Bilgisayar almak istiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Muhammed.KCR

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayar almak istiyorum.
Merhaba arkadaşlar. Son zamanlarda bilgisayar almak istiyorum. Bilgisayarımın 3-4 sene gidecek, şuanki ve ilerki zamanlarda olan güncel oyunları rahatlıkla kaldırmasını istiyorum. Foruma yine konu açmıştım, biraz fikir edindim ama tekrar fikirlerinize ihtiyacım var. Toplama bilgisayarlardan anlamıyorum. Bu yüzden siz bana önerirseniz hazır bilgisayar önerin lütfen. Soracağım sorulara cevap verirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkürler. Konu yanlış yere açıldıysa kusura bakmayın.

1- Alacağım bilgisayar sizce masaüstü mü olmalı yoksa notebook mu? ( Çoğu kişi masaüstü öneriyor oyun için. Fakat diğer konumda ve onun dışında masaüstünün yanında sırf oyun için tasarlanmış olan laptopların olduğu söyleniyor. Bazı kişiler masaüstünü önerirken bazırları bu laptopları öneriyor. )

2- Aşağıda birkaç tane bilgisayar linki yazacağım. Sizce bunlardan hangisini almalıyım? Eğer hiçbiri derseniz sizin önerdiğiniz bilgisayar nedir? ( Toplama bilmiyorum yazmıştım. Lütfen toplama cevabını vermeyin.)

Bilgisayar Linkleri:

1-

2-

3-

4-

5-

Cevaplarınız için tekrardan teşekkürler.

Matthe

Matthe

Üye
Casper'dan ve HP'nin notebooklarından uzak durmanızı tavsiye ederim.

Oyun için MONSTER marka notebookları tavsiye ederim güvenle alabilirsiniz. Ayrıca MSI GE60 i7 işlemcili modeli de mükemmel..

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
achambo

achambo

Üye
gt 660 ve üstü olsun:)

Muhammed.KCR

Üye
    Konu Sahibi
gt 660 ve üstü olsun:)

Derken? Pek anlamıyorum da bunlardan. Bu bilgisayarları da birkaç kişinin yardımlarıyla çıkardım.

- - - Eklendi - - -

Casper'dan ve HP'nin notebooklarından uzak durmanızı tavsiye ederim.

Oyun için MONSTER marka notebookları tavsiye ederim güvenle alabilirsiniz. Ayrıca MSI GE60 i7 işlemcili modeli de mükemmel..

Şuan en yakın olduğum MSI GE60 i7 olan. MONSTERlara da bakacağım. Yorumunuz için teşekkürler.

Uhops

Uhops

Üye
Bütçen ne kadar
Linkteki msi ge60 i al süper laptop bütün oyunları yüksek ayarda oynarsın.bende msi ge60 in i5 lisi alacam yakında.bide pcdepo.com gt650m slı vardı lenovo onada bakabilirsin.

Matthe

Matthe

Üye
Bütçeni biraz daha zorlarsan GT70'e bak

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bende msi var bahsettiğin modelden i7 olanı. Tavsiyemdir monstarlarda kargo ve servis sorunu olabiliyor :oke: