Muhammed.KCR
Üye
Bilgisayar almak istiyorum.
Merhaba arkadaşlar. Son zamanlarda bilgisayar almak istiyorum. Bilgisayarımın 3-4 sene gidecek, şuanki ve ilerki zamanlarda olan güncel oyunları rahatlıkla kaldırmasını istiyorum. Foruma yine konu açmıştım, biraz fikir edindim ama tekrar fikirlerinize ihtiyacım var. Toplama bilgisayarlardan anlamıyorum. Bu yüzden siz bana önerirseniz hazır bilgisayar önerin lütfen. Soracağım sorulara cevap verirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkürler. Konu yanlış yere açıldıysa kusura bakmayın.
1- Alacağım bilgisayar sizce masaüstü mü olmalı yoksa notebook mu? ( Çoğu kişi masaüstü öneriyor oyun için. Fakat diğer konumda ve onun dışında masaüstünün yanında sırf oyun için tasarlanmış olan laptopların olduğu söyleniyor. Bazı kişiler masaüstünü önerirken bazırları bu laptopları öneriyor. )
2- Aşağıda birkaç tane bilgisayar linki yazacağım. Sizce bunlardan hangisini almalıyım? Eğer hiçbiri derseniz sizin önerdiğiniz bilgisayar nedir? ( Toplama bilmiyorum yazmıştım. Lütfen toplama cevabını vermeyin.)
Bilgisayar Linkleri:
1-
2-
3-
4-
5-
Cevaplarınız için tekrardan teşekkürler.
1- Alacağım bilgisayar sizce masaüstü mü olmalı yoksa notebook mu? ( Çoğu kişi masaüstü öneriyor oyun için. Fakat diğer konumda ve onun dışında masaüstünün yanında sırf oyun için tasarlanmış olan laptopların olduğu söyleniyor. Bazı kişiler masaüstünü önerirken bazırları bu laptopları öneriyor. )
2- Aşağıda birkaç tane bilgisayar linki yazacağım. Sizce bunlardan hangisini almalıyım? Eğer hiçbiri derseniz sizin önerdiğiniz bilgisayar nedir? ( Toplama bilmiyorum yazmıştım. Lütfen toplama cevabını vermeyin.)
Bilgisayar Linkleri:
1-
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2-
3-
4-
5-
Cevaplarınız için tekrardan teşekkürler.