Hangisi daha iyi performans verir(oyunda ve internette gezmede)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

şerbetci

Üye
    Konu Sahibi
Hangisi daha iyi performans verir(oyunda ve internette gezmede)
merhaba arakadaşlar. ben bir laptop almaya karar verdim. çok araştırma yaptım bu konu hakkında. sonra iki laptopa rastladım. lenovo z580 ve Hp pavilion g6 2108st. öncelikle laptopu genelde oyun oynamak bazende arasıra internette gezmek kullanacağım. Laptopta oynayacağım belli başlı oyunları belirteyim: (cs 1.6 online//call of duty2//call of duty madern warfare3//metin2//gta türk//gta san andreas//pes 2010-2011// fifa 2010-2011//need for speed underground2//live for speed. Oyunlar bunlar arakdaşlar bilindik oyunlar. bu laptoplardan hangisi bu oyunlarda daha iyi performans verir ve daha az ısınır. Görüşlerinizi bekliyorum. mümkünse kullanan arakdaşların Yorum ve Görüşlerini bekliyorum...

ÖZELLİKLERE BURADAN BAKABİLİRSİNİZ:

ANIL

ANIL

Admin
Verdiğin 2 laptopta dediğin oyunları çok rahatlıkla açabilirler. Son çıkan oyunlarıda oynarsın. HP'de olan 7670M biraz daha iyi bir kart fakat Lenovo'nun ram hızı 1600 mhz olarak yazılmış. HP'de bir bilgi yok büyük ihtimal 1333 mhzdir. Ram hızının etkisi olur diye düşünüyorum ve ekran kartları arasında çok fark olmadığı için Lenovo diyorum :oke:

• Beğen
Tepkiler: şerbetci
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
lenovo :oke:
notebook bölümüne taşındı.

• Beğen
AHKE

AHKE

Üye
bende 1 2 hafta sonra z580 almayı dusunuorum z580 bence

• Beğen

şerbetci

Üye
    Konu Sahibi
Verdiğin 2 laptopta dediğin oyunları çok rahatlıkla açabilirler. Son çıkan oyunlarıda oynarsın. HP'de olan 7670M biraz daha iyi bir kart fakat Lenovo'nun ram hızı 1600 mhz olarak yazılmış. HP'de bir bilgi yok büyük ihtimal 1333 mhzdir. Ram hızının etkisi olur diye düşünüyorum ve ekran kartları arasında çok fark olmadığı için Lenovo diyorum :oke:

Vallaha Anıl abi adamsın ya. Ne şekilde iltifat ediyim bilemiyorum. Ambulans gibisin her yardımıma koşuyosun Tavsiyen için teşekkürler bende Lenovo düşünüyodum.

- - - Eklendi - - -

lenovo :oke:
notebook bölümüne taşındı.

Kusura bakma L-LumieRe kardeş yalnışlıkla açmışım Pc-Donanıma.

- - - Eklendi - - -

Son bir sorum olacaktır. Lenovoda ısınma problemi yaşarmıyım acaba?

• Beğen
Tepkiler: ANIL
ANIL

ANIL

Admin
Vallaha Anıl abi adamsın ya. Ne şekilde iltifat ediyim bilemiyorum. Ambulans gibisin her yardımıma koşuyosun Tavsiyen için teşekkürler bende Lenovo düşünüyodum.

Son bir sorum olacaktır. Lenovoda ısınma problemi yaşarmıyım acaba?

Rica ederim kardeşim her zaman yardımcı olmaya hazırım :) Isınma konusunda sorun olacağını sanmıyorum. Her laptop gibi ısınır yani. Lenovo'nun aşırı ısınma gibi bir sorunu olduğunu duymadım hiç.

• Beğen

şerbetci

Üye
    Konu Sahibi

Rica ederim kardeşim her zaman yardımcı olmaya hazırım :) Isınma konusunda sorun olacağını sanmıyorum. Her laptop gibi ısınır yani. Lenovo'nun aşırı ısınma gibi bir sorunu olduğunu duymadım hiç.

Sağol var ol abi. Beni bilgilerinle resmen laptop profersörü yaptın.:alkis Herşey için teşekkürler anıl abi. :tşk::heyo2:

beyazi

Üye
evet katiliyorum Anil abi ogledir ..banada bir kac kere yardimi dokundu..

mrt-06

mrt-06

Üye
bence lenova iyidir hp çok ısınıyor ve gürültülü çalışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...