazla bir şey beklememek gerekiyor monsterdan.
Yine Monster alır mısın yoksa başka marka mı tavsiye edeyim ?
Farklı markalar yazın da seçeneğim olsun. Monster'ı zaten biliyorum. :D

Şu an aklımda acer vn7 i5/i7 ve asus x550jx var. Monsterlar da bir diğer seçenek. Varsa başka model tavsiyeniz, bekliyorum.

Şöyle söyleyeyim. Kuzenime alınacak laptop. Solidworks/autocad vs ve günlük kullanım browsing/film izleme falan. O yüzden hem performansı iş görsün hem de biraz multimedia yönünden de iyi olsun diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Türe

Karavelaa

Üye
Ben sadece marka tavsiyesi yapıyorum.. sırayla..
Dell
HP
Asus
Gerisi ihtiyacına göre seçim durumu sana kalmış..
Tek dikkat edilecek şey..
İşlemci hızı, RAM kapasitesi, Ekran kartı kapasitesi..
Şahsen oyun oynanacaksa işlemci hızı çokta önemli değil tabiki 2,4 aşağısı olmadıkca :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada @Türe senin harddiskten ses geliyor mu cızır cızır? Ne kadardır kullanıyorsun?

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen