Laptop alıcam yardım edinn !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asdqwe17

asdqwe17

Üye
    Konu Sahibi
Laptop alıcam yardım edinn !!
Merhaba öncelikle iyi forumlar arkadaşlar. Ben bilgisayarımdan bıktım ve yeni bir bilgisayar almak istiyorum. En son laptobu tamire götürdüğümde adam tuşları kırmış ve pili daha eski bişey değiştirmiş ve touch padi de bozmuş.Ben adamdan bunların parasını aldım. Ve yeni sağlam bir oyun bilgisayarı almak istiyorum aklımda PCDEPO da gördüğüm MSI'lar var. Fiyatları da biraz iyi ama sağlam bir tane alıp kullanmak istiyorum. (Bana pahalı geliyor malum bütçe :) ) Aklımda 2 model var bu ve hangisini alsam bilemedim bende bu işin ehli olanlara sorıyım dedim. Okuduğunuz ve cevaplayacaksanız şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar :)

youngman112

youngman112

Üye
Kardeş kesinlikle gt650 olan bilgisayarı almanı öneririm zaten genelde oyun oynamak istiyorsan gpu çok önemli işlemci iki plan da kalıyor ki bu modelin işlemci 3210 yani ivy bridge seni rahat eder çoğu oyunu high ayarda oynarsın benim tavsiyem istersen birde şurdan performanslara göz atabilirsin ------ :oke:

asdqwe17

asdqwe17

Üye
    Konu Sahibi
i7 ve i5 arasında seçim yapamıyorum :D :D Siteyi incelemeye çalışıyorum. Fikrini de göz önünde blunduracağım :) Teşekkürler

Superfan

Superfan

Üye
bak 1. nin ekra kartı iyi.I
2.nin işlemcisi iyi.Ben 1. olanı alcam kısa zamanda

futbol123

futbol123

Üye
1.Msi tabiki 1 ekran kartı 2 işlemcisi i5 ama son nesil i5 3.nesil 2.olan i7 2.nesil ve 10wat daha güç tüketiyor ve i7 işlemciye hiç gerek yok i5 bütün ihtiyaçları karşılayacaktır. :)

u_cosar

u_cosar

Üye
güzel seçim yapmışsın ama fiyatları biraz pahalı değil mi?

asdqwe17

asdqwe17

Üye
    Konu Sahibi
Bunu da düşünebilirim kendimöi biraz sıkıp bunu almayı düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt