Neden hiç kampanyalı laptop yok?

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet Zurna dürüm

Üye
    Konu Sahibi
Neden hiç kampanyalı laptop yok?
Merhaba aşağıdaki linklerdeki gibi bilgisayarlar illaki kesinlikle bir yerde karşınıza çıkmıştır ne bileyim rtx 4060 lı sistem 15-20 bin liraya satılıyor kampanya bittiğindeyse fiyatı 60 bin liraya kadar çıkıyor ama bu kampanyalı bilgisayarlar hep masaüstü oluyor ve internette hiç dizüstü bu şekilde indirimli laptop görmedim varsa link atma şansınız var mı?

Not:Yıllarca 2 çekirdekli işlemci kullandım ve 97 dereceyi buluyordu laptopum ve aşırı kasıyordu o yüzden gaming laptop atarsanız sevinirim fiyatı Max 20-25k olursa iyi olur

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu

MaxipmaN

Üye
15-20 paraya 4060'lı sistem alamazsın. Alsan da kasa, Psu, Ssd'den hayır gelmez. Oyuncu laptopu alıp ısınmasıyla sesiyle de ben uğraşamam.

• Beğen

Mehmet Zurna dürüm

Üye
    Konu Sahibi
15-20 paraya 4060'lı sistem alamazsın. Alsan da kasa, Psu, Ssd'den hayır gelmez. Oyuncu laptopu alıp ısınmasıyla sesiyle de ben uğraşamam.
Bal gibi de çok efsane sistemler var ama hepsi masaüstü sistemler hiç laptop falan yok laptoplar nedense kazık ayrıca bu fiyata Max rtx 2050 3060 var ben bir tane 4050 link buldum ama büyük ihtimalle bu linktekide kampanyalı halidir 1 ay içinde 60-70 bin liraya çıkar

• Beğen

MaxipmaN

Üye
Bal gibi de çok efsane sistemler var ama hepsi masaüstü sistemler hiç laptop falan yok laptoplar nedense kazık ayrıca bu fiyata Max rtx 2050 3060 var ben bir tane 4050 link buldum ama büyük ihtimalle bu linktekide kampanyalı halidir 1 ay içinde 60-70 bin liraya çıkar
Dolar kıpraşmazsa linkteki 4050'li alet 60 binliralara çıkmaz.

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
aldığın ucuz serili olanlarda amd işlemci şu bu filan var. yani oyun oynayacaksan biraz daha çıkmanı öneririm çünkü bunların, yukarıda arkadaş bahsettiği gibi kronik sorunları olursa ayvayı yedin demektir. örnek veriyorum fiyat kaynaklı kısıyorlar malzemeyi bu sefer adaptörü yada içindekii besleme entegresi şu su bu su patlıyor elinde kalıyor. detaylı araştırıp kronik sorunlu olmayan birşey almanı öneririm. birde neden laptop masaüstü bu konuda daha iyi en azından düzgün 180 hz bir monitör alıp rahat rahat oynarsın gözlerin yorulmaz.

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu ve Mehmet Zurna dürüm

Mehmet Zurna dürüm

Üye
    Konu Sahibi
aldığın ucuz serili olanlarda amd işlemci şu bu filan var. yani oyun oynayacaksan biraz daha çıkmanı öneririm çünkü bunların, yukarıda arkadaş bahsettiği gibi kronik sorunları olursa ayvayı yedin demektir. örnek veriyorum fiyat kaynaklı kısıyorlar malzemeyi bu sefer adaptörü yada içindekii besleme entegresi şu su bu su patlıyor elinde kalıyor. detaylı araştırıp kronik sorunlu olmayan birşey almanı öneririm. birde neden laptop masaüstü bu konuda daha iyi en azından düzgün 180 hz bir monitör alıp rahat rahat oynarsın gözlerin yorulmaz.
Masaüstünün laptoptan her zaman ve ve her konuda milyonlarca kat daha kârlı ve daha performanslı olduğunu biliyoruz ama laptop biraz daha kullanışlı istediğin yere götürebilirsin o yüzden laptopu tercih ettim yoksa masaüstü alırdım tabikide ona bir şey diyen yok zaten

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
oyun için alacaksan 15" olmaz bir kere en aşaya 17 19" lere bakmanı öneriirm.ayrıca soğutmasıda iyi olmalı oyunlarda 80 90 dereceleri görüyorsa zamanla başını ağrıtabilir.

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu ve Mehmet Zurna dürüm

Üst Alt