Laptop öneirsi lazım Yardım eder misiniz ???????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

afacan2000y

Üye
    Konu Sahibi
Laptop öneirsi lazım Yardım eder misiniz ???????
Evet akradaşlar...Bana 1000-1200 gibi bir fiyata Rahatça bütün oyunları oynayabileceğim bir laptop arıyorum.Ram 3-4 gb olabilir ekran kartı 1gb diye düşünüyorum. hdd pek önemli değil zaten hepsi 160 ve üzeri.İişletim sistemi winwos 7 starter ve vista dışında herşey olabilir.
Biliyorum çok cağilce konuştum ama gerçekten bu konu hakkında pek bi bilgim yok .Ben bunu buldum sizce nasıl

tavsiyelerinizi bekliyorum :)

Bütün oyunları derken düşük kalite de oynasada olur. Fakat bu fiyata bu oyunların anca fragmanını izlersen derseniz fiyat birazdaha yükselebillir.

yusufyakisik

yusufyakisik

Üye
medıa mark gordum bugunn.1200 lıraya rahat alırsın 3 gb 1gb ekran kartı. guzel cıhazlar gordum haberın olaaa...:))))))))))))))))))))))))))))))

acati

acati

Üye
VAtan da 1160 Tl ye HP DV6 1000ET lw087EA var.
Amd Phenom P960 ( 4 x 1,8Ghz 2MB Cache)
4GB DDR3
500HDD
15,6
1GB Harici Ati HD 5000 küsur

win7 64bit ultimate kur hayatını yaşa...

muadil i7 740qm (1,73 x4 ) veya i7 2400küsur QM ler 2000 bin liradan başlıyor...

afacan2000y

Üye
    Konu Sahibi
aaa

----------Eklendi @ 16:01:27 ---------- Yazıldı @ 15:59:09 ----------

flood için özür dilerim arkadaşlr bilerek yapmadım

----------Eklendi @ 16:03:44 ---------- Yazıldı @ 16:01:27 ----------

arkdaşlar zamanım kısıtlı olğu için bir an önce yardım etseniz sevinirim

----------Eklendi @ 16:04:59 ---------- Yazıldı @ 16:03:44 ----------

bunu buldum sizce nasıl

----------Eklendi @ 16:06:07 ---------- Yazıldı @ 16:04:59 ----------

bu aradfa ben genellikle online oyun oynuyorum.2 mb lık çok memnum olduğum sınırsız bir internetim var . bunun için ekstra bir özelliğe falan gerek yok değilmi ?

----------Eklendi @ 16:08:43 ---------- Yazıldı @ 16:06:07 ----------

acati hangi laptoptan bahsettiğini anlamadım :( linkini verir misin

futbol123

futbol123

Üye
açırma bulamassın o fiyata hemde hp 4gb ram

afacan2000y

Üye
    Konu Sahibi
Berke fyat gerçekten süper Fakat 512 mb ekran akrtı var :(

günümüzdeki çoğu oyun 1 gb istiyor ama fiyat mükkemmel aslında

----------Eklendi @ 16:28:22 ---------- Yazıldı @ 16:25:34 ----------

ekran akrtı yükselebiliryormu ?

----------Eklendi @ 16:40:22 ---------- Yazıldı @ 16:28:22 ----------

ya kimse cevap vermiyormu yaww

----------Eklendi @ 17:06:05 ---------- Yazıldı @ 16:40:22 ----------

en çok kafama bu yattı bunda güzel oyun oynanabilirmi

----------Eklendi @ 17:06:33 ---------- Yazıldı @ 17:06:05 ----------

bu yattı kafama

waycell

waycell

Üye
teknosadaki ürüne göre fiyat çok iyi ama ömürlük olsun diyorsan 5 işlemcili sağlam bişey almalısın bu fiyattaki bir ürünün şarj problemi mutlaka olur en fazla bir saat gider

1056 tl yorumlara mutlaka bak
1156 tl tavsiyemdir experden uzak dur kuyruk acısı hala içimde

futbol123

futbol123

Üye
Berke fyat gerçekten süper Fakat 512 mb ekran akrtı var :(

günümüzdeki çoğu oyun 1 gb istiyor ama fiyat mükkemmel aslında

----------Eklendi @ 16:28:22 ---------- Yazıldı @ 16:25:34 ----------

ekran akrtı yükselebiliryormu ?

