lolaman
Üye
Bunlardan hangisi daha iyi?
Ben Fiyat/Performans olarak en iyi olana bakıyorum şu an ama hepsi bana iyi geldi fiyatları bütçeyi aşırı açmayan orta şeylerden sizce bunların hangisi GTA IV'ü yüksek detayda oynatır veya günümüzdeki oyunları oynatır...
- - - Eklendi - - -
13 gösterim 0 cevap gerçekten iyisiniz linklerdemi sorun var varsa yazın bende isimlerini yazarım ama olmadı siz 1200 tl ye kadar bi pc söyleyin gta 4 ü açsın CoD:MW3 açsın dirt3'ü açmasına gerek yok ama açsa güzel olur
- - - Eklendi - - -
Beyler tamam hepsini ama hepsini geçtim siz bana laptopda bu oyunları gta 4 ü mesela yüksek detayda açacak sistemi söyleyin ben ona göre bakıp alayım benim aklımdaki laptop şu
i3-i5 işlemci çok performans farkı yoksa i3
ekran kartı nvidia gt540m
ekran 15.6 olmalı
tasarımı zarif olmalı bunları ben 1200 lira altında bi laptopda bulurum değilmi?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
13 gösterim 0 cevap gerçekten iyisiniz linklerdemi sorun var varsa yazın bende isimlerini yazarım ama olmadı siz 1200 tl ye kadar bi pc söyleyin gta 4 ü açsın CoD:MW3 açsın dirt3'ü açmasına gerek yok ama açsa güzel olur

- - - Eklendi - - -
Beyler tamam hepsini ama hepsini geçtim siz bana laptopda bu oyunları gta 4 ü mesela yüksek detayda açacak sistemi söyleyin ben ona göre bakıp alayım benim aklımdaki laptop şu
i3-i5 işlemci çok performans farkı yoksa i3
ekran kartı nvidia gt540m
ekran 15.6 olmalı
tasarımı zarif olmalı bunları ben 1200 lira altında bi laptopda bulurum değilmi?