----------Eklendi @ 16:40:22 ---------- Yazıldı @ 16:28:22 ----------

ya kimse cevap vermiyormu yaww

----------Eklendi @ 17:06:05 ---------- Yazıldı @ 16:40:22 ----------

en çok kafama bu yattı bunda güzel oyun oynanabilirmi

----------Eklendi @ 17:06:33 ---------- Yazıldı @ 17:06:05 ----------

bu yattı kafama
hayır önemli olan ekran kartının türüdür.mb gb olayına takılmayın ona bakarsanız intelin paylaşımlı ekran kartları 3gb a kadar çıkıyor ama hiçte bi işe yaramıyor kaçırmayın o fiyata hayatta bulamasın çoğu güncel oyunu crysis örneğin düşükte açacaktır

afacan2000y

Üye
    Konu Sahibi
berke senin galiba bu konu hakkında bilgin vaar.şimdi verdiğin cihazdamı dhaa rahat ederim . bundamı yoksa bundamı

hatırlatırım benim amacım hery ere götürüp oyun oynamak.genellikle online oyun oynamak sitiyorum . piyasaya yeni çıkan oyunlar minimum 1 gb ekran kartı istiyor nerdeysi hepsi şimdi bunları oynayabiilirmiyim.Aman emin deilsen söleme hep alabileceğim bişey değil

futbol123

futbol123

Üye
berke senin galiba bu konu hakkında bilgin vaar.şimdi verdiğin cihazdamı dhaa rahat ederim . bundamı yoksa bundamı

hatırlatırım benim amacım hery ere götürüp oyun oynamak.genellikle online oyun oynamak sitiyorum . piyasaya yeni çıkan oyunlar minimum 1 gb ekran kartı istiyor nerdeysi hepsi şimdi bunları oynayabiilirmiyim.Aman emin deilsen söleme hep alabileceğim bişey değil
teknosadaki 490tl lik laptop ile senin verdiğin laptobun ekran kartı aynı 490tl ye teknosadaki laptobu al daha iyi 490tl diyorum netbook fiyatına notebook alıyorsun hemde harici ekran kartı + 4gb ram benim sana demek istediğim şey fırsatı kaçırma 490tl ye adam gibi laptop bulmak zor anca netbook alınır o fiyata
eğer ben istemiyorum dersen sana 1200tl ye kadar notebook öneririm

afacan2000y

Üye
    Konu Sahibi
hayır benim femek istediğim evet fiyatk çok güzel .demek istediğim iyimidir yeni oyunları oynayabilirmiyim

----------Eklendi @ 17:57:49 ---------- Yazıldı @ 17:56:10 ----------

yoksa o kadar uygun bulmuşum hemen alrıım ama dediğim gibi hep alabileceiğim bişe dğeil fakat ağım şağım bişe olmasınada gerke yok monster gibi.yeni oyunları güzel bi kalitede oyniyam yeter

futbol123

futbol123

Üye
hayır benim femek istediğim evet fiyatk çok güzel .demek istediğim iyimidir yeni oyunları oynayabilirmiyim

----------Eklendi @ 17:57:49 ---------- Yazıldı @ 17:56:10 ----------

yoksa o kadar uygun bulmuşum hemen alrıım ama dediğim gibi hep alabileceiğim bişe dğeil fakat ağım şağım bişe olmasınada gerke yok monster gibi.yeni oyunları güzel bi kalitede oyniyam yeter
düşük seviyede oynuyabilirsin ama ben orta ve yüksek seviye oyun oynarım diyorsan

afacan2000y

Üye
    Konu Sahibi
Berke kardeşim senide çok yordum ama son bir soru . bu fiyat stok ürüü heralde dimi yani tükenicek bir süre sonra.stokunu göremedim ne kadar kalmış acaba ve her yerde varmı ?

futbol123

futbol123

Üye
Berke kardeşim senide çok yordum ama son bir soru . bu fiyat stok ürüü heralde dimi yani tükenicek bir süre sonra.stokunu göremedim ne kadar kalmış acaba ve her yerde varmı ?
bilmiyorum müşteri hizmetlerini ara istersen hangi laptopta kararaını verdin?
444 55 99

afacan2000y

Üye
    Konu Sahibi
senin dediğim gibi hep almayacağım için pavlionu düşünüyorum almışken gzel olsun değilmi :) . bu arada berke arkadaşım herşey için çok teşekkürler ikir sahibi olmamda çok yardım ettin. sanıım 1000 liraya bulunabilecek en iyi laptop bu değilmi :)

----------Eklendi @ 19:49:42 ---------- Yazıldı @ 19:49:27 ----------

aprdon sen demedin onu ben dedim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